Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiedzie co jest najgorsze !? Że ją zostawiam z teściami ! Do 23.30 z nimi będzie później z pracy mąż wraca o ile mu się nie przedłuży. Jakby mąż z nią został to pół biedy ale teście ?!
No ale niech ćwiczą bo za 2 tygodnie wesele.
Idę! Mam nadzieje że nie zwariuje i cycki mi nie wybuchnąlysinka, iwonka1077, mimka84, KasiaKwiatek, Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
Angela baw się dobrze
Dzisiaj też byłam na pierwszych zakupach dla siebie od poroduKupiłam sukienkę/tunikę, koszulę i dwie bluzeczki na ramiączkach
Mała dostała 3 bodziaki i zabawkę, kupiłam też prezenty dla córeczek kuzynki do której jedziemy w przyszłym tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 15:25
-
Wasze dzieci tez tak wszystko liza?!
haha Sofii lize co popadnie, piastki swoje, rece, moje rece, ubrania, Cuska i wszystko co jej wpadnie w rece
masakra
hehe
mf, liwi, mimka84, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Dziewczyny drugi dzień mam zawroty głowy siedzę w polarze i pod kocem dodam że jest ciepło pieką mnie oczy i jest mi słabo, mlekiem też szału nie ma, nie wiecie od czego tak może być?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiwi no wlasnie one sa niby do 6 kg a mamy ledwo 4,5 nie wiem... A poodciskana jest wlasnie przy pachwinach i to mocno, moze faktycznie kupie trójki małe opakowanie i zobaczę
Kupiłam 3 i wizualnie nie sa duzo większe od 2 , moze beda ok i prZestana mała obcieraćbędziemy testować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 17:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie pamiętam kto pytał Eweliśka lub Ewelcia...
Poduszeczka Angel Wings sprawdza się u nas rewelacyjnie. Od pierwszego spaceru Miki z niej korzysta. Ładnie trzyma główkę na miejscu. Nie dynda się na boki na nierównościach i jest na tyle płaska że nie wykrzywia jakoś plecków dziecka. PolecamEweliśka, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
Iwonka ano bedzie seks tylko musze tabsy wykupic, bo dzis zjowu tego nie zrobilam
Anka od sierpnia to serio bedzie jak pierwszy raz
Rudzia Julek lize i ssa doslownie wszystkomoja szyje, policzki, ramie itd
Kasia wlasnie zamowilam angel wings dla Julka, kolo czwartku mam nadzieje, ze dojdzie. Przetestuje i zobaczymy czy sie sprawdzi. Uzywasz jej w foteliku i w gondolce tez?Rudzia, Anka1501, iwonka1077, mf lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Zrobilam suwaczek
Moja córeczka zaczyna dziś 3 miesiąc.
Niestety po jogurcie mała całą nic stękała i popłakiwała więc chyba jednak na razie podaruję sobie ten nabiał. Teraz też nie może zasnąć tylko leży i stęka ...
Dziewczyny napiszcie mi proszę w pozycji na brzuszku jak Wasze maluszki mają ułożone rączki? Czy same tak kładą czy im jakoś pomagacie ?
Czy kładziecie na brzuszku z góry czy przekręcacie przez biodro maluszka ?
Moja mała trzyma dość ładnie główkę ale dopiero jak sama poprawię jej ręce a bez mojej ingerencji ręce rozjeżdżają się jej na boki