Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż się obczytałam że to pozna odmiana. Ta w szpitalu w pierwszych dniach to wczesna. Ta pozna związana jest z karmieniem piersią. Coś tam w mleku może powodować... Ehhh zobaczymy co nam powie lekarka jutro. Podobno może się utrzymywać do 12 tygodnia
-
Kasiu na pewno będzie ok wszystko. Mi neonatolog mówiła, że bilirubine z organizmu ładnie wypłukuje glukoza i żebym podawała Ninie, jeśli po powrocie do domu zobaczę, że znowu robi się żółta. 11 to nie jest chyba taki zły wynik, u mnie w szpitalu wypuścili do domu dziecko z 13, bo ordynatorka uznała, że to nie jest wynik na pobyt w szpitalu.
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Już się obczytałam że to pozna odmiana. Ta w szpitalu w pierwszych dniach to wczesna. Ta pozna związana jest z karmieniem piersią. Coś tam w mleku może powodować... Ehhh zobaczymy co nam powie lekarka jutro. Podobno może się utrzymywać do 12 tygodnia
-
Kasia nas wypuścili ze szpitala z poziomem 14,6 z zaleceniem kontroli w poradni neonatologicznej gdzie byliśmy dwa razy z czego za pierwszym wcale nie spadła a dopiero w zeszłym tyg było na poziomie 4. Podobno częste kupki sprzyjają zmniejszeniu poziomu. Na bank dostaniecie tylko zlecenie kontroli nic się nie stresuj.jak będzie słoneczko możesz młodego wystawić do okna niech się grzeje.
-
Nie chce zapeszac ale katarek albo zniknal albo jest juz duzo mniejszy <ma_nadzieje> wlasnie Ja nakarmilam, ale zjadla tylko 80ml (ze 160ml) i usnela, nawet nie odbila.. mam nadzieje ze pospi jak zwykle do 7-8 rano
Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Trochę mnie uspokoiłyście i pocieszyłyście. Przejęłam się bo miał poziom 6 wychodząc ze szpitala. I teraz...11. Dopiero jak skończył tydzień zaczął żółknąć. Mam nadzieję że doktór powie nam to samo, na szczęście mam super babkę, której ufam. Dziś nie pracuje ale mam nadzieję, że jutro w środę nas przyjmie. Ehhh dzieci i stres matki...
Murraya trzymam kciuki za Jacentego. Będzie dobrze a od przybytku głowa nie boliMurraya lubi tę wiadomość
-
Kasia, niestety z żółtaczka można się umeczyc ale będzie ok.
Gosha, co do szczotki to są główne trzy rodzaje: classic, elite i kompact. Elite to w zasadzie nowsza wersja classic, troszkę mocniej wygieta a compact to ta wersja z klapka, jest malutka i nie zniszczy się w torebce. Są porównania na różnych blogach. Ja mam wersję classic.Gosha lubi tę wiadomość
-
Rudzia, a jak odciągasz to mała leży na płasko? Lepiej wylaza kiedy głowka jest na bok lub dziecko podparte na rogalu. Możesz też po zakropleniu układać sobie na kolankach główką w dol i oklepywac plecki.
Rudzia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Murraya moja przyjaciółka w tym roku dowiedziała się że ma 3 a ma 32 lata i nic jej nie kazali z tym z tym robić bo wszystko super funkcjonuje. Noo tylko mój mąż wpadł na pomysł niech ssprzeda będzie mogła kredytu nadplacic
Murraya, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
MANTISSA odciagam jej jak jest w pionie, na lezaco na plecach, na brzuszku, na boku..no wszystkiego sie lapie.. wlasciwie co chwile chodze i jej odciagam..tzn probuje ..nie zawsze wychodzi
(° A Ona biedna sie meczy