Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja ide chyba na spacer, mimo tego ze jest brzydko
mam wybór albo umyć włosy albo iść na spacer
Jednak wybiorę chyba mycie włosów bo dzis pewnie do jakiejś restauracji pójdziemy z okazji dnia mamy i 2 miesiecy Ali... Chociaz żebym sie nie przeliczyła co do intencji meza bo bede rozczarowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 12:17
-
Próbuję różnych pozycji; na poduszce, bez poduszki, na leżąco. Teraz jak źle złapał zabrałam mu sutka i jeszcze raz spróbowałam podać mu pierś. Ładnie złapał i po 8 minutach przestał ssać usypiając. Nie chce już jeść, robi dziubek z ust. No ale zjadł 60ml. Myślicie że to może być to wędzidełko? Skoro wcześniej ładnie ssał i nie było problemów? Co do nakładek to nie mam ich ale mam dość sterczące sutki, jest sens kupować?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miarodajne, na początku jak Kamilek nie miał siły jeść z piersi to jadł z butli i dla sprawdzenia wagi ważyłam go przed i po. Za każdym razem ilość zjedzona z butli zgadzała się z wskazaniem wagi.
Z tym ubieraniem to ja podobnie ale chciałam sprawdzić. Ja body kr rękaw pajac bawełniany skarpetki czapeczka i dresik welurkowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 12:27
-
Wszystkiego najlepszego Mamusie !! te nowe i te zaprawione w boju
)
Julek dziś kończy 7 tygodni !! ale ten czas lecijest już taki rozumny. Często sobie leży i gada, obserwuje zabawki, patrzy nam głęboko w oczy, cudownie trzyma główkę leżąc na brzuszku itd itp
Nie sądziłam, że można kogoś tak bardzo pokochać ...Ida, Ulka84, Jaga, Aguś86, lysinka, Eweliśka, Gosha, Amy_, misia83, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Czy któraś coś już dostała na Dzień Mamy?
Syn obdarował mnie z rana cudownymi uśmiechamihihi
a tak serio to jeszcze nie, no i nie wiem czy coś dostanę, zobaczymyIda, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Wiązanie na plecach od 6 miesiąca, albo gdy dziecko stabilne trzyma już główkę.
A nieprawda. W plecaku prostym można już noworodka nosić na plecach. Przyjęło się, ze na plecach nosimy od 3 miesiąca ale tylko dlatego ze noszenie młodszego dziecka na plecach mija się z celem. Dziecko ma być na tyle duże żeby sobie zaglądać znad naszych ramion.
Ja na dzień mamy dostałam dwie godziny snu i wąchania śpiącej cudowności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:17
lysinka lubi tę wiadomość