Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Biedny Julcio. To brzuszek czy nie wiadomo co?
Amy, zazdroszczę. Ale chociaż jakoś ci się te przeklete kolki rekompensują.
U nas dziś karmienia 21:30, 1, 3:30 i 5. I od 5 matka zabawia. Mam nadzieję se zaraz zasnie.Amy_ lubi tę wiadomość
-
Manti ja pamieyam jak niedawno u nas karmienie nocnd bylo doslownie co godzine!! Szlo sie zajebac
Ania z dzieckiem drugim to chhba nie tak szybko.. okresu jeszcze nie mialamale znam przypadek ze i bez pierwszego okresu ciaza po ciazy byla
moje dzialania w kwesti dziecka nie sa do konca przemyslane.. jak sie trafi to fajnie a jak nie to tez nic sie nie stanierok roznicu to idealna roznics dla mnie..
ale spoko mozna poczekac jeszcze albo pojsc za ciosem
Kolki mnie nie zrazily pragne znow urodzic dzieckoIda, Fasia, iwonka1077, KasiaKwiatek, Aguś86, weronika86, liwi, lysinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Myślę, że to brzuszek, bo się prezy okropnie jak idą bączki. Każda inna pozycja niż pionowa wywołuje ból.. Spalam dziś 3,5 godz, czuje się jak zombie, głowa mi leci na stojąco
To spij z Julkiem.. Olo na mnie wlasnie lezy.. z 3 godz bedzie spalwczorsj z nim tak spalam i dospalam sobie to czego nie dospalam w nocy
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 07:33
-
Amy_ wrote:A swoja droga strasznie tesknie za Olkowym noworodkiem
nasze dzieci wcale nie sa jeszcze takie duze ale ten etap mi przeciekl przez palce.. te 9dni w szpitalu to byl koszmar.. ucieklo mi kawal zycia noworodkowego i to jest smutne...
Amy_ lubi tę wiadomość