Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:
A jak brzuszek po Sab simplexie? Bo mialas podawać przed każdym karmieniuem.
No poki co jest dobrze. Julek nie placze, nie prezy sie, jest spokojny
Edit - wlasnie idzie kupa i baczki BEZ PLACZU I PREZENIA SIE!! cuuuudownie, ze sie nie meczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 17:52
Anka1501, liwi, mantissa lubią tę wiadomość
-
ja juz po wizycie u ginki.
te gulki ktore mam na scianie pochwy to albo rekacja na szew(ale zdzwila sie ze tak pozno by ona wystapila jesli to to) albo te gruczoły bartholina..
przepisala mi antybiotyk i masc.. powiedziala ze powinno przejsc po tym jesli jakims cudem nie to mam sie z nia kontaktowac az sie boje co to bd
Rudzia chyba ty miałaś to usuwane o ile dobrze pamietam tak?
bo teraz mnie to nie boli tylko wtedy bolalo co pisalam psikałam oceniseptem i tamtum rosa i teraz jedynie te gulki sa a opuchlizna i kolor czerwony zeszedł..
co do wkładki powiedziała że mi odradza bo juz jedno poronienie bylo i ledwo po porodzie mowi ze jakby to był 2 porod to ok ale odradza mi i przepisala mi krązki NuvaRing. Jak przestane karmić to wtedy moge wykupic i stosować..
Ale boje sie bo to coś takiego jak tabletki tez progesteron zawieraja..
i że mi wypadnie -
Anka1501 wrote:Natan właśnie zasnął po kąpieli i karmieniu
-
a propos promocji, tez widzialam wlasnie ze Pampersy w rosmanie taniej by wyszly niz tesco ale juz po zakupie, a w rosmanie jeszczemleko bebiko jest tansze niz w biedrze bo po 13,99 jest teraz
i podobno ta henrbatka Humana dla mam karmiacych jest tez dobra, moja polozna mi polecala, nie stosowalam to nie wiem ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 18:01
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Dziewczyny po cc, ćwiczycie? A jak ćwiczycie to co ćwiczycie?
Strasznie bym już chciała a nic sensownego po cc nie mogę znaleść. Nie wiem co mi wolno a czego nie.
Mam ten sam problem. Pytalam dzisiaj ale brak odzewu wiec pewnie ' cesarzowe'jeszcze nie cwicza.
-
liwi ja jeszcze nie cwicze ale bardziej dlatego że nie mam czasu w sensie brzuszki już bym chciała ćwiczyć ale czasu brak....bo forma jakas tam jest spacerki bicepsy od noszenia 5 kilo
hehe
mam zamiar ginki sie zapytac czy juz bede mogła ale jeszcze nie dzwoniłam się zapisywac bo bez przerwy mi coś tam leci i nie wiem kiedy się skonczy wiec na razie sie nie umawiam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 18:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia to może być tak naprawdę alergia na wszystko. Nina ma taką wysypkę na pewno po pomidorach. Teraz jak zginie całkiem, wprowadzę mleko i zobaczę czy znowu wysypka się pojawi. Tak jak Iwonka pisze, u nas też maść bardzo pomogła, tylko ja matka wyrodna znowu się pomidora najadłam
-
liwi wrote:Mi ginka proponowała jakiś implant pod skórą. Umieszcza się go w ramieniu, taki 5 cm pręcik i się kurcze zastanawiam. Narazie wzięłam recepte na tabletki.
liwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Myśle że to indywidualna sprawa.
My na razie niestety na gumkach.
My też w gumkach i na razie tak zostanie puki nie podejmiemy decyzji co dalej. Bo nie chcę się faszerować tabsami jeżeli za rok czy półtorej będziemy chcieli się o rodzeństwo starać. Jak na razie muszę sobie wszystko w głowie poukładać. Wszystko jest jeszcze świeże.