Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, już widzę ten dzisiejszy dzień. Od 4 spanie na raty po kilka minut i histeria przy cycu. Odgrzalam w butli to pogardzil. W końcu się przyssal do piersi a jak zaczelo lecieć to ryk. Teraz przysnal i boję się go odłożyc.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas był problem z oczkami ,tak ropiały ze rano zaklejone były ,pani doktor dala kropelki chloramphenicol 0,5% dwa razy mu zakropilam po kropli do oczka i śladu nie ma oczka juz nie ropieją:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa wspólczuje ci !

Ja w nocy malo spie chodze wiecej jak spie juz przyzwyczajona tak .Nad ranem nadrabiam :)

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti dlaczego w nocy nie spisz tylko chodzisz? Ignacy przeciez angelem jest :)

Jutro chrzest boje sie ze sukienkę Karolina obrzyga zacznie drzec sie na cały Kościół oby wszystko bylo ok :)

Amy_ lubi tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka ja się usprawiedliwię tym że dopiero teraz przeczytałam o Twoim złym samopoczuciu i nie zdążyłam Cię pożałować. A więc uwaga: Biedactwo, mam nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej! :D

Co do maty to my mamy z Canpola piracką ale młody średnio zainteresowany narazie. Sama mata jest super moim zdaniem i ma podnoszone burty.

Ja jestem wyrodna matka i bardzo często zapominam o witaminach dla Franka :/

A w ogóle to tfu tfu odpukać w niemalowane moje dziecko zmieniło się nie do poznania! Budzi się trzeci dzień z rzędu w świetnym humorze. Coś tam w dzień pomarudzi i popłacze ale q porownaniu z tym co bylo wcześniej to mam w domu endżela! :D jak nie śpi to potrafi sobie poleżeć i porozmawiać ze sobą albo z rączką któraś, uśmiecha się i żywo reaguje na nas. W miarę przesypia noce. I muszę powiedzieć że dopiero teraz tak pokochałam pokochałam swojego syna. Dopiero teraz zalała mnie fala miłości do niego. W zasadzie to się w nim chyba zakochałam. Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy!

Fasia, liwi, iwonka1077, Ida, mantissa, nick nieaktualny, Ksawa, mimka84, nick nieaktualny, lysinka lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    Krysti dlaczego w nocy nie spisz tylko chodzisz? Ignacy przeciez angelem jest :)

Jutro chrzest boje sie ze sukienkę Karolina obrzyga zacznie drzec sie na cały Kościół oby wszystko bylo ok :)
    Pozostalo mi tak po ciazy juz z przyzwyczajenia tak jak siku chodzilam w ciazy w nocy ,tak ja teraz się budze spac nie moge :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:01

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie się pisało ale musiałam skasować swój post przez wścibskie osoby z innego wątku i durne komentarze :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz chrzest zalatwiam a tu tesciowa ze w Polsce lepiej :/ nosz kur..! Tak bysmy juz w tym miesiacu chrzcili bo z ksiedzem uzgodnione Polskim a tak dupa maryna ale ubranko na chrzest tu kupie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ni ma auta na nogach trzeba wszędzie :/ ciulowo i wózek z drugiego piętra masakra ale juz do wprawy doszlam ,znosze wózek pierw potem Ignasia jak wracam do domu pierw Ignasia z wózka do łozeczka i schodze po wózek na dól :/ i tak w kólko az odechciewa się spacerów ale cóz nie zrobić dla dziecka ukochanego pyrtuś muśi na spacerek pójść jak by to było .

Miłego Dnia Życzę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:20

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś spaliśmy przy otwartym oknie cala noc bo Sahara jest u nas w pokoju ale łóżeczko Karoliny jest daleko od okna na szczęście kataru nie ma od urodzenia :)

Krystyna a ty którego jedziesz do PL?

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia zdrówka dla Filipka :* budilek się umeczy :(

Ewelcia lubi tę wiadomość

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    My dziś spaliśmy przy otwartym oknie cala noc bo Sahara jest u nas w pokoju ale łóżeczko Karoliny jest daleko od okna na szczęście kataru nie ma od urodzenia :)

Krystyna a ty którego jedziesz do PL?
    No tak 20 lipiec :) w planach jest zobaczymy kiedy paszport dojdzie niby po tyg juz jest !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:22

• Lwica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a nie musieliście rejestrować urodzenia syna w Polsce?

Tutaj żeby dostać paszport tobtrzeba to zrobić, masę srania z papierologia odechciewa sie:((

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie balkonujemy, mloda w body dl.rekaw, bluzie i pod kocem, bo wieje chlodny wiatr na 3 pietrze, tzn. wial 1,5h h temu jak zasypiala ;) chyba musze ja obudzic bo sie zagrzeje.
    Ewelcia, moze to nie okno jest powodem, bo w sumie w nocy nawet powietrze cieple bylo, ja tez wietrzylam w nocy. Noc wzorowa- karmienie o 4 tylko, pozniej o 7.
    Musze zrobic porzadek w ubraniach corki, bo w za male czapki ja wciskam i cale uszy na wierzchu :P Niedlugo i tak musze sie ewakuowac z balkonu, bo slonce bedzie smazyc caly juz dzien :(
    Pierwszy raz ja balkonuje i chyba bede to praktykowala, od 9 do 12 niech spi na balkonie, pozniej w domu pogmera i na spacer. Nie wiem jak przezyc ten upal w miescie... Nie mam pomyslu, a w domu w ciagu dnia w upalny dzien mam ponad 30 stopni ;/

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Iwonka na stronie 4854 o godz 5:29 pisałam, że Ci współczuję i zyczylam żebyś szybko wyzdrowiala :P
    Choc jedna!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Rany, już widzę ten dzisiejszy dzień. Od 4 spanie na raty po kilka minut i histeria przy cycu. Odgrzalam w butli to pogardzil. W końcu się przyssal do piersi a jak zaczelo lecieć to ryk. Teraz przysnal i boję się go odłożyc.
    ojej ;(
    Czemu placze jedzac?? Tez ma plesniawki?
    Czemu te nasze dzieci tak musza cierpiec?!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas te plesniawki ciagle sie odnawiaja :/

• liwi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia możesz nasivinem zakropić. I olejek olbas gdzieś kropnąć, ale daleko od łóżeczka.

Mój pediatra mówi ze u takich dzieci woli leczyć zapalenie oskrzeli niż katar.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysti~@ wrote:
    Ni ma auta na nogach trzeba wszędzie :/ ciulowo i wózek z drugiego piętra masakra ale juz do wprawy doszlam ,znosze wózek pierw potem Ignasia jak wracam do domu pierw Ignasia z wózka do łozeczka i schodze po wózek na dól :/ i tak w kólko az odechciewa się spacerów ale cóz nie zrobić dla dziecka ukochanego pyrtuś muśi na spacerek pójść jak by to było .

Miłego Dnia Życzę!
    Oj nie marudz ja z 3 pietra znosze i wnosze wozek 15kg i zyje :P i wcale nie mam dziecka aniolka tylko jak schodze z wozkiek to ten drze sie w nieboglosy i czesto mi to uniemozliwia i wyprawa na spacer trwa czasem pol godz zanim uda mi sie opuscic blok :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:39

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia co z Ciebie za matka ja sie pytam!! U nas tez katat bo go chyba przewialo. Wczoraj bez czapki go chwile mialam na wietrze :P beda zyc chlopaki katar to nie choroba. Ja tam sie w ogole nie przejmuje.. kiedys dzieci ze spikiem po brode chodzily nikt soe katarami nie przejmowal i ja tez nie mam zamiaru :P frida w ruch i tyle.. kropelki do nosa i nic wiecej zrobic nie moge. Jak nie ma goraczki to luzik :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:42

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 4805 4806 4807 4808 4809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ