Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam w Dniu Matki
Ida zgadzam się z Tobą, że czasem trzeba wedzidelko podciac. U nas jest problem z jedzeniem, Natan szybko się męczy i płacze przy piersi.
Hwesta mój starszy syn nigdy się nie nauczył pić z butelki, żaden sposób nie działał. Jak musiałam wrócić do pracy miał 5 miesięcy i musiał pić mleko z łyżeczki a potem prosto ze szklanki -
hwesta wrote:Moje dziecko wisi na cycu co godzinę dosłownie od kilku dni, nie możemy pójść na spacer bo płacze... Chyba odpalę 2 razy dziennie mm. Wg mnie nie najada sie moim mlekiem dlatego takie cyrki
-
Anka1501 wrote:Witam w Dniu Matki
Ida zgadzam się z Tobą, że czasem trzeba wedzidelko podciac. U nas jest problem z jedzeniem, Natan szybko się męczy i płacze przy piersi.
Hwesta mój starszy syn nigdy się nie nauczył pić z butelki, żaden sposób nie działał. Jak musiałam wrócić do pracy miał 5 miesięcy i musiał pić mleko z łyżeczki a potem prosto ze szklanki -
a dziewczyny jak dokamiam mm to dawac vit k???????????? bo co drugi dzien daje i zapomnialam lekarki sie dopytac....
aha i co przeciwgoraczkowego macie dla maluszków??? bo zamowienie w gemini koncze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 17:00
-
nick nieaktualny
-
Iwonka jak dziecko płacze najłatwiej sprawdzić po języku, koniec ma takie małe "wcięcie" a nie jest okrągły. Mi położna zwróciła na to uwagę zaraz po porodzie i wg niej nie było szans na karmienie piersią. Łatwo nie jest ale mu pomagam łapać brodawke ale pije chwile i bardzo szybko się męczy niestety. Wtedy jest płacz przy piersi i strasznie się denerwuje. Muszę go wtedy uspokoić i przystawiam jeszcze raz
-
Anka to moj ma okragly jezyk w takim razie ale jakby za plytko chwyta cycka bo mi zgryzl brodawke moze przez to ze dokarmiam butla i wiadomo tam lepie leci niby smoczek mam 0 zeby ciezej bylo ale widze ze mu sie nie chce za dluga ciagnac z cyca i mi nie pobudza laktacji i pewnie dlatego sie nie najada albo tak mam w cyckach mleka ze sie nie najada.....
ok to wezme pedicetamol za tydzien szczepienie to musze sie zabezpieczyc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 17:07
-
Anka1501 wrote:Natan zjada od 150-200ml mojego mleka. Nie jest wstanie takiej ilości wypić przy piersi, szybko się męczy i musze go karmić bardzo często przez to
-
Anka1501 wrote:Iwonka wpychaj mu głębiej brodawke, nie powinny Cie boleć.
-
Anka1501 wrote:Ogólnie na jedno karmienie tyle wypija. Ja z jednej piersi jestem w stanie wydoic do 120ml.