Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak krysti na bank podczytuje
No przeczytalam ta wymiane zdan i Krysti twoj foch jest dla mnie niezrozumialy.. zreszta kazdy byl.. zawsze wymiana zadan z toba konczyla sie zegnaniem z nami.. no coz..
Gosha - bo ta teoria to fake.. owszem dzieci baaaaardzo potrzebuja kontaktu z matka w koncu 9misiecy w nas mieszkaly i bliskosc z nami to jedyna rzecz ktorej nasze maluchy potrzebuja.. ale jesli cierpia na kolki i inne dolegliwosci to niestety skin to skin nie pomaga.. i fakt przylozenia dziecka do piersi po urodzeniu nie warunkuje spokkjnego egzystowania naszych maluchow.. ja po zwazeniu Olka mialam go dla siebie i niestetu Olo jest jaki jest.. -
nick nieaktualny
-
Ale ona to ma jakies dziwne to konto na fb.. Raz jak ją szukalam w wyszukiwarce to jej nie bylo a jak polubila mi zdj to byla.. Jakby konto miala zawieszone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 08:04
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Ku&#^3^ i jak to sprawdzic????
nastepnego Olka od razu wsadze do lozeczka!
Ehhhh młody mi leży na rekach a mi sie chce pójść tam gdzie król chodzi piechotai co mam zrobić ????
Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary wez go ze soba
Do kibla mi wpadnie !!
Eweliska - Mania nie pogodziła sie z cyckiem ?
Amy - ja miałam CC i dostałem młodego na klate, co prawda trzymali mi go ale 5 minut sie mizialismy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 08:08
Amy_, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny