Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mantissa wrote:Kasia, niestety z żółtaczka można się umeczyc ale będzie ok.
Gosha, co do szczotki to są główne trzy rodzaje: classic, elite i kompact. Elite to w zasadzie nowsza wersja classic, troszkę mocniej wygieta a compact to ta wersja z klapka, jest malutka i nie zniszczy się w torebce. Są porównania na różnych blogach. Ja mam wersję classic.CzaryMary, Anka1501, Gosha lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Na brwiach zaczęło się jakieś 3,5 tyg temu. Lekarz powiedział, żeby nic z tym nie robić. To nie robiłam, ale teraz przeniosło się na główkę i postanowiłam oliwką to potraktować.
ładnie się cofa
-
Kurde mój często płacze przy przebieraniu no i czasem czekam aż dorobi kupę A później przestaje płakać ja patrzę a on sika, co myślicie coś z pecherzem może czy coś??nie wiem czy to jednorazowe czy zawsze tak bo musiałby leżeć bez pampka cały dzień...żebym dobrze zaobserwowala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 10:40
-
nick nieaktualnyWitamy się
Od razu odniosę się do mleka Mary moje też się rozwarstwia i pachnie nie fajnie ale w mleku jest najważniejszy niestety smak i trzeba go spróbować.
My idziemy za nie długo na szczepienie -SAME ! już się boje po ostatnim bo ryczałam bardziej niż ona.. wszystko przez to że w mojej głowie siedzi fakt że robię jej krzywdę.
Widzę że tu są lodziary zboczeniaryNo nie ładnie nie ładnie
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAAA i nie wiem czy mówiłam czuje się jak żyg ! Martyna ulewa raz wiecej raz mniej nie raz w ogóle ale zawsze te wiecej obrywa się mi a mąż zadowolony bo on albo robi unik albo jej nic sie nie uleje.. Mam tego dosyć
Dziś kupuje kleik i chyba jej podam zobaczymy jak zareaguje. Może zmiejszy się ulewanie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:13
-
ULKA ja mam ta karuzelke i polecam!
http://allegro.pl/smoby-cotoons-karuzela-projektor-3w1-pilot-lampka-i5204959639.html
Sofii ja uwielbia, melodyjki ja usypiaja, projektora jeszcze jej nie wlaczalam bo chyba by go nie zauwazylaale pszczölkami juz sie interesuje
Aaa i wlaczam ja na prawde czesto nawet jak Sofii nie lezy w lozeczku ze wzgledu na melodyjki a baterii jeszcze nie wymienialamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:14
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaruzele ! Ja przez naszą dostałam zawału. Leże w łóżku mała śpi w swoim i oglądam tv i przełączam program i karuzela się zapala i zaczyna grać - ja już obsrana poszłam wyłączyłam ją ręcznie. No i dalej ogladam tv i znów zmieniam program i znów się włacza - poleciałam po śrubokręt i wyjęłam baterie. Następnego dnia opowiadam wszystko mężowi a on z wielkim uśmiechem na twarzy się śmieje że jak przełaczałam kanały (tego nie zatrybiłam od razu ) to karuzela się włącza bo działa na tych samych częstotliwościach co pilot. Bo karuzela też ma pilota który leży schowany bo go nie używamy. A ja już myślałam że duchu jakieś chciały Martynce włączyć muzyczkę ..
Gosha, Rudzia, liwi, lysinka, mimka84, Lwica, iwonka1077, Anka1501, mantissa, CzaryMary, Auro, Amy_, Fasia, Ewelcia, Ulka84, misia83, KasiaKwiatek, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Na pleśniawki: aphtin 10 kropel do pysia 3-4 razy dziennie i po każdym karmieniu 2 krople aphtinu na brodawkę z której była karmiona i gencjana wodna 10 kropli raz dziennie. Dziecko sobie w pysiu rozprowadzi lekarstwo
a ta gencjana to tez bez recepty???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:52
-
nick nieaktualny