Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga wrote:Klauduś wiesz gdyby tu chodziło o jednorazowe noszenie dziecia to ok, ale ja mieszkam z teściową!!!Mała płacze bo np: wyciągam jej gile z nosa a ta mi wpada do pokoju za dupą stoi i wyjeżdza z tekstem "obetrzyj ją bo był tu sąsiad i napewno ją zauroczył", zaczynam kąpiel a ta mi staje za dupą i patrzy co robie z tekstem uważaj bo jej uszy zalejesz. Mam małą na rękach a ta mi uważaj trzymaj jej głowe bo ci się gibnie. Ja słowo ona 5 ja zdanie ona elaborat. Ja do kibla mała zakwili a ona do pokoju i sru na ręce młodą.
Jak to stwierdziła ostatnio ona tak lubi takie małe dzieci takie laleczki nosić przewijać przebierać... dla mnie to jednoznaczne z zabawą lalką a nie opieką nad dzieckiem.
Ja jestem taka ZosiaSamosia lubie robic wszystko sama bez niczyjej specjalnie pomocy i narzucania, lubię pobyć sama z dziećmi, co się jeszcze nie zdażyło bo teściowa wiecznie w domu , a tak musze użerać się z teściową która lubi mi docinać przygryzać i dawać złote rady, jest flejtuchem i dodatkowo na moim utrzymaniuZagląda mi do lodówki i ,,portfela" muszę się tłumaczyć gdzie i kiedy jade bo inaczej obraza majestatu....ehhh szkoda waszych nerw byście sobie psuły
-
Ehh zgadzam sie z Amy!
Kurczę Jaga to ze siedzi w domu ok. Ale to ze musisz jej sie tłumaczyć to troche nie halo....a emerytury nie ma? Na twoim utrzymaniu i fleja??? Powinno błyszczeć w domu jak siedzi w chacie ....
U mńie tata i brat teraz i powiedziałam ze ńie mam czasu nad nimi naskakiwać bo nie mam -musza sami sie rządzić i robić jedzenie - brat w kuchni gotuje obiad:)mimka84 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Fasia masz jakas stronke z cuskami? Chciałabym zamówić znajomej ale nie mogę znaleźć
Co prawda Julek go dostal ale tutaj chyba mozna kupic
http://www.kikishop.pl/s-k-l-e-p/ -
Bylismy z Julem na spacerze, niestety zaczelo przeokropnie wiac i musialam wrocic coby mojego orzeszka nie przewialo.. ale 3km zrobilismy
po drodze wstapilismy do Biedy. Kupilam proszek i plyn z Loveli za 13,99zl za sztuke, mega cena. Ostatnio skusilam sie na Bobini w promocji a pozniej mialam wrazenie, ze maly ma wysypki wiecej i polaczylam to z nowym plynem do prania, kto wie... no i sa jeszcze te duze paki pieluch dada za 49,99zl ale tego juz bym do wozka nie zmiescila
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś pierwszy dzień sama w domu. Miki śpi w łóżeczku przy RMF classic
nie chciał zasnąć w leżaczku w salonie więc go poprzytulałam i położyłam w sypialni w łóżeczku...odpłynął bez smoka
A ja wstawilam pranie, posprzatalam w kuchni, poćwiczyłam potem wzięłam prysznic, pomalowalam paznokcie u stóp a teraz leżę sobie pod kocemmimka84, mantissa, liwi, Gosha lubią tę wiadomość
-
Widzę, że była mowa o powrocie do pracy po macierzynskim. Ja pracuję zdalnie, z domu, jak odbębnię swój projekt w miesiącu to mam luz, więc na pewno do tego wrócę, bo lubię moją robotę. Ba, gdyby nie ciąża to bym umowy o pracę nie dostała a tak szefowa poszla mi na rękę. Nawet teraz wieczorami czasem cos z roboty dziabnę, żeby nie wyjsc z wprawy.
Pikne te wszystkie wasze dzieciaczki na zdęciach.
Jaga, tys złota kobita jest. Jak ma ci to pomoc i się wyzyjesz, to pisz co ta twoja tesciowka odwala.
Mary, ja mam taką bluzkę w czarno-białe pasy i chwilę mi zajęło zanim ogarnęłam czemu dziec sie tak na mnie gapi.
A i Krysti jeszcze napisała: "Powiedz dziewczyną ze jestem caly czas z wami Emotikon kiss buzie
Wiem ze się pospieszylam napewno wroce ale musze odpoczac :**"
Więc macie rację.
Fasia, pieluchy się mieszczą na wózku, przetestowałam dzis.Kupiłam trójki.
i chusteczki te z pudelkiem.
KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywniosek o dowód złożony Martyna będzie miała dowód ze zdjęciem gdzie ma otwartą buzię . Tak jak budzi ja wszystko to u fotografa zasnela że 15 minut ja wzbudzić nie mogłam stwierdziłam że to winna maszyn bo dźwięk miały jak szumis
CzaryMary, mimka84, mantissa, Fasia, Eweliśka, Gosha, Ewelcia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie sie obudzilam. Zmulilo mnie przeokrutnie i ucielam komara razem z syneczkiem
z tym ze on nadal smacznie spi
Co do Krysti to wiedziałam ze wróci lub będzie chciała wrocic w bliskim czasie bo ewidentnie nie przemyslala kobieta swojej decyzji. Jakas mgła spowila jej chwilowo rozum
A tak BTW ja jeszcze nie obudzona dokładnie i tez stad spie.dalamtesknijcie baby !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 15:25
-
nick nieaktualny
-
Hwesta ja pedzlowalam wit c (cebion w kropelkach, gazik na palec na to kropelki wit c i przecierasz w buzce), na drugi dzien juz byla czysciutka buzka.
Murraya nalot na biedronke bo sa w promocjo dzieciowe rzeczy typu pieluszki, mm, chusteczkiManti wczoraj nam to oznajmila a widze, ze Fasia juz po nalocie
mimka84, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość
-
Czy ktos wie co to moze byc za wysypka?
Podrasowalam troszke kolory zeby bylo ja bardziej widac... jest na twarzy, szyji, uszach i glowce... szorstka w dotyku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cbd664fb6e1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 15:55