Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O tym krążku jak czytałam to tez pisze ze uwalnia mała dawkę hormonów.. kurcze nie wiem czy ją stosować.
na usg pęcherzyki powiększone czyli za nie długo okres bd..
Jednak szczerze-chciałabym tą wkładke..może pojde do innego gina i to założe. nie chce mi się latac w recepty bawić wole mnie jednorazowy koszt z głowy na lata. -
U nas poranek był długi ale popołudnie ładnie, przy przewijaniu drze sie nie samowicie tylko.
Ja dupke smaruje wazelinka co każda zmianę, chyba ze cos czerwonego sie przy samej dupce zrobi to wtedy sudocremem.
Ja narazie u nas dupka ładna)
Kurczę wy juz o antykoncepcji a ja nawet sie nie zastanawiałam. Co prawda chcemy jeszcze jednego dzidziusia ale za rok starania dopiero...
Myslalam ze tak jak do tej pory naturalnie i tak wcale nie łatwo było nam zajść a przez 9lat naturalnie sie sprawdzało:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 19:03
mantissa lubi tę wiadomość
-
A ja nie mam pojecia co zrobic z antykoncepcja. Z moimi nieregularnymi miesiaczkami. Brakiem owulacji. 3 lata staran o dziecko.. w zasadzie najlepiej jakbym wcale sie nie zabezpieczala ale co jesli organizm zwariowal po porodzie i nagle znowu zaskocze z ciaza? Jedna wielka niewiadoma... to dopiero jest fatalne...
-
Militta110816 wrote:O tym krążku jak czytałam to tez pisze ze uwalnia mała dawkę hormonów.. kurcze nie wiem czy ją stosować.
na usg pęcherzyki powiększone czyli za nie długo okres bd..
Jednak szczerze-chciałabym tą wkładke..może pojde do innego gina i to założe. nie chce mi się latac w recepty bawić wole mnie jednorazowy koszt z głowy na lata. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Odpowiem za angele pewnie poprze;) Czary mary mleko moze stać w lodowce 5dni i pozniej możesz je przeniesc do zamrażarki jak dzidziuś nie wypije.
Ja kolekcjonuje większa ilośc mleka przez te 5dni a pozniej mrożę.
Dziękuje dobra kobieto:-)
Maz właśnie jeździ po aptekach i szuka woreczków do mnożenia mleka.
Cholera, zakochalam sie w moim synkuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 19:32
Lwica, liwi, Angela89, Eweliśka, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Ja po cc i mam zamiar pod koniec tygodnia (jak minie miesiac) zaczac cwiczyc na rowerku stacjonarnym. Za miesiac zaczne krecic hula hopem, mam taki ciezki bo po poprzedniej ciazy krecilam i ladnie boczki zeszly
Loooo hula hopem to bym sie nie odważyła. Jestem 2mce po CC i jak młody zasunie mi kopa w brzuch przy przewijaniu to mnie boli:-\ -
Czary mary jeśli mogę polecić to używam tych woreczków są super:)
W Polsce jest krem tej firmy to woreczki chyba tez:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c39754e0db66.jpg
Ja mroze po 150-180ml bo tyle uda mi sie uzbierać w ciagu 5dni bo miedzy czasie mały tez pije z butelkiFasia, Angela89, CzaryMary, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Dziękuje dobra kobieto:-)
Maz właśnie jeździ po aptekach i szuka woreczków do mnożenia mleka.
Cholera, zakochalam sie w moim synku
Ej, takie woreczki do mnożeni to by dobra rzecz była.Ja mam chyba z Baby ono do mrożenia, po 150 ml. Najtańsze jakie były. Nic nie wycieka. To w ogóle widziałam woreczki, chyba medeli za ponad 50 zł. To chyba jakieś super woreczki muszą być za taką cenę.
Pojemników do mroenia z aventa nie polecam. Pomrozili mi w nich w szpitalu i wszystkie się powyginaly i już po rozmrożeniu nie są szczelne, bo nie chcą się dokręcać. ;/ Chyba, że te Avent VIA, one mają taką wtykaną zakrętkę i nawet wygięte dają radę.
CzaryMary lubi tę wiadomość