X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, już widzę ten dzisiejszy dzień. Od 4 spanie na raty po kilka minut i histeria przy cycu. Odgrzalam w butli to pogardzil. W końcu się przyssal do piersi a jak zaczelo lecieć to ryk. Teraz przysnal i boję się go odłożyc.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas był problem z oczkami ,tak ropiały ze rano zaklejone były ,pani doktor dala kropelki chloramphenicol 0,5% dwa razy mu zakropilam po kropli do oczka i śladu nie ma oczka juz nie ropieją:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa wspólczuje ci !

Ja w nocy malo spie chodze wiecej jak spie juz przyzwyczajona tak .Nad ranem nadrabiam :)

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti dlaczego w nocy nie spisz tylko chodzisz? Ignacy przeciez angelem jest :)

Jutro chrzest boje sie ze sukienkę Karolina obrzyga zacznie drzec sie na cały Kościół oby wszystko bylo ok :)

Amy_ lubi tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka ja się usprawiedliwię tym że dopiero teraz przeczytałam o Twoim złym samopoczuciu i nie zdążyłam Cię pożałować. A więc uwaga: Biedactwo, mam nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej! :D

Co do maty to my mamy z Canpola piracką ale młody średnio zainteresowany narazie. Sama mata jest super moim zdaniem i ma podnoszone burty.

Ja jestem wyrodna matka i bardzo często zapominam o witaminach dla Franka :/

A w ogóle to tfu tfu odpukać w niemalowane moje dziecko zmieniło się nie do poznania! Budzi się trzeci dzień z rzędu w świetnym humorze. Coś tam w dzień pomarudzi i popłacze ale q porownaniu z tym co bylo wcześniej to mam w domu endżela! :D jak nie śpi to potrafi sobie poleżeć i porozmawiać ze sobą albo z rączką któraś, uśmiecha się i żywo reaguje na nas. W miarę przesypia noce. I muszę powiedzieć że dopiero teraz tak pokochałam pokochałam swojego syna. Dopiero teraz zalała mnie fala miłości do niego. W zasadzie to się w nim chyba zakochałam. Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy!

Fasia, liwi, iwonka1077, Ida, mantissa, CzaryMary, Ksawa, mimka84, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    Krysti dlaczego w nocy nie spisz tylko chodzisz? Ignacy przeciez angelem jest :)

Jutro chrzest boje sie ze sukienkę Karolina obrzyga zacznie drzec sie na cały Kościół oby wszystko bylo ok :)
    Pozostalo mi tak po ciazy juz z przyzwyczajenia tak jak siku chodzilam w ciazy w nocy ,tak ja teraz się budze spac nie moge :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:01

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie się pisało ale musiałam skasować swój post przez wścibskie osoby z innego wątku i durne komentarze :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz chrzest zalatwiam a tu tesciowa ze w Polsce lepiej :/ nosz kur..! Tak bysmy juz w tym miesiacu chrzcili bo z ksiedzem uzgodnione Polskim a tak dupa maryna ale ubranko na chrzest tu kupie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ni ma auta na nogach trzeba wszędzie :/ ciulowo i wózek z drugiego piętra masakra ale juz do wprawy doszlam ,znosze wózek pierw potem Ignasia jak wracam do domu pierw Ignasia z wózka do łozeczka i schodze po wózek na dól :/ i tak w kólko az odechciewa się spacerów ale cóz nie zrobić dla dziecka ukochanego pyrtuś muśi na spacerek pójść jak by to było .

Miłego Dnia Życzę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:20

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś spaliśmy przy otwartym oknie cala noc bo Sahara jest u nas w pokoju ale łóżeczko Karoliny jest daleko od okna na szczęście kataru nie ma od urodzenia :)

Krystyna a ty którego jedziesz do PL?

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia zdrówka dla Filipka :* budilek się umeczy :(

Ewelcia lubi tę wiadomość

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    My dziś spaliśmy przy otwartym oknie cala noc bo Sahara jest u nas w pokoju ale łóżeczko Karoliny jest daleko od okna na szczęście kataru nie ma od urodzenia :)

Krystyna a ty którego jedziesz do PL?
    No tak 20 lipiec :) w planach jest zobaczymy kiedy paszport dojdzie niby po tyg juz jest !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:22

• Lwica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a nie musieliście rejestrować urodzenia syna w Polsce?

Tutaj żeby dostać paszport tobtrzeba to zrobić, masę srania z papierologia odechciewa sie:((

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie balkonujemy, mloda w body dl.rekaw, bluzie i pod kocem, bo wieje chlodny wiatr na 3 pietrze, tzn. wial 1,5h h temu jak zasypiala ;) chyba musze ja obudzic bo sie zagrzeje.
    Ewelcia, moze to nie okno jest powodem, bo w sumie w nocy nawet powietrze cieple bylo, ja tez wietrzylam w nocy. Noc wzorowa- karmienie o 4 tylko, pozniej o 7.
    Musze zrobic porzadek w ubraniach corki, bo w za male czapki ja wciskam i cale uszy na wierzchu :P Niedlugo i tak musze sie ewakuowac z balkonu, bo slonce bedzie smazyc caly juz dzien :(
    Pierwszy raz ja balkonuje i chyba bede to praktykowala, od 9 do 12 niech spi na balkonie, pozniej w domu pogmera i na spacer. Nie wiem jak przezyc ten upal w miescie... Nie mam pomyslu, a w domu w ciagu dnia w upalny dzien mam ponad 30 stopni ;/

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Iwonka na stronie 4854 o godz 5:29 pisałam, że Ci współczuję i zyczylam żebyś szybko wyzdrowiala :P
    Choc jedna!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Rany, już widzę ten dzisiejszy dzień. Od 4 spanie na raty po kilka minut i histeria przy cycu. Odgrzalam w butli to pogardzil. W końcu się przyssal do piersi a jak zaczelo lecieć to ryk. Teraz przysnal i boję się go odłożyc.
    ojej ;(
    Czemu placze jedzac?? Tez ma plesniawki?
    Czemu te nasze dzieci tak musza cierpiec?!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas te plesniawki ciagle sie odnawiaja :/

• liwi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia możesz nasivinem zakropić. I olejek olbas gdzieś kropnąć, ale daleko od łóżeczka.

Mój pediatra mówi ze u takich dzieci woli leczyć zapalenie oskrzeli niż katar.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysti~@ wrote:
    Ni ma auta na nogach trzeba wszędzie :/ ciulowo i wózek z drugiego piętra masakra ale juz do wprawy doszlam ,znosze wózek pierw potem Ignasia jak wracam do domu pierw Ignasia z wózka do łozeczka i schodze po wózek na dól :/ i tak w kólko az odechciewa się spacerów ale cóz nie zrobić dla dziecka ukochanego pyrtuś muśi na spacerek pójść jak by to było .

Miłego Dnia Życzę!
    Oj nie marudz ja z 3 pietra znosze i wnosze wozek 15kg i zyje :P i wcale nie mam dziecka aniolka tylko jak schodze z wozkiek to ten drze sie w nieboglosy i czesto mi to uniemozliwia i wyprawa na spacer trwa czasem pol godz zanim uda mi sie opuscic blok :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:39

krysti~@ lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia co z Ciebie za matka ja sie pytam!! U nas tez katat bo go chyba przewialo. Wczoraj bez czapki go chwile mialam na wietrze :P beda zyc chlopaki katar to nie choroba. Ja tam sie w ogole nie przejmuje.. kiedys dzieci ze spikiem po brode chodzily nikt soe katarami nie przejmowal i ja tez nie mam zamiaru :P frida w ruch i tyle.. kropelki do nosa i nic wiecej zrobic nie moge. Jak nie ma goraczki to luzik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:42

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 4805 4806 4807 4808 4809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ