Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pierdole!Jaga wrote:Klauduś wiesz gdyby tu chodziło o jednorazowe noszenie dziecia to ok, ale ja mieszkam z teściową!!!Mała płacze bo np: wyciągam jej gile z nosa a ta mi wpada do pokoju za dupą stoi i wyjeżdza z tekstem "obetrzyj ją bo był tu sąsiad i napewno ją zauroczył", zaczynam kąpiel a ta mi staje za dupą i patrzy co robie z tekstem uważaj bo jej uszy zalejesz. Mam małą na rękach a ta mi uważaj trzymaj jej głowe bo ci się gibnie. Ja słowo ona 5 ja zdanie ona elaborat. Ja do kibla mała zakwili a ona do pokoju i sru na ręce młodą.
Jak to stwierdziła ostatnio ona tak lubi takie małe dzieci takie laleczki nosić przewijać przebierać... dla mnie to jednoznaczne z zabawą lalką a nie opieką nad dzieckiem.
Ja jestem taka ZosiaSamosia lubie robic wszystko sama bez niczyjej specjalnie pomocy i narzucania, lubię pobyć sama z dziećmi, co się jeszcze nie zdażyło bo teściowa wiecznie w domu , a tak musze użerać się z teściową która lubi mi docinać przygryzać i dawać złote rady, jest flejtuchem i dodatkowo na moim utrzymaniu
Zagląda mi do lodówki i ,,portfela" muszę się tłumaczyć gdzie i kiedy jade bo inaczej obraza majestatu....ehhh szkoda waszych nerw byście sobie psuły 
-
Ehh zgadzam sie z Amy!
Kurczę Jaga to ze siedzi w domu ok. Ale to ze musisz jej sie tłumaczyć to troche nie halo....a emerytury nie ma? Na twoim utrzymaniu i fleja??? Powinno błyszczeć w domu jak siedzi w chacie ....
U mńie tata i brat teraz i powiedziałam ze ńie mam czasu nad nimi naskakiwać bo nie mam -musza sami sie rządzić i robić jedzenie - brat w kuchni gotuje obiad:)
mimka84 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Fasia masz jakas stronke z cuskami? Chciałabym zamówić znajomej ale nie mogę znaleźć

Co prawda Julek go dostal ale tutaj chyba mozna kupic
http://www.kikishop.pl/s-k-l-e-p/ -
Bylismy z Julem na spacerze, niestety zaczelo przeokropnie wiac i musialam wrocic coby mojego orzeszka nie przewialo.. ale 3km zrobilismy
po drodze wstapilismy do Biedy. Kupilam proszek i plyn z Loveli za 13,99zl za sztuke, mega cena. Ostatnio skusilam sie na Bobini w promocji a pozniej mialam wrazenie, ze maly ma wysypki wiecej i polaczylam to z nowym plynem do prania, kto wie... no i sa jeszcze te duze paki pieluch dada za 49,99zl ale tego juz bym do wozka nie zmiescila
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś pierwszy dzień sama w domu. Miki śpi w łóżeczku przy RMF classic
nie chciał zasnąć w leżaczku w salonie więc go poprzytulałam i położyłam w sypialni w łóżeczku...odpłynął bez smoka

A ja wstawilam pranie, posprzatalam w kuchni, poćwiczyłam potem wzięłam prysznic, pomalowalam paznokcie u stóp a teraz leżę sobie pod kocem
mimka84, mantissa, liwi, Gosha lubią tę wiadomość
-
Widzę, że była mowa o powrocie do pracy po macierzynskim. Ja pracuję zdalnie, z domu, jak odbębnię swój projekt w miesiącu to mam luz, więc na pewno do tego wrócę, bo lubię moją robotę. Ba, gdyby nie ciąża to bym umowy o pracę nie dostała a tak szefowa poszla mi na rękę. Nawet teraz wieczorami czasem cos z roboty dziabnę, żeby nie wyjsc z wprawy.
Pikne te wszystkie wasze dzieciaczki na zdęciach.
Jaga, tys złota kobita jest. Jak ma ci to pomoc i się wyzyjesz, to pisz co ta twoja tesciowka odwala.
Mary, ja mam taką bluzkę w czarno-białe pasy i chwilę mi zajęło zanim ogarnęłam czemu dziec sie tak na mnie gapi.
A i Krysti jeszcze napisała: "Powiedz dziewczyną ze jestem caly czas z wami Emotikon kiss buzie
Wiem ze się pospieszylam napewno wroce ale musze odpoczac :**"
Więc macie rację.
Fasia, pieluchy się mieszczą na wózku, przetestowałam dzis.
Kupiłam trójki.
i chusteczki te z pudelkiem. 
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywniosek o dowód złożony Martyna będzie miała dowód ze zdjęciem gdzie ma otwartą buzię . Tak jak budzi ja wszystko to u fotografa zasnela że 15 minut ja wzbudzić nie mogłam stwierdziłam że to winna maszyn bo dźwięk miały jak szumis
nick nieaktualny, mimka84, mantissa, Fasia, Eweliśka, Gosha, Ewelcia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie sie obudzilam. Zmulilo mnie przeokrutnie i ucielam komara razem z syneczkiem
z tym ze on nadal smacznie spi 
Co do Krysti to wiedziałam ze wróci lub będzie chciała wrocic w bliskim czasie bo ewidentnie nie przemyslala kobieta swojej decyzji. Jakas mgła spowila jej chwilowo rozum
A tak BTW ja jeszcze nie obudzona dokładnie i tez stad spie.dalam
tesknijcie baby !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 15:25
-
nick nieaktualny
-
Hwesta ja pedzlowalam wit c (cebion w kropelkach, gazik na palec na to kropelki wit c i przecierasz w buzce), na drugi dzien juz byla czysciutka buzka.
Murraya nalot na biedronke bo sa w promocjo dzieciowe rzeczy typu pieluszki, mm, chusteczki
Manti wczoraj nam to oznajmila a widze, ze Fasia juz po nalocie
mimka84, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość
-
Czy ktos wie co to moze byc za wysypka?
Podrasowalam troszke kolory zeby bylo ja bardziej widac... jest na twarzy, szyji, uszach i glowce... szorstka w dotyku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cbd664fb6e1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 15:55