Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i profilaktycznie zamówiłam gripe water z wodakoperkowa.pl. Miki jakiś dramatów nie robi ale wieczorami ewidentnie ciężej mu wycisnąć co nieco więc pomogę mu tym koprem. U moich dziewczynek działało super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:43
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Hwesta daj znać koniecznie, jakiś dramatów przy jedzeniu nie robi ale marudny parę dni już widocznie mu przeszkadza, myślałam wcześniej ze to pozostałość mleka w buzce po jedzeniu ale jest cały czas więc to plesniawka jednak
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra będzie miała synka
Będziemy miały chłopców z tego samego rocznikaCzaryMary, hwesta, Ulka84, iwonka1077, KasiaKwiatek, Eweliśka, liwi, Amy_, lysinka, Murraya, Aguś86, Angela89, mimka84, Rudzia, Gosha, Fasia, Ida, mantissa, Militta110816, misia83, Ewelcia, liloe, Jaga lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:2x150 ml
Takie dwufazowe to robi sie u mnie zawsze, po zmieszaniu jest ok ale w tym przypadku pływały jakieś biale farfocle. Poza tym pachnialo jakby sie skwasilo.
A zlewam zawsze mleczka o tej samej temperaturze . no nie wiem. Myslalam ze może przez okres ???? Ale to tylko moje jakieś domysły.
O kurczę Czary duzo mleka!! Jestes pewna ze sie skwasilo w lodowce po 2dniach... Mi tez sie rozwarstwia na tłuszcz i to wodniste zawsze ale to norma ja stoi w lodowce.
A smakowałas? Bo ja kiedys tez myslalam tak jak ty ale w smaku było ok i po podgrzaniu wyglądało normalnieAngela89 lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Maji się robi na brwiach i na lini głowy gdzie się włosy zaczynają. Ale smaruje linomagiem i przecieram pieluszką i od razu schodzi.
-
Ulka84 wrote:dziewczyny dostałyśmy trochę kasy na chrzest i chce małemu kupić karuzelę do łóżeczka. Możecie coś polecić? Czy to nie jest jeszcze za wcześnie dla miesięcznego dzieciaczka?
Może od razu zaszalej i kup karuzelkę z projektorem?
Ja się napaliłam na karuzelę z projektorem i lampką Chicco, ale niestety dostaliśmy w prezencie inną i bez sensu kupować drugąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 10:18
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Ja mam taką i polecam
http://allegro.pl/karuzela-wyspa-marzen-tiny-love-pilot-gratisy-i5343352602.html
młoda wczoraj pół godziny się w nią wgapiała, a jak jeszcze nie widziała tych zwierzaków to melodyjki ją usypiały. Fakt, baterie trzeba często wymieniać. A te zabawki nie zasłaniają projektora w tych karuzelkach z projektorem?Ulka84 lubi tę wiadomość