Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Ej, takie woreczki do mnożeni to by dobra rzecz była.
Ja mam chyba z Baby ono do mrożenia, po 150 ml. Najtańsze jakie były. Nic nie wycieka. To w ogóle widziałam woreczki, chyba medeli za ponad 50 zł. To chyba jakieś super woreczki muszą być za taką cenę.
Pojemników do mroenia z aventa nie polecam. Pomrozili mi w nich w szpitalu i wszystkie się powyginaly i już po rozmrożeniu nie są szczelne, bo nie chcą się dokręcać. ;/ Chyba, że te Avent VIA, one mają taką wtykaną zakrętkę i nawet wygięte dają radę.
Ja na samym poczatku babyona używałam bardzo fajne bo tanie i dobre tylko teraz trudno mi je złapać. Teraz mam jeszcze te co lwica polecała. Pojemniki mam ale używam je do lodówki bo do mrożenia wg mnie się nie nadają bo miejsce zajmują. -
Ja nie mam czucia nad blizną jeszcze, ale ten obszar się sukcesywnie zmniejsza, jakiś czas temu nie miałam czucia już poniżej pępka. Też mi z tym trochę dziwnie.
My po wizycie u ortopedy - nadal musimy pieluchować - za miesiąc kontrola. Do tego zwrócił uwagę, że Malutka może mieć zwiększone napięcie mięśniowe i mamy ją masować.
Poza tym dzień bardzo udany - popołudnie spędziłyśmy w parku, a później obiad w restauracjiteraz odpoczywamy i Tosia śpi na mojej klacie
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Ej, takie woreczki do mnożeni to by dobra rzecz była.
Ja mam chyba z Baby ono do mrożenia, po 150 ml. Najtańsze jakie były. Nic nie wycieka. To w ogóle widziałam woreczki, chyba medeli za ponad 50 zł. To chyba jakieś super woreczki muszą być za taką cenę.
Pojemników do mroenia z aventa nie polecam. Pomrozili mi w nich w szpitalu i wszystkie się powyginaly i już po rozmrożeniu nie są szczelne, bo nie chcą się dokręcać. ;/ Chyba, że te Avent VIA, one mają taką wtykaną zakrętkę i nawet wygięte dają radę.
Hehe cholerny tablet, robi mi psikusya może ktoiras z Was wie czy można usunąć ten słownik ?
Woreczków chłop nie znalazł
Siedze na laktatorze, pije femaltiker z mlekiem, zajadam paczka i grzebie w necie. Ile to rzeczy na raz można zrobić ...Gosha lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Ja na samym poczatku babyona używałam bardzo fajne bo tanie i dobre tylko teraz trudno mi je złapać. Teraz mam jeszcze te co lwica polecała. Pojemniki mam ale używam je do lodówki bo do mrożenia wg mnie się nie nadają bo miejsce zajmują.
Ja kupiłam na gemini, ale widzę, że rzeczywiście inne w podobnych cenach mają trochę większą pojemność.Ale te medela za 60 zł dalej są dla mnie zagadką.
-
nick nieaktualnymantissa wrote:Ja kupiłam na gemini, ale widzę, że rzeczywiście inne w podobnych cenach mają trochę większą pojemność.
Ale te medela za 60 zł dalej są dla mnie zagadką.
Bo te medeli są do mNozenia mlekadlatego takie drogie
Kuffffa nie wiem co ja chciałam mrozic .... 40 ml udoilam fuck!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Bo te medeli są do mNozenia mleka
dlatego takie drogie
Kuffffa nie wiem co ja chciałam mrozic .... 40 ml udoilam fuck! -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:kochana zbieraj po 40 a uzbierasz więcej , w ogóle ściągnij np 15 minut oby dwie piersi i zrób sobie przerwę 20 minut i znów 15 minut ściągnij nie wiem jak to działa ale mam później trochę więcej mleka niż jakbym jechała pół godziny ciągiem
Tak zrobię. Zobaczymy . dzięki Angela.
-
Ola89 wrote:Dziewczyny a jak kladziecie dzieciaczki na plecach to przekrecaja główki często? Bo mój przeważnie odwraca w jedna stronę i tak raczej juz ja trzyma i się martwie czy to ok
-
liwi wrote:Dlaczego masz wyrzuty sumienia?
Rudzia jak Sofijka i jej katarek? -
liwi wrote:Nom my czekamy na wizytę u neurologa z tego powodu. Już widzę ze jej się główka krzywi przez to spanie na jednej stronie.
No i kładzenie na drugi boczek nic nie daje bo mija 5 sekund i już leży tak jak jej wygodnie. -
nick nieaktualny