Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:RUDZIA ja daje 6 kropelek przed jedzeniem, potem mam tłustego cyca
Mi polozna kazala dawac 5 i teraz bede sie martwic czy nie malo daje ;/ i ja daje wieczorem po kapaniu bo wtedy jest taka wyciszona spokojna -
nick nieaktualnyLwica wrote:Krysti twój synek to musi byc na maxa aniołek...skoro wieczorem jak zasnie sprzątasz chałupę i od rana masz czas na zrobienie kawy:))
Ja leżę jeszcze w wyrku z moim przyklejonym diabolkiem:)))
Sucho w pysku, pic mi sie chce ale co zrobię jak synek sobie zrobił poduszkę z mojej piersi
Moj po kąpieli pada wie ze ma spaćspi z nami, w dzien spi w łozeczku ,zasypia sam bez smoczka bo go wypluwa nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 10:05
Lwica lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:U nas D trzeba podawać nawet jak dziecko pije mm, a K i D jak się karmi piersią.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:palca? phi
ja już nieraz dostałam kupsztala np do rękawa szlafroka albo w nocy na klatę
ale to jak mniejsza byla
IDA ja jeszcze pamiętam z czasów starszej corki że pediatra w upały zalecała brac takiego maluszka pod prysznic w dzień żeby go ochłodzić
stosowałam i teraz też będę
Nieźle na klateniezły strzał był
-
Anka1501 wrote:Amy ja też mówiłam, że nie licząc blizny to Bożena jest jak u dziewicy
bałam się jak po drugim porodzie ale jest tak samo
Kobiety nie bójcie się rodzic dużych dziecikiedys planowalam zrobic korekte warg sromowych mniejszych bo bhly wg mnie duze a po porodzie zmniejszyly sie o 1/3 i wygladzja ekstra. Zaoszczedzilam kase
wystarczylo tylko urodzic zeby zabieg byl zbedny
jestem mega szczesliwa moge rodzic za 9m drugie
hwesta lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:No nikt nie pozowal mnie chorej biedaczki oprócz Krysti ....
No cóż ja nie elita forumowa ;Ptak bywa!
Robotka1, iwonka1077, krysti~@, Ewelcia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:No nikt nie pozowal mnie chorej biedaczki oprócz Krysti ....
No cóż ja nie elita forumowa ;P
Guuuupia !!!
Moja kochana Iwonko, strasznie mi przykro z powodu chorobyherbata z malina i cytryna i do wyrka. Właśnie pisze Ci usprawiedliwienie
Dziewczyny czy Wasze pociechy maja taki silny odruch moro ? Mój syn ni może dzisiaj przez to spać. Co tylko przysnie to od razu wybudza go ta drgawkamispetalam juz go pieluszka ale sie uwalnia . szkoda mi go bo zmęczony . od 5 rano nie śpi
iwonka1077, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Guuuupia !!!
Moja kochana Iwonko, strasznie mi przykro z powodu chorobyherbata z malina i cytryna i do wyrka. Właśnie pisze Ci usprawiedliwienie
Dziewczyny czy Wasze pociechy maja taki silny odruch moro ? Mój syn ni może dzisiaj przez to spać. Co tylko przysnie to od razu wybudza go ta drgawkamispetalam juz go pieluszka ale sie uwalnia . szkoda mi go bo zmęczony . od 5 rano nie śpi
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Iwonka na stronie 4854 o godz 5:29 pisałam, że Ci współczuję i zyczylam żebyś szybko wyzdrowiala
Anka1501 lubi tę wiadomość