Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja właśnie po wizycie U położnej mówi że Martyna ma prawidłowe napięcie zobaczymy co za tydzień powie jeszcze neurolog. Dostaliśmy zielone światło aby wprowadzić kleik ryżowy i po 5 miesiącu gluten ale mówi że jeżeli starczy mój pokarm do tego czasu to wstrzymać się z glutenem do 6 miesiąca dała mi spis co jak i kiedy. Kolejna wizyta jak mała będzie miała pół roku
CzaryMary, Murraya, Fasia, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Czy ktos wie co to moze byc za wysypka?
Podrasowalam troszke kolory zeby bylo ja bardziej widac... jest na twarzy, szyji, uszach i glowce... szorstka w dotykui po oględzinach stwierdził, że jeśli dziecko je i robi kupę oraz nie ma gorączki wszystko jest ok i ewentualnie można to emulsją emolium smarować. My krochmalem będziemy smarować i zobaczymy. Oczywiście jeśli się pogorszy/zaogni iść do lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 16:25
-
Fasia u mnie Nikos ma dokładnie to samo - na uszach, główce i pysiu a w dotyku jak kaszka i mi położna powiedziała ze to od hormonów ze to nie uczulenie bo pytalalam sie czy aby nie na mleko bo boje sie tej nietolerancji na laktozę jak nie wiem co ale powiedziała ze nie to nie, powiedziała ze zniknie samo -także sie nie martwię
-
Do mnie dzisiaj zawitało 2kurierów i listonosz i pochwalę się Wam jakie koleżanki Nince kupiłam
http://iv.pl/images/38801824006166850308_thumb.jpg
Może sie polubią
KasiaKwiatek, Lali, lysinka, Angela89, Eweliśka, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Czy ktos wie co to moze byc za wysypka?
Podrasowalam troszke kolory zeby bylo ja bardziej widac... jest na twarzy, szyji, uszach i glowce... szorstka w dotyku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cbd664fb6e1.jpg -
Fasia jak Cię to dręczy to leć do najbliższej przychodni. Mają obowiązek przyjąć takie małe dziecko. U mnie jest czynna do 18
a jak widzisz mi i Lwicy nie kazali się przejmować, Sylvii że to alergia. Tylko u nas nic się nie błyszczy, jest w dotyku jak kaszka właśnie, taka szorstka.
-
No właśnie po tym błyszczeniu można poznać, że to alergia, ale też po tym, że wysypka jest taka rozlana no i jest szorstka w dotyku. A to błyszczenie wygląda tak jakby skóra była spryskana lakierem do włosów, myślę, że kojarzycie jak to wygląda
-
nick nieaktualny
-
No właśnie moja położna mówi ze to hormony. Kurcze sama nie wiem..
Do lekarza jakby co to pójdę jutro.
Sylvia wydaje mi się, że widzę lekkie blyszczenie natomiast mąż mówi ze nie.. W dotyku jest szorstkie. Na co to może być alergia? -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:aaaa i mam pytanko czym smarujecie pupcie ? Bo położna powiedziała że mała ma piękny tyłeczek więc bez sensu używać na niego Hippi bo ma cynk ja używam to i bepanthen na zmianę. I zapomniałam jej spytać czym lepiej smarować
Ja tylko zielonym linomagiem. Jest suuuuuperFasia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:No właśnie moja położna mówi ze to hormony. Kurcze sama nie wiem..
Do lekarza jakby co to pójdę jutro.
Sylvia wydaje mi się, że widzę lekkie blyszczenie natomiast mąż mówi ze nie.. W dotyku jest szorstkie. Na co to może być alergia?
zaraz i wrzuce zdjecie jak u mojego to wyglada -
nick nieaktualnyGosha wrote:Ja nie smaruje niczym przy zmianie pieluszki. Poki co zero odparzeń i gładziutka pupka... Jak u niemowlaka
Ale dziękuje dziewuszkispróbuje jej niczym nie smarować
bo w ogóle zaczeło że u małej zaobserwowałam upławy z cipki i okazało się że to normalne i od razu spytala się czym smaruje pupcie no i powiedziała że hippi jak coś będzie się działo a jak hippi sobie nie poradzi to sudocrem wtedy. -
Jadę w pt do mojej ginekolog na kontrolę.. Aż się boje..
Głupio mi trochę, bo miałam dać znać, że urodzilam i nie dałam.. Pierdola ze mnie straszna. A Julek jutro kończy juz 6 tygodni!