Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dostałam laurke od syna. Na więcej nie liczę.
Kluska moja też je krótko od samego urodzenia i ładnie przybiera na wadze. Dzisiaj była położna i mówiła ze dzieci moga miec gorszy okres w jedzeniu i to nie jest nic złego. Nie martw się na zapas, próbuj dalej z zabieraniem piersi jak zle sie przyssie i powinno byc ok.
My też dzisiaj mamy równe 7 tyg.Fasia, Aguś86, lysinka, sylvia007, Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego mamusie
moj synuś obdarowal mnie usmiechami i pierwszym piskiem z radosci hihi jak sie z nim bawilamale nie chce spac i duzo placze lobuz takze lekko i tak nie mam ; P zeby za dobrze nie bylo.
Niestety mam malo mleka maly sie nie najada takze probuje walczyc . Znowu. Mam nadzieje ze czeste przystawianie , stymulowanie laktatorem i picie wody i femaltikera cos zdziala bo plakac mi sie chce...nie chce konczyc karmic piersia... ale widze ze biedak glodny.. ehh.
-
A do mnie przyszło zamówienie z Gemini i tym samym zrobiłam sobie sama prezent w postaci szczotki Tangle Teezer Salon Elite i gumek Invisibobble
Ida, hwesta, Aguś86, sylvia007, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaga dzięki za pomoc. Teraz wypił ładnie 80. Zabierałam jak za płytko złapał.
MłodaDamo nie poddawaj się i postaraj się nastawić pozytywnie i uwierzyć w swoje możliwości. Czasem psychika blokuje produkcje mleka. Sama to przechodziłam jak Kamilek czekał na operacje a moje mleko było jedynym sposobem jak mogłam mu pomóc.
Hwesta musisz próbować, ja robiłam smoczkiem takie ruchy w tył przód na przemian.
Dziewczyny czy poza swoim mlekiem dopajacie dzieci wodą? Bo mi położna kazała ale Kamilek nie lubi wody. Strasznie się krzywi jak mu trochę z butli wpadnie. A przecież nasze mleczko ma wszystko co niezbędne dla naszych Szkrabów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 14:46
-
nick nieaktualny
-
Kluska jeśli jest tylko na Twoim mleku to nie musisz dopajac. Mi polozna mowila, że jedynie wtedy gdyby były bardzo duze upaly i by chcial co chwilkę pierś tylko po to, by pociumkać chwilkę i się napić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 14:49
kluska, Fasia lubią tę wiadomość
-
lysinka wrote:Mi pomogło jak kilka razy posmarowałam bepanthenem i jednej nocy odciągałam i karmiłam wtedy butelką, teraz używam 1-2 razy dziennie lanoliny z lansinoh i jest super a Tośka to straszna pijawka i niestety nie chce smoczka.
U nas wczoraj Mała praktycznie nie spała w ciągu dnia i padła po 21, w nocy obudziła się na karmienie o 1:50 i 5:30, do tego o dziwo karmienie, odbijanie i usypianie trwało jak nigdy tylko po pół godzinkimoże podziałał tak cały dzień na dworze i to, że nie zachustowaliśmy jej wieczorem i nie pospała wcześniej.
Wszystkiego najlepszego Mamuśki
zazdrosze snu w nocy, Antoś ostatnio budzi się co 2h ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
hwesta wrote:Moje dziecko wisi na cycu co godzinę dosłownie od kilku dni, nie możemy pójść na spacer bo płacze... Chyba odpalę 2 razy dziennie mm. Wg mnie nie najada sie moim mlekiem dlatego takie cyrki
Hwesta też tak mam od 2 dni! Dlatego wystawiam małego na dwór bo wtedy śpi dłużej. Jak był w domu to co 1h chce cyca.
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
i też mam wrażenie, że jest ciągle głodny
A my jutro idziemy do alergologa. Antoś ma już 3 tydzień wysypkę na twarzy, coraz więcej ulewa, ma sapkę i jest pobudzony. W nocy po jedzeniu kręci się i ma niemiarowy oddech. Martwi mnie to wszystko i wolę sprawdzić.[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014