Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylysinka wrote:Myślałam, że tylko ja zamawiam tak często z gemini, niestety kwoty też zawsze około 200 zł, ale ostatnio dostałam w gratisie kilka saszetek femaltikera, którego akurat zamawiałam i dodatkowy dicoflor
Ciekawe jak dzisiaj będzie wyglądać nocka u nas, mam nadzieję, że córcia da pospać bo ostatnie noce to porażka, mąż chodzi do pracy jak zombi a jeszcze uczy się do egzaminu.
Co najlepsze że koszyk jeszcze nie zamknięty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale trudno nadrobić was....
IDA Franek przesłodki)
MIMKA przykro co stało sie synowi w szkole; tez bym sie wkurwila na maxa.. Dobrze ze wysłałaś maila do wychowawczyni lepiej zbierać dowody... Tutaj za cos takiego to na policję sie zgłasza:] nie wiem jak w Polsce ale jak bedą jakieś problemy to lepiej mieć dowody...
Ja nie podaje telefonu rodzicom prywatnego, zawsze szkolny i jeżeli podaje to maila i tyle. Moze ie podawaj telefonu rodzicom nigdy nie wiadomo.
Ida, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi sie wydaje ze waga Ali stoi w miejscu od ok tygodnia, muszę ja zważyć jutro na naguska i zobaczyć, ostatnio ważyłam w niedziele i było 3930. Ale najadą sie bo ładnie spi i dobrze sie czuje . A aphtin dzis używany i widoczna poprawa
zobaczę czy sie utrzyma do jutra ładny stan buzki
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:I wszystkie na fb
Hwesta pewnie Ala coś przybrała, ale nie czujesz tego. Mój przez 8 dni poszedł 405g w górę, a ja nosząc go nie czułam tegoto się dzieje skokowo.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny właśnie zabiłam krwiopijce nie wiem jak się dostał ale no trudno mam pytanie jak uchronić dziecko przed nimi? Jutro zakupie jakaś prowizoryczna moskitiere na okno ale co dalej jak je odstraszyć od dziecka my dorośli możemy się wysmarować offem ale nie wyobrażam sobie tego stosować na dziecku . No i co myślicie o tych kontaktowych odstraszaczach ?
-
nick nieaktualny
-
Synek nakarmiony i spi ciekawe o ktorej pobudka, ostatnio zmieniły sie godziny i ostatnie 2dni daje matce pospać 3godziny zamiast 2!
U nas naszczęście nie ma komarów, nie ten klimat dla nich..
A takiej zasłonki na łóżeczko nie możecie stosować, albo są takie do kontaktów wkładane zapachy których komary nie lubią
Ps. Poprawka Synek sie obudził, skapnal sie ze sam w łóżeczkui spi ze mną miedzy czasie ciumkajac cycka:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 00:18
mantissa lubi tę wiadomość