Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiwi - chcialabym, ale musze pocwiczyc to wiazanie. Bardziej przemawiaja do mnie nosidla ergonomiczne ale one dla starszego bobasa. Jak maz wróci do domu to zabieram y sie za ćwiczenie wiązania chusty. Bo tak długo nie wyrobie. Kasias k to wiązanie które pokazalas na fotce to jak sie nazyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 09:47
-
Czary mary mam to samo mały na cycku a ja chce sie umyć i ubrać... Albo chociaz ubrać bo koleś od gazy przychodzi wymieniać jakas rurę od gazu:/ głupio tak w szlafroku otworzyć
Amy Olek przeslodziak i te oczęta))
Mi tez po CC pokazali mała potem zwazylI, zrobili porządek z pępkiem i dopiero skin to skin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mogę pospiewac.... albo lepiej nie bo go ci dopiero rozzloszcze
Dziewczyny nie bójcie się zostawić dziecię na chwilę musimy się jakoś ogarnąć przecież, mój też się drze czasem ale toc trzeba się ubrać umyć trochę, zjeść itd. Ja w trakcie ogarniania mały na szczęście śpi ale nie zawsze jest tak pięknie, czasem się drze ale gadam do niego i jakoś tak lepiej podchodzę i biorę jak się zanosi bo wtedy to dziecka nie można zostawic niestety... -
nick nieaktualnyHihi wiązałam do cyca na smyczy
Chustę związałam w kieszonkę. Przytulony mógł ssać kiedy chciał.
A my po lekarzu. Wszystko w porządku. Miki waży 3950g więc rośnie pięknie. Zoltaczka jeszcze się utrzymuje dlatego zrobiliśmy kontrolnie morfologie. Generalnie zdrowiutki, właściwie całą wizytę przeszedł na półśpiącoza 3 tygodnie szczepimy 6w1 jeśli dalej problem w hurtowniach będzie to 5w1 i rola. A po kolejnych 2/3 tygodniach pneumo choć jeszcze się zastanawiam
liwi, CzaryMary, Murraya, Fasia, misia83, mimka84, Eweliśka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
MF mój pępek tez wystaje. Jest ciemno brązowy, tak samo jak kreska. Wygląda ochydnie, a zbliża się lato.. Chyba będę musiała kupić sobie strój jednoczęściowy. Z takim brzuchem nie ma szans wyjść do ludzi
-
Fasia wrote:Moje dziecko ma cała głowę w wysypce! Cała buzia i cala główka.. Na głowie krostki są czerwone i się luszcza.. Okropne to w dotyku i w wyglądzie.. Buuuu ..
Hej ja miałam to samo z małym pięknie krostki schodzą po emolium krem specjalny może i Wam pomoże chyba ze to alergia ale u nas pomogłoFasia lubi tę wiadomość