Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Ida Franek super, czasem warto łamać zasady
sylvia co za sukienka bo
mi sie nie otwiera???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:13
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
A zapomniałam jeszcze w orsayu jedną mierzyłam o taką
http://www.orsay.com/pl-pl/nowosci/sukienki/sukienka-z-jerseyu-w-palmy-czarny-41100760.html
http://iv.pl/images/16603505107336409951_thumb.jpg
W niej też by się dobrze karmiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:24
-
Hejka, wracam do wczorajszej rozmowy:)
LILOE, ten pierwszy to dość mocny steryd. Możesz przy nim karmić piersią?Pytam, bo w razie jakby się u mnie nasiliło, będę prosić o sterydy. Po tym jednym rzucie i leczeniu na własną rękę mam blizny na łokciach
Aż tak głębokich zmian nigdy nie miałam.
Odnośnie emolientów, mam przetestowany i sprawdzony La Roche-Posay Lipikar Baume Ap. To jest balsam do skóry atopowej z witaminą B3. Działa natłuszczająco i przeciwświądowo. To mój numer jeden.Na prawdę działa. Często w aptekach można kupić dwupak (2 opakowania x 400ml)w korzystniejszej cenie.
Krem do rąk z LRP też miałam, jest bardzo fajny, trochę jak wazelina, ale nie taki tłusty:)
Mój numer dwa to A-Derma. Bardzo skuteczny, ale jeszcze droższy. Dlatego nr 2.
Iwonka, sam olejek makadamia może nie pomóc. Chyba, że jeszcze siuśki dodasz, bo brakuje UREAMocznik w małym stężeniu działa nawilżająco, w większych złuszczająco, to chyba kwitnesencja tego kremu z emolium.
Aguś, zapytam lekarza, bo mamy wizytę w następnym tygodniu. Mam tak samo z nabiałem. Nie wiem nawet co można jeść w zamian. Już dziś kupiłam pakę wiórków kokosowych i będę miksować na mleko -
Chcę tylko napisać
BOGU DZIĘKI ZA WODĘ KOPERKOWĄ!!!
powiem szczerze, że wszystkie espumisany esputikony i inne sab simplexy mogą się schować :]mimka84, mantissa, hwesta, Ida, lysinka, Ulka84, mf, Aguś86, Anka1501, Fasia, Militta110816, KasiaKwiatek, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:13
hwesta, iwonka1077, Angela89, mimka84, lysinka, Ulka84, Amy_, sylvia007, Lali, mantissa, Bambi85, Aguś86, Anka1501, Fasia, Rudzia, CzaryMary, Militta110816, liwi, KasiaKwiatek, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuuuuper Ida, na randkę z Ala bym go wysłała :p
Dziewczyny w niedziele robie w domu imieniny, zawsze jako przystawkę kupuje duży zestaw sushi zeby sie nie męczyć ale któryś raz z kolei to juz przesada a goście Ci sami. Na główne danie golonka w piwie, oczywiscie wódka bedzie itd, macie jakiś pomysł na jakies przystawki lub jakies Dania do postawienia na stole w takim klimacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 18:55
Ida lubi tę wiadomość
-
hwesta jedzenie nie moj klimat
ale ja w sobote mam imieniny i mi sie juz tesciowa zapowiedziala, a ja normalnie nie robie imprezki nigdy no ale w tamtym roku tez mnie zaskoczyla a ja nawet ciasta nie mialam, wiec teraz cos musze zrobic, ciasto wiadomo bedzie, a do jedzenia to raczej jakis w miare tradycyjny obiad zrobie jeszcze nie wymyslilam co tylko....
-
nick nieaktualny
-
pytanie z innej beczki chodzi mi staniki do karmienia te wasze alles nie deformuja sie????? moj z h&m sie podeformowal pomimo tego ze recznie prany, no i musze jakis kupic bylam w sklapei stacjonarnym nie mieli moich rozmiarow wiec skazana jestem na kupno w necie na all musze cos wybrac wiec dajcie znac czy sie nie deformuja
-
Amy_ wrote:Chcę tylko napisać
BOGU DZIĘKI ZA WODĘ KOPERKOWĄ!!!
powiem szczerze, że wszystkie espumisany esputikony i inne sab simplexy mogą się schować :]cieszę się, że na Olka też działa
Amy_, KasiaKwiatek, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimka to fajnie bo musze kupic, mnie te z h&m tez troche z boku cisnely ale schudlo mi sie i jest luzniejszy to mniej przeszkadza, z tata zostaje z tamtym terminem tata mowi ze nie ma nerwow znow na wizyte do lekarza kolejne badania juz te same w kolko i nie chce, co ic to czlowiek ktorego nie latwo na cos namowic niestety...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaneczka ten steryd silny, ale tylko 5-7 dni mam stosować miejscowo. Konsultowałam z 2 pediatrami i zezwolili przy kp. Ala ma świetnego pediatrę (musiałam się naprosić żeby nas "wziął"), któremu ufam. Dzwoniłam do niego i pozwolił.
Co do wizyty pediatry to w 12 dobie pediatra przyszedł do nas.Wizyta trwała 40 min i szeroko omówiliśmy kwestię szczepień.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny