Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i profilaktycznie zamówiłam gripe water z wodakoperkowa.pl. Miki jakiś dramatów nie robi ale wieczorami ewidentnie ciężej mu wycisnąć co nieco więc pomogę mu tym koprem. U moich dziewczynek działało super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:43
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Hwesta daj znać koniecznie, jakiś dramatów przy jedzeniu nie robi ale marudny parę dni już widocznie mu przeszkadza, myślałam wcześniej ze to pozostałość mleka w buzce po jedzeniu ale jest cały czas więc to plesniawka jednak
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra będzie miała synka

Będziemy miały chłopców z tego samego rocznika
CzaryMary, hwesta, Ulka84, iwonka1077, KasiaKwiatek, Eweliśka, liwi, Amy_, lysinka, Murraya, Aguś86, Angela89, mimka84, Rudzia, Gosha, Fasia, Ida, mantissa, Militta110816, misia83, Ewelcia, liloe, Jaga lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:2x150 ml

Takie dwufazowe to robi sie u mnie zawsze, po zmieszaniu jest ok ale w tym przypadku pływały jakieś biale farfocle. Poza tym pachnialo jakby sie skwasilo.
A zlewam zawsze mleczka o tej samej temperaturze . no nie wiem. Myslalam ze może przez okres ???? Ale to tylko moje jakieś domysły.
O kurczę Czary duzo mleka!! Jestes pewna ze sie skwasilo w lodowce po 2dniach... Mi tez sie rozwarstwia na tłuszcz i to wodniste zawsze ale to norma ja stoi w lodowce.
A smakowałas? Bo ja kiedys tez myslalam tak jak ty ale w smaku było ok i po podgrzaniu wyglądało normalnie
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Na brwiach zaczęło się jakieś 3,5 tyg temu. Lekarz powiedział, żeby nic z tym nie robić. To nie robiłam, ale teraz przeniosło się na główkę i postanowiłam oliwką to potraktować.liwi wrote:Maji się robi na brwiach i na lini głowy gdzie się włosy zaczynają. Ale smaruje linomagiem i przecieram pieluszką i od razu schodzi.
-
Na pewno nie kupuj karuzeli nakręcanej. Muzyczki są denerwujące, głośne. Nie ma opcji, żeby karuzela kręciła się bez grania. Fakt, że przy zasilanych będą szybko kończyły się baterie, ale chyba wolałabym częściej je wymieniać niż ciągle słuchać tych fałszujących melodyjek.Ulka84 wrote:dziewczyny dostałyśmy trochę kasy na chrzest i chce małemu kupić karuzelę do łóżeczka. Możecie coś polecić? Czy to nie jest jeszcze za wcześnie dla miesięcznego dzieciaczka?
Może od razu zaszalej i kup karuzelkę z projektorem?
Ja się napaliłam na karuzelę z projektorem i lampką Chicco, ale niestety dostaliśmy w prezencie inną i bez sensu kupować drugąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 10:18
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Ja mam taką i polecam

http://allegro.pl/karuzela-wyspa-marzen-tiny-love-pilot-gratisy-i5343352602.html
młoda wczoraj pół godziny się w nią wgapiała, a jak jeszcze nie widziała tych zwierzaków to melodyjki ją usypiały. Fakt, baterie trzeba często wymieniać. A te zabawki nie zasłaniają projektora w tych karuzelkach z projektorem?
Ulka84 lubi tę wiadomość

Będą się razem bawić a mamy sobie odpoczną ;P

[/url]