Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Iwonka ale ostatnia haftka to ktora? czyli jak sie rozciagnie pod biustem to mocniej go nie zapniesz tak?
Zapiac bym mogła tylko nie da rady hihi ostatnia zewnętrzna haftka poluzowac nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:10
-
nick nieaktualny
-
Biustonosz zamowiony
tez wzielam alles mama kelly czarny. Zobaczymy czy ym razem za pierwszym razem trafie w rozmiar, pewnie nie
Co do wlosow to mi bardzo wypadaly przed ciaza, a teraz zupelnie nie. Tak samo paznokcie bardzo mi sie poprawilyAnka1501, iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia o tych biustonoszach juz Ci pisałam kiedys . Ja mam 65g
Czy moge sama przestać brać te tabsy po 12 dniach? Czy powinnam iść do lekarza?
Nawet mam ten model mama Kelly w rozmiarze 70F bo wg mnie miękkie z allesa dla mnie 65g idealne a twarde 70fWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:56
-
Tez mam włosy długie i grube i jak narazie nie wypadają
mam nadzieje ze tak sie utrzyma.
A co do okresu to u mnie ten pologowy sie nie skończył...tzn moze skończył wczoraj nic nie było, mam nadzieje ze dzis tez juz nie mam dosyć...
Maz tez sie dopytuje kiedy sie skończy chciałoby mu sie poseksic....a u mnie powiem wam masakra z libido:(
Przez to karmienie, nocne wstawanie to mi sie wogole jie chce a nie było chyba od października ....
Pozatym mały wstaje co pół godziny nie wiem jak ja bym sie zrelaksowana:(((
-
nick nieaktualny