Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mary ja wracam po roku do pracy i juz płacze na samą myśl
będę wracać z pracy codziennie kolo 19..
Ja na sama myśl o pracy to bólów brzucha dostaje. Fakt faktem pracuje po 12 godzin więc 15 dni w miesiacu wychodzi i plus ze nocki mogę brać i wiem że weekendy będę miała wolne więc w dzień bym była z małą ale po obronie chciałam szukać coś już w zawodzie. -
Hej dziewczyny!!!
Weronika wysłałam Ci wiadomość na priv.
Amy Olo przystojny baaardzo!!! A brzucha komentować nie będę, bo mi zazdrość nie pozwala!
My w sumie wyspane, od 7 sobie gugamy i się śmiejemy, wiec jest dobrzeliwi, Amy_, CzaryMary, Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ogólnie mam w sobie mało obaw o cokolwiek. Nie zakładam, że może na coś zachorować. Poza tym szczepienie nie uchroni go przed chorobą. Fakt, że zlagodzi skutki ale myszkę, że ten roczek to optymalny czas. Oczywiście może się coś zmienić się póki co tego się trzymany. Jeszcze z lekarzem pogadam o tym
teraz byla hexa i rota
I reż nei sądzę że przez ten rok się coś stanieODPUKAĆ!
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Hejka.
Z tym brzuchem to się Amy udałaś...Oddawaj mi brzucha! Ja chce taki brzuch!!!! Taki jak masz teraz, wystarczy mi do szczęściaOlek przecudny i te oczęta ach.
Kurde ja też się czuję często olana, chyba usunę kontoNapiszę wprost, tu jest ewidentnie kółko wzajemnej adoracji, no! A teraz błagajcie żebym została ok?
Zamiast oddaj fartucha to oddaj brzuchamimka84 lubi tę wiadomość
-
A to moja Ninka właśnie padła
http://iv.pl/images/14044268217868671283_thumb.jpgCzaryMary, mimka84, Fasia, weronika86, Ida, misia83, Eweliśka, Aguś86, Amy_, Angela89, Lali, Murraya, mantissa, iwonka1077, lysinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Ja na temat Krystki nie chcialam sie wypowiadac z wiadomych wzgledow...przeze mnie juz raz chciala usuwac sie stad... A teoria Krysti o skin to skin po porodzie byla jak ta o bawarce, ale widzialam, ze tego nikt juz nie komentuje...
Wera-wobec Ciebie zachowala sie wrecz chamsko, bo sama sie zaoferowala i kasy nie chciala... chyba, ze nie chciala, bo to od razu byla obietnica rzucona na wiatr...strasznie was kocham i nie rozumiem jak mozna skasowac konto bez zadnych problemow..tyle razem przeszlysmy..tyle miesiecy...ej szkoda gadac......pousuwalabym swoje zdejcia ale kuzwa tu jest tysiace postow
hehe w dupie mam, tylko sarke usune
gosha tez tesknilam
za wszystkimi wami
rzadko mam czas
Gosha lubi tę wiadomość