Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Gosha ja mam 2 te klasyczne - na stronie Gemini - original.
Murraya - Twój syn to wyjątkowy egzemplarz
Właśnie odciagam pokarm - bryndza taka sama jak wczoraj, ale walcze do konca.
Młodemu sie godziny pogibaly wstawiania nocnego i jedzenie było o 12.30 ( to ogarnia tatuś) a potem o 5 !! A zawsze jest o 3.30. Juz o tej 5 nie chciał zasnąć, wiec zostawilam go w łóżku z ojcem a sama poszlam umyć włosy, umalowac się i ubraćteraz przysypia i chyba do niego dolacze
Aaa i mój syn ma dzisiaj imieninyFasia, mf, Aguś86, KasiaKwiatek, Ulka84, Eweliśka, sylvia007, Ewelcia, Militta110816, liwi, mantissa, Murraya, misia83, lysinka, Angela89, Gosha, liloe lubią tę wiadomość
-
A ja mam dwie śledziony
Dowiedzialam sie i nich przypadkiem w zeszlym roku jak trafilam do szpitala z ostrym zapaleniem nerek i robili mi usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 07:44
Murraya, mf, Aguś86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Eweliśka, iwonka1077, misia83, Angela89, mimka84, Gosha, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:Rany teraz to na bank zrobię sobie usg, ciekawa jestem co mi podwójnie wyrosło hehe ucieszylabym się z dodatkowej wątroby, mogłabym swobodnie dedelektować się tabketkami różnego kalibru lub co tam alkoholizowac się!
Ja podejrzewam ze mam dwa żołądki:-)Fasia, KasiaKwiatek, Murraya, Eweliśka, liwi, Aguś86, mantissa, Anka1501, iwonka1077, lysinka, misia83, Angela89, mimka84, Gosha, Auro, liloe lubią tę wiadomość
-
Moj synek konczy dzis 6 tygodni!
) ♡♡♡♡♡
Mary Twoj ma imieniny - co pijemy?Ulka84, CzaryMary, Murraya, Klaudia90, Militta110816, liwi, mantissa, Eweliśka, lysinka, misia83, Amy_, shimmer_lip, Angela89, mimka84, Gosha, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mary właśnie wróciłam bo duuuużo tego naprodukowałyście ;P i widze, że się działo ojj działo ;d
Ja tylko napisze krótko o chrzcinach Antosia. Dałam mu butelke mm przed wyjściem i dziecko spało jak zabite heh w kościele cichutko, tylko przy polewaniu główki wodą święconą trochę się pokręciło i spało dalej. Zdążyłam nawet zjeść obiad i deser i trochę pogadać z rodzinką. Antoś spał ponad 3h. Zadowolona jestem z mojego aniołkachociaż Aniołkiem to on był tylko w dniu chrztu bo teraz znowu daje mi popalić heh
CzaryMary, Klaudia90, Fasia, Ewelcia, Aguś86, KasiaKwiatek, Murraya, Eweliśka, lysinka, misia83, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
w nocy już nie wstaje na karmienie tylko śpimy z nim w łóżku i jak się obudzi to zapodaje cyca
Przez pare dni było ok, ale dzisiaj po godzinnym ssaniu matki był ryk i wypił jeszcze mm ;/
no i u nas dalej płacz popołudniami i wieczorami. Wiem już że to nie z głodu, raczej to sie są kolki. Chyba taka naturamam nadzieję, że po tym 3 miesiący mienie - tak mnie wszyscy zapewniają
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też się męczę z odciąganiem
doję się od soboty i łapię coraz większego doła. Jednorazowo udaje mi się 10-20 ml. Mam jakieś wadliwe cyce chyba. Testuję już drugi laktator, tym razem elektryczny i to samo. Jak przystawiam małą do cyca to ssie jak najęta i przełyka, więc chyba mleko tam jest. Może te laktatory w dupkę się nadają, nie potrafią ssać ;P