Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do kąpieli to czasami wieczorem padamy i nie zdążymy wykąpać małej. Zresztą zasypia koło 19 i śpi do 24 więc nie chcę jej budzić na kąpiel i wówczas kąpię małą w umywalce
nalewam wodę i wkładam ją do umywalki na chwileszybko i sprawnie
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Ksawa ja małemu poprawiam rączki, jeszcze ma prawo sobie sam nie radzić. Ważne, żeby jak najczęściej kłaść na brzuszku i żeby cwiczyl.
Ja kapie sama od pierwszego dnia, TZ jak jest w domu to tylko wanienke z wodą przyniesie /wyniesie itp.
Musze pochwalić moje dziecko - po raz pierwszy od kilku tygodni mamy spokojny wieczórwykapany, najedzony i poszedł spać
bez marudzenia i stekania
Fasia, lysinka, Amy_, Aguś86, mantissa, liwi, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moj syn zasnal dwie godziny temu. Bylam wtedy u tesciow. Maz nas odwiozl do domu, bo bylismy przekonani, ze Julek sie obudzi za 15minut. I co? Spi do tej pory w wozku tak jak go przywiozlam i postawilam w kuchni... co za dziecko! Niedlugo sie pewnie obudzi super wyspany i da nam do wiwatu do 2 lub 3 w nocy...
Marzy mi sie spokojny wieczor. Od porodu wieczory to koszmar... -
Ja czytałam w gazecie (chyba Dziecko) że zwał jak zwał, ale skoki rozwojowe to nic innego jak nabycie nowej umiejętności przez dziecko. Przyznam szczerze, że ja nie zwracam uwagi na skoki. Nawet jak miałam Zuzię to nie słyszałam o takim czymś i tym bardziej się nie przejmowałam.
-
Boze naadrobilam te kilka dni.
wieki mnie tu nie bylo!!!!
Rudzia Olo tez wszysgko bierze do buzi i slini. Cala piesc potrafi wsadzic.. co za dziecko..
A u nas dzisj wieczor spokojny.. mam problem z usypianiem.. bo wybudza sie po 2 min bo cos tam go brzuch zaboli.. i walczymy czasem godzine.. najlepiej zasupia jak wlaczona jest suszara ale tez musi bhc wlaczona min 20min zeby porzadnie zasnal. Ech. Niech te problemy sie skoncza..
Wczoraj napad kolki w parku.. wszystkie ptasiory pouciekaly
dwie baby do nas podeszly i pytaja czy kolka? Mowie ze tak a te ze od razu slychac.. kuwa takiego napadu jaki mial dwa dni temu i tak chhba nie przebije.. dzisiaj na lotnisku tez dal popalic bo przeciez matka go do fotelika wlozyla.. ja pier&#&$$ i wszyscy na mnie wzrok mowiacy "no idiotka takie malenstwo na lotnisko targac" a co kurwa po dziadzia wnuk przyjechalprzywital go placzem
Broda mu sie spasila
Anka zycze wam corki za pierwszym kolejnym podejsciemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 21:03
-
nick nieaktualny
-
My kapiemy co drugi dzień. Czasem co trzeci jak przespi porę karmienia. A na brzuszek kładę z góry bo tak odkladam Julka kiedy zasnie w dzień. I jak się obudzi to ćwiczy podnoszenie główki.
Ksawa, a jak twoja cora ma na imię?
My jeszcze nie spimy. Od 18. Coś ostatnio takie napady histerii się Julkowi zdarzają. -
co za wieczór... masakra. Te kolki mnie wykańczają ;/ od 16 był ryk. Teraz po kąpieli i cycu zasnął, ale kto wie na jak długo ;( czasem śpi 15min i dalej płacz.
Zazdrosze mamom których dzieci są pogodne, nie marudzą i nie mają kolek
aaale się wyżaliłam... aż mi lepiej[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014