Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie, chyba sie obrazila o to ze sie z Nia nie zgodzilysmy..ehh ;/ a przeciez nie mialysmy nic zlego na mysli .. ale okej..
Ja wstalam na karmienie a Sofii spi, ledwo oddychachcialam jej odciagnac glutki ale prawie nic nie wyszlo a slysze ze ma tam jeszcze cos
-
Mój pospal 3godziny, zjadł i też ciumka smoka i się usypia w łóżeczku,
Serio Krysti usunęła konto??no dziewczyny co wy??na żywo też byście się odwrocily na pięcie i sobie poszły bo ktoś ma inne zdanie??trzeba szanować zdanie innych każdy ma do niego prawo przecież, tak?? Pewnie tym wpisem też ryzykuje że kogoś uraze może ale jeszcze trochę i żadna z nas nie będzie chciała nic pisać bo ktoś się może obrazić??przecież to chore....mf, KasiaKwiatek, Lwica, Fasia, Ewelcia, mantissa, Gosha, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczerze.. to ja nie hormony bym tu obarczała...inaczej tłumaczę takie zachowanie... a można by pomyśleć że wszystkie jesteśmy dorosłe...ehhh
Miki coś się budzi dzisiaj częściej. 22.30 2.000 teraz 4.10. Oby pospal do 7...najadł się więc może...weronika86, Gosha, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
My dziś mieliśmy cudowna noc! Julek zasnął o 22 i obudził się o 4.30!czyli spal 6,5 godz! Raaany jak cudownie
Znam przyczynę tego cudownego snu. Wczorajszy dzień znowu był placzacy. Wróciliśmy do domu przed 21. Mąż go przebieral, a ja szykowalam kąpiel. Dziecko na przewijaku odbiło po jedzeniu o 20 i zrobiło siku. Golego mąż wziął na ręce w pozycji pionowej i nagle z pupki wyleciała na ziemię ogromna ilość kupy. Julo wziął kąpiel po której na ramieniu męża zasnął. Nie sądziłam ze przespi tyle godzin. Czyli widać ze męczył go brzuszek bo w kąpieli puszczał ciągle bąkimantissa, CzaryMary, KasiaKwiatek, Gosha, misia83, Justinka, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Liloe my mamy żółtego misia szumisia
ja czekałam najdłużej bo prawie 3 tyg ale wzielam z haftem
Co do Krysti to no cóż. Usuwanie konta przez to, że ktoś ma inne zdanie jest dziecinne. To ja się nie zgodziłam z teorią spokojnego dziecka po kontakcie skóra do skóry, bo moje dziecko spokojne nie jest. Czy to jest powód żeby się obrażać? Gdyby ludzie mieli się obrażać za takie różnice zdań to na świecie nie byłoby przyjaźni. Różnice zdań są ciekawe, bo prowadzą do dyskusji. Nikt Jej nie obraził przecież..
Moze nie powinnam tego pisać ale Krysti często reagowała zbyt emocjonalnie, żegnala się z nami wielokrotnie. W końcu zrobiła ten krok, zupełnie niepotrzebnie..
Tylko żeby żadnej z Was jeszcze taki pomysł nie strzelił do głowy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 05:16
KasiaKwiatek, mf, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
u nas spanie od 22 do 3:30 , pozna kąpiel przez debatę prezydencka
przed zaśnięciem mega płacz ze zmęczenia chyba i karmienie teraz :p pytanie z kategorii pytania hwesty: skąd wiadomo ze dziecko ma katar?
nic jej nie leci przy jedzeniu nie zatyka nosek ale czasem wydaje mi sie ze furczy albo to wiotkość krtani jeszcze
-
nick nieaktualny
-
Hwesta moja położna mówiła, że u takich niemowląt jak słychać furczenie, nawet pod ręką jak się ją trzyma np na dziecka pleckach i pojawia się to czasem to jest to tzw sapka od suchego powietrza i wysokiej temp w pokoju. U nas jest dokładnie to samo. Czasem mam wrażenie, że Julek ma katar się w nosku czysto. Czekamy na prezent w postaci nawilżacza powietrza. Może coś to da, zobaczymy
-
U nas jako tako wczoraj zasnął mały po 18 i obudzil sie o 2 w nocy nie bylo latwo wstac zawsze szedl spac pozniej i nocka bez wstawania byla ajajajjjaj... potem zasnal przed 4 i teraz wstal i wcina
Milego dniai dziewczynyhwesta, CzaryMary, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia u mnie jest faktycznie ciepło ale nic z tym nie moge zrobic, okna mam od strony słonecznej i jest gorąco często
a powietrze hmmm moze faktycznie suche. Mam nawilżacz, dostałam używany ale naczytałam sie ze taki używany więcej moze zaszkodzić niz pomoc- ze jakies grzyby itd ze sie jakies filtry wymienia w nich czasem, pewnie bede musiała kupic, jaki zamówiłas? Kurde, wyspalam sie
-
Hwesta wiem co masz na myśli z ta temperatura. Ja mam pokój of wschodu i jak teraz nagrzeje mi tu Słońce to temp trzyma cały dzień. Mam tu z rana ok 25,5 stopnia.. W reszcie mieszkania 22 stopnie. Bardzo duża różnica. Tez nie jestem w stanie nic z tym zrobić..
Nawilżacz dostaniemy w prezencie. Taki najprostszy. Bodajże żabka. Jak sobie wpiszesz to Ci wyskoczyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 07:13
-
a ja czekam od 3 tygodni na herbatke laktacyjna od krysti ..obiecala, sama sie zaoferowala, oczywiscie mialam zaplacic po odbiorze chociaz chcialam od razu...mysle ze juz nie jestesmy potrzebne, nie odpisywala na moje wiadomosci wiec pewnie o mona herbatke tez chodzi...dziwne...
-
nick nieaktualnyAngela Fasia oczywiście moje zdanie takie samo. Nie rozumiem skąd teraz decyzja Krysti, już te wcześniejsze żegnania miały większy sens...
A my właśnie szykujemy się na 8.00 na pierwszą wizytę kontrolną Mikiego u pediatry. Zobaczymy ile udało się przybrać przez te 3 tygodnieFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny