Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Zastanawiam się czy nie wyjąć tych bocznych drutów, bo kurde chciałabym częściej używać bo ładne te staniki, a jak będą leżeć to po karmieniu pewnie i tak już ich nie założę (bo mi cyce zmaleją haha). Ciekawe czy bez tych drutów nie będą się w tym miejscu jakoś rolować...
A co do taty to troszkę się mu nie dziwię, pamiętam jak moja mama miała już dość tych ciągłych badań. Teraz jeździ co rok a i tak zawsze się bardzo denerwuje i przeżywa bo tyle tego.
ze stanikiem nie wiem juz myslalam o tym ale trzeba by rozpruc kawalek materialu i on jakis elastyczny ten drut jest to nie wiem czy to potem bedzie wygodnie?????? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Sylwia to się nazywa Gripe Water? znajoma ma nam kupić w Anglii. Na ile użyć tak plus minus starcza buteleczka?
-
A mi się taki komplet podoba:
http://www.orsay.com/pl-pl/moda/kurtki/zakiety/krotki-zakiet-party-akwamaryna-48204786.html
Fajne na chrzciny, a potem w sierpniu idę na wesele. Co prawda niezbyt do karmienia, ale mogę wziąć butlę zawsze. Mam nadzieje, ze cycki nie eksplodująBambi85, Ulka84, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
Byłam w super pharm i kupiłam emolium krem specjalny i emulsje do kąpieli z 40% rabatem. Wyszło taniej niż na Gemini
teraz będziemy smarować i kąpać w tym Julka, zobaczymy czy pomoże..
-
Fasia wrote:Byłam w super pharm i kupiłam emolium krem specjalny i emulsje do kąpieli z 40% rabatem. Wyszło taniej niż na Gemini
teraz będziemy smarować i kąpać w tym Julka, zobaczymy czy pomoże..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMantissa mnie któregoś dnia tez tak polamalo. Maz mnie masowal, mama masowala, smarowalam sie jakimiś masciami rozgrzewajacymi. A pomógł mi chyba najbardziej ciepły termoforek mojego syna z pestkami wiśni. Wspolczuje - tym bardziej ze dziecko trzeba nosić . pewnie masz jakąś niewygodna pozycje do karmienia .
-
Myślałam, że tylko ja zamawiam tak często z gemini, niestety kwoty też zawsze około 200 zł, ale ostatnio dostałam w gratisie kilka saszetek femaltikera, którego akurat zamawiałam i dodatkowy dicoflor
Ciekawe jak dzisiaj będzie wyglądać nocka u nas, mam nadzieję, że córcia da pospać bo ostatnie noce to porażka, mąż chodzi do pracy jak zombi a jeszcze uczy się do egzaminu. -
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Co bedziesz sobie żałować. Na mleko nie wydajesz
Jak dzisiaj karmienie ?
Dziś tylko rano była na piersi, później jak ja przykładałam to traktowała pierś jako smoczek i usypiała co ja odłożyłam to rączki w buzie i jak dałam butle to wpierdzieliła cała. Wydaje mi się że nie używa ona takiej siły aby wycisnąć z piersi jak najwięcej. Leniwiec mały. Ale będę ją przykładać raz dziennie choć tyle. Jak będzie chętniejsza na wiecej to super jak nie trudno. Nie będę męczyła jej i siebie.CzaryMary lubi tę wiadomość