Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 15:41
Aguś86, iwonka1077, Rudzia, Klaudia90, mantissa, Ulka84, haneczka, CzaryMary, Angela89, sylvia007, Ksawa, Anka1501, mimka84, Justinka, Militta110816, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
Adka,mój dzieciaczek piersiowy po 2 cycach po kąpieli śpi w nocy nawet 7,5h bez przerwy. Potem cycuś nad ranem i do 8/9 mamy drzemkę
Ale tak jak mówisz, codziennie kąpiel, zasłonięte rolety, przyciemnione światło, dużo mleka i własne łóżeczko. Arturek zasypia od razu bez smoka:)
Za to rano lubi pomarudzić tak dla równowagi.
Hwesta pisalas o tym wymiotowaniu. U mnie tez jest ten problem. To refluks. I ile ładnie przybiera na wadze, nie ma sie czym martwic. Ostatnio mi Artus tak zwrócił ze miałam kałuże na podłodze. Ni i z tetra sie nie rozstajemy. -
ida ale z tej firmy byl jeden tezdo twarzy i ciala zamienilabym bym w aptece ale nie chce mi sie do niej isc
a dobra zostanie ten i juz nie bede wymieniac ta mniejsza tubka a tamten 100 ml to nie wiem czy zuzyje a ten przynajmniej pojdzie caly bo ma 50 ml -
Iwonka, myślę ze można. Odwrotnie bym się obawiala. A jaki masz?
Ida, takie nastawienie mi się podoba. Najlepszego dla Franusia.
Haneczka, u nas też często się zdarza haft z ramienia na podłogę.Aguś86, Ida lubią tę wiadomość
-
Ida gratulaje skończonego 3 miesiąca! Ja też czekam na ten moment jak na zbawienie
Co do kremów to ja mam taki 2w1 do twarzy i ciała także myślę, że nie ma problemu.
U nas też bardzo często ulewnie, czasami wygląda to na wymioty ;/ Po godzinie zdarza się serek...Ida lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Witajcie my po szczepieniu braliśmy 5w1 infanrix. Maly zniosl nawet okej ale ogólnie byl marudny od rana. Ale i tak nie spi nic a nic ehh a mnie glowa z przemęczenia boli... czuje się fatalnie.
Raczki moga byc zimne, osluchowo czysto buzia też. Adas wazy 4600g i ma juz 59cm takze w miesiac przybral 600g . Pytalam lekarki czy wybudzac bo niezbyt duży ten przyrost ale nie mam wybudzac zobaczymy po nastepnej wadze co i jak.
No i niezbyt przeyjemne info na dziś ,Adasiowi od urodzenia drza czasem nozki. Na początku nic nie mowilam bo czeste to nie bylo a myślałam ze to od niezbyt rozwinitego układu nerwowego. Lekarka mowila ze to moze byc z tego ukl nerwowego ale dla pewności dała skierowanie na usg glowkijuz sie boje ze cos jest nie tak. Naczytalam sie o tym malym ciemiaczku i wariuje ze będzie chory...ale zobaczymy czekam z niecierpliwością na poniedziałek wtedy mamy te usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:45
-
Ja szczepiłam Arturka standardową szczepionką w piatek. I dalej jestem zdania, ze najbardziej te ukłucia przeżywają matki. Trzymałam Arturka na rękach, xaly czas między wkłuciami był spokojny, przy wkłuciu plakal lżej niż nie raz bez powodu i szybko przestawał jak go kołysałam. Wieczorem byl tylko lekko osowiały, ale gorączki nie bylo:)
Wiec nie martwcie sie te co maja to jeszcze przed sobą.mimka84 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam sie haneczko
przed wejsciem strasznie przezywalam prawie ryczalam a szczególnie jak chlopczyk przed nami tak sie bal...ale gdy juz przyszlo co do czego dalam rade
tak to niestety jest
nic przyjemnego ale trzeba przezyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 12:40
haneczka lubi tę wiadomość
-
Czary, Ulka, Agus dzięki za info nt bebilonu. pocieszylyscie mnie że moje faktycznie będzie lepiej bo żal patrzec jak ją ten brzuszek boli.
wiem o tej spalonej fabryce ale ponoć już wznowili produkcję i problem może być w małych miejscowościach jak jeszcze nie dowiezli. na szczęście koło mojego domu jest 5aptek więc w którejś powinien już być- mam nadzieję ...
ją zakładam teraz małej tylko body z krótkim rekawkiem. w domu mam ciepło więc nie chce jej przegrzewac.
Justinka, również cieszę się że moja Anielka ma imienniczke na forumJustinka lubi tę wiadomość
-
mój tez ma ciężkie nocki budzie się co1,5godz lub 2 godz do picia potem marudzi smoczka nie chce i breczy jestem zmeczonahttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Angela89 wrote:Justinka moja mała też ma torbielka po wylewie i również ma się wchłonąć 19 czerwca mamy kontrolne usg. Z tego co pamiętm chyba mimiki Kornel też ma. Co do słuchu ja nawet tu dramatyzowałam bo twierdziłam że moja mała nie słyszy. Miała naklejkę nawet żółtą w książeczce i twierdziłam że nie słyszę bo w ogóle nie reagowała na klaśnięcia szumienie itp. Mała byla intubowana więc również z ryzyka. No ale byliśmy na badaniu i słuch bardzo dobry. Naklejkę zmienili nam na niebieską i kontrolę mamy za rok. Oczywiście po badaniu zaczęła zwracać uwagę na matkę wariatkę która do niej mówi
Co do słuchu.. to ok że ma podwyższone ryzyko i jakoś tym się nie przejęłam że mam innego koloru naklejkę.. ale jak u pediatry leżała na brzuchu ona zaczęła szeleścić opakowaniem chusteczek i nie bardzo reagowała.. w domu później też nie raz sprawdzaliśmy na różne sposoby i też kiepsko byłowięc czekam niecierpliwie na 1.07...