Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Moje wosy zaczęły lecieć w zeszłym tygodniu. Urosły już dość długie, więc dziś wieczorem idę do łazienki i je skrócę o jakieś 8-10cm (ścinam się sama).
Zdecydowaliśmy że młody dostanie na dzień dziecka tę żyrafkę Sophie. Znalazłam u siebie w mieście w stacjonarnym sklepie za 65zł, nie jest to mało ale przynajmniej odejdą koszty przesyłki. No i mam pewność że będzie oryginalna. -
Fasia ja tez miewałam problemy z usypianiem małego wieczorami przez brzuszek akurat ale w nocy spał fajnie. Tak samo z karmieniem potrafił jeśc co godzine a przecież w nocy tyle przesypiał to jak to jest sie zastanawiałam.
Od kilku dni je co 2 h jak w zegarku ,problemy brzuszkowe zdecydowanie zmalały więc jest na prawdę lepiej ;]
Spacery to dla nas dalej katorga. Nakarmiony,odbity ,sucho ma a tylko wyjdziemy chwila i ryczy... no nic czekamy aż wreszcie w spokoju przespaceruje choć 2 h
Aaaaa Adaś ma ciemieniuche. Walczymy z nią ,położna gadała o parafinie albo oliwce pna 2h wsmarowac a potem wyczesać.Ciekawe. Wygląda brzydko niech to już złaziiii .
Ja dalej waham się co do tabletek i na razie chyba zostaną gumki...wczoraj próbowaliśmy niestety tylko trochę,bo piekło ale da się wytrzymac także będziemy próbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 13:30
-
nick nieaktualny
-
Dobry! Spalam dziś z przerwami do 13! Tragedia.
Ale serio nie mogłam się zwlec. No ale zabawialam Julka od 6:30 do 9.
Jeszcze chłop mnie wkurzyl. Przyjechal znajomy z Anglii i byli w środę na piwie i wczoraj. Wrócił o 3, narobił hałasu, obudził młodego i jeszcze się obraził bo nie pozwoliłam mu po pijaku wziąć Julka. Rano oczywiscie nie pamiętal. I co? I dziś też idzie bo przecież sobota i wszyscy będą i nie umie odmówic. Przecież sobie poradzę. No pewnie kuzwa ze sobie poradzę bo nie mam wyjścia! W takich sytuacjach mam ochotę wybyc na 24h i niech sobie radzi. Tylko zbytnio nie mam gdzie. Ech. -
nick nieaktualnyA ja poleciałam sobie na zakupy do outletu sama na 1.5 godziny. Tatuś sobie świetnie poradził z synkiem. Wróciłam z prezentami na dzień dziecka dla całej trójki i z bluzką i spodnicą dla siebie
Teraz młodego nakarmionego tatuś wziął na spacer na 2 godzinki a ja sobie leżę i może pośpiębosko
mantissa, liwi, hwesta, Aguś86, lysinka, Anka1501, iwonka1077, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:A dla starszej jakieś niezniszczalne bańki mydlane, atlas ciała człowieka i pistolet z ciastoliną do ozdabiania. I nowe karteczki do segregatora.
Młoda zarobiła klipsa ze słonikiem do wózka i grzechotkę na nogę. Bodziaki i kilka par leginsów.
Przypomniało mi się, mąż mi kupił majtki.
A miałam sobie kupić kombinezon. A właśnie miałam się pytać. Zna któraś ten sklep? http://avaro.pl/
Bo fajne kombinezony są, ale pierwsze słyszę o tym sklepie i trochę sie boje zamówić.daj znac czy to dziala to kupie mojej bo uwielbia banki
-
KasiaKwiatek wrote:A ja poleciałam sobie na zakupy do outletu sama na 1.5 godziny. Tatuś sobie świetnie poradził z synkiem. Wróciłam z prezentami na dzień dziecka dla całej trójki i z bluzką i spodnicą dla siebie
Teraz młodego nakarmionego tatuś wziął na spacer na 2 godzinki a ja sobie leżę i może pośpiębosko
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:mamuśka właśnie zrobiła makijaż powoli się ogarnia bo o 16 wychodzę planuje wrócić o 2 ciekawe czy wytrzymam do 2
-
Anka1501 wrote:Po takim czasie to prawie jak pierwszy raz
ale zel nawilzajacy kupiłam bo sahara w środku...
Anka1501, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość