Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:
A jak brzuszek po Sab simplexie? Bo mialas podawać przed każdym karmieniuem.
No poki co jest dobrze. Julek nie placze, nie prezy sie, jest spokojny
Edit - wlasnie idzie kupa i baczki BEZ PLACZU I PREZENIA SIE!! cuuuudownie, ze sie nie meczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 17:52
Anka1501, liwi, mantissa lubią tę wiadomość
-
ja juz po wizycie u ginki.
te gulki ktore mam na scianie pochwy to albo rekacja na szew(ale zdzwila sie ze tak pozno by ona wystapila jesli to to) albo te gruczoły bartholina..
przepisala mi antybiotyk i masc.. powiedziala ze powinno przejsc po tym jesli jakims cudem nie to mam sie z nia kontaktowac az sie boje co to bd
Rudzia chyba ty miałaś to usuwane o ile dobrze pamietam tak?
bo teraz mnie to nie boli tylko wtedy bolalo co pisalam psikałam oceniseptem i tamtum rosa i teraz jedynie te gulki sa a opuchlizna i kolor czerwony zeszedł..
co do wkładki powiedziała że mi odradza bo juz jedno poronienie bylo i ledwo po porodzie mowi ze jakby to był 2 porod to ok ale odradza mi i przepisala mi krązki NuvaRing. Jak przestane karmić to wtedy moge wykupic i stosować..
Ale boje sie bo to coś takiego jak tabletki tez progesteron zawieraja..
i że mi wypadnie
-
to masz wieczor dla siebie moj kima sobie zaraz wstanie na jedzonko pewnie, pozniej ok 22 pewnie kolo 20 postaram sie go wykapac moj to spi super po kapieli od razu mu sie oczy zamykaja, na corke wcale kapiel nie dzialala usypiajaco....Anka1501 wrote:Natan właśnie zasnął po kąpieli i karmieniu

-
a propos promocji, tez widzialam wlasnie ze Pampersy w rosmanie taniej by wyszly niz tesco ale juz po zakupie, a w rosmanie jeszczemleko bebiko jest tansze niz w biedrze bo po 13,99 jest teraz
i podobno ta henrbatka Humana dla mam karmiacych jest tez dobra, moja polozna mi polecala, nie stosowalam to nie wiem ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 18:01
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Dziewczyny po cc, ćwiczycie? A jak ćwiczycie to co ćwiczycie?
Strasznie bym już chciała a nic sensownego po cc nie mogę znaleść. Nie wiem co mi wolno a czego nie.
Mam ten sam problem. Pytalam dzisiaj ale brak odzewu wiec pewnie ' cesarzowe'
jeszcze nie cwicza.
-
liwi ja jeszcze nie cwicze ale bardziej dlatego że nie mam czasu w sensie brzuszki już bym chciała ćwiczyć ale czasu brak....bo forma jakas tam jest spacerki bicepsy od noszenia 5 kilo
hehe
mam zamiar ginki sie zapytac czy juz bede mogła ale jeszcze nie dzwoniłam się zapisywac bo bez przerwy mi coś tam leci i nie wiem kiedy się skonczy wiec na razie sie nie umawiam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 18:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia to może być tak naprawdę alergia na wszystko. Nina ma taką wysypkę na pewno po pomidorach. Teraz jak zginie całkiem, wprowadzę mleko i zobaczę czy znowu wysypka się pojawi. Tak jak Iwonka pisze, u nas też maść bardzo pomogła, tylko ja matka wyrodna znowu się pomidora najadłam
-
Mi też ginka ten implant proponowała. Tylko on 3 lata działa, a mi się w mózgu roi myśl o 3 bobasie i muszę to jeszcze przemyślećliwi wrote:Mi ginka proponowała jakiś implant pod skórą. Umieszcza się go w ramieniu, taki 5 cm pręcik i się kurcze zastanawiam. Narazie wzięłam recepte na tabletki.
liwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Myśle że to indywidualna sprawa.
My na razie niestety na gumkach.
My też w gumkach i na razie tak zostanie puki nie podejmiemy decyzji co dalej. Bo nie chcę się faszerować tabsami jeżeli za rok czy półtorej będziemy chcieli się o rodzeństwo starać. Jak na razie muszę sobie wszystko w głowie poukładać. Wszystko jest jeszcze świeże.

[/url]