Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa, moja córka ma na imię Aniela,
nie wiem czy mi się uda ale wklejam Wam tabelkę skoków rozwojowych. wg mnie bardziej lub mniej sprawdza się to... moja mała na ogół jest spokojna a ostatnio w 8 tygodniu nie mogłam jej uspokoić a w 9 tygodniu zaczęła smiac sie i gadać do mnie. podczas skoku dziecko jest marudne i jakby cofa się w rozwoju o to żeby nauczyć się czegos nowego
http://2.bp.blogspot.com/-j0F8MoO9Vg8/UxxA130nO-I/AAAAAAAAAGE/hQ410l6hxPc/s1600/skoki+chmurki.pngAnka1501 lubi tę wiadomość
-
może teraz uda się
http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.kukumik.pl%2Fskoki-rozwojowe-u-3-latka%2F&ei=aRJqVc_JDun5ywPkh4LoAw&bvm=bv.94455598,d.bGQ&psig=AFQjCNFNop0Vkk4we0tNoXnDI4DnEZ67Qw&ust=1433101288313561 -
Amy_ wrote:Ile spal? u nas spanie o 20 i licze na pobudke dopiero o 1-2
tak ostatnio bywa. Obym dzis sie nie zdziwila
2 godz 20 minut! Zjadl i zasnal znowu! odlozylam do lozeczka i spiiii)
KasiaKwiatek, Amy_, weronika86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia Angel Wings używam w gondoli. W foteliku nie bo tak jest wyprofilowany że nie ma konieczności. Zresztą chyba za dużo by wtedy miał tam napchane.
Moja syna śpi od 21.30 jak co wieczór. Pewnie znowu pobudka koło 0.30 potem 3 i później juz częściej wiec o 4/5 wyląduje z nami w łóżku.
A i muszę go pochwalić bo już kolejny raz sam ślicznie zasypia w łóżeczku. Kładę przewinietego, nakarmionego a on chwilę pociumka smoka, pogapi się i odpływa. Już kilka razy w dzień i wieczorem tak robi. Widać pasuje mu łóżeczko i dobrze się w nim czuje.
Zawsze mu włączam radio, stoi na polce obok. RMF classic i działaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 22:35
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ło matko, "nie chce się nosić wcale" brzmi jak jakiś cud.
Mi póki co wystarczy, że Juli jak się przebudzi na chwilę to zwykle sam zasypia jesli nic mu nie dolega.
Dziewczyny, a gdzie kupiłyście angelwingsy? Bo kurczę drogawe na allegro...Anka1501 lubi tę wiadomość
-
U nas znow z zegarkiem w rece 1.40
czyli wstal glodny po 5godz 40min
w nocy zawsze zasypia sam
Jest Moc!
dziskaj kupa w gratisie
Kolejne karmienie pewnie 3.50 albo cos kolo tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 02:05
mantissa, Eweliśka, KasiaKwiatek, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
Rany jak ja Wam zazdroszczę tych spokojnych egzemplarzy dziecięcych
Mój nie zasypia sam nigdzie poza rękami. Nosić się uwielbia. Koniecznie trzeba wtedy chodzić, bo siedzenie go nudzi
Amy życzę owocnych starańmnie od kilku dni bolą jajniki. Coś kluje, coś boli, jak na owulacje czy co..
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Już dawno miałam spytać. Czy tylko Julek uwielbia jeździć po dziurach? Jak jadę wózkiem po gładkiej powierzchni to płacze gdy nie śpi i się budzi jak śpi. Najlepsze są nierówne chodniki. Jak wychodzę z domu i nie śpi to wystarczy 5 sekund jazdy po chodniku i zaczyna zasypiać. Wczoraj w drodze do teściów musiałam jeździć po trawie i zygzakiem po krawężniku, bo się budził
Skąd ja to dziecko wzięłamAnka1501, Militta110816 lubią tę wiadomość