Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny2x150 ml
Takie dwufazowe to robi sie u mnie zawsze, po zmieszaniu jest ok ale w tym przypadku pływały jakieś biale farfocle. Poza tym pachnialo jakby sie skwasilo.
A zlewam zawsze mleczka o tej samej temperaturze . no nie wiem. Myslalam ze może przez okres ???? Ale to tylko moje jakieś domysły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:44
-
nick nieaktualny
-
Aguś86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Klaudia90, Murraya, hwesta, misia83, Eweliśka, Ulka84, Amy_, mf, shimmer_lip, Angela89, mimka84, Gosha, Fasia, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? Kiedyś nie było usg w ciąży i dla malutkich dzieci (w ogóle nie było usg
) i może każda z nas ma coś podwójnego i nie wie, a odkąd są te wszystkie usg człowiek się tylko przejmuje
Mary ja też trzymam nawet 4 dni i zawsze wszystko ok. A jaką masz temperaturę w lodówce? Ja mam 4 stopnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Haha glodnemu chleb na mysli.
Manti gdyby nie ten zapach to bym podgrzala i zobaczyła co z tego wyjdzie a w tej sytuacji poszło do kanalizacji... Jestem obrażona na moje cycki. Foch.
Kasia trzxumam kciuki żeby było ok. Chodzisz do medicovera? Nie masz problemu z zapisaniem sie na wizyte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:17
-
Mary mi też raz się zdążyło ze skwasnialo może to zależy co się jadło?? Nie wiem ale wiem czemu moje dziecię marudzi przy cycu moje dziecko ma plesniawke e buzce na wewnętrznej stronie, co tam daliście na to??Wit c???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny