Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam do was dziewczyny pytanie... W srode odeszly mi wody(jakas czesc)
pojechalam do szpitala,polozna wladowala mi reke do srodka,pchnela Malucha do gory i powiedziala,ze to nie wody...
Moja polozna z kolei zapewniala ze to byly wody bo gdy sikasz,czujesz parcie na pecherz,a ja nie czulam. Chlusnelo ze mnie i lecialo po nogach.
Gineklog mnie zbadal,stwierdzil ze jest duzo wod i kazal jechac do domu bo KTG tez nie wykazalo czynnosci skurczowych...
Czy to mozliwe ,ze wylecialo mi tylko troche tych wod i reszta pplynie gdy odpadnie czop?
Czy mam byc gotowa na wszystko?
Pomocy...Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo -
soprecious68 wrote:Mam do was dziewczyny pytanie... W srode odeszly mi wody(jakas czesc)
pojechalam do szpitala,polozna wladowala mi reke do srodka,pchnela Malucha do gory i powiedziala,ze to nie wody...
Moja polozna z kolei zapewniala ze to byly wody bo gdy sikasz,czujesz parcie na pecherz,a ja nie czulam. Chlusnelo ze mnie i lecialo po nogach.
Gineklog mnie zbadal,stwierdzil ze jest duzo wod i kazal jechac do domu bo KTG tez nie wykazalo czynnosci skurczowych...
Czy to mozliwe ,ze wylecialo mi tylko troche tych wod i reszta pplynie gdy odpadnie czop?
Pomocy...
Odplywaje wod jest bardzo ciezko stwierdzic ale z tego co sluszalam w szpitalu, a tez lezalam na otc z podejrzeniem wlasnie odplywania wod jest mozliwe zasklepienie sie pecherza plodowego takze moze i u Ciebie tak bylo.
-
soprecious68 wrote:ja juz sama nie wiem,po prostu olali i wyslali do domu...
No niestety mnie lekarz ze skurczami i dużym rozwarciem olal i wysłał do domuwody nawet jeśli się saczyly to jeszcze dużo czasu może upłynąc. Jeśli wód masz sporo to nie ma co tylko czekać
w szpitalu byś tylko się denerwowala, że nic się nie dzieje
-
Czy tylko ja jestem taka wyrodna matka, że moje dziecko chodzi bez czapki? Nawet jak wieje? Przykrywam wtedy czy to fotelik czy gondole pieluszka..
Kupiłam ostatnio w TKmaxx dwie pieluszki muslinowe, bardzo duże i jestem nimi zachwycona! Służą mi za otulacz do wiązania małego, okrycie na wózek, okrycie podczas karmienia w parku. Cudo!))
mimka84, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krysti~@ wrote:Dzwonie do konsula lwica stresa mi narobiłaś tym co piszesz
Krysti ja mam ta informacje ze strony konsulatu w Londynie. Zauważyłam ze korzystasz ze strony konsulatu w Edinburgh.
U nas trzeba takie dokumenty dostarczyć tak jak ci napisałam jest to u nas na stronie wyraźnie:]
Ty pisałaś o paszporcie tymczasowym gdzie możesz TAK dostarczyć ten Certificate od entry ale ten paszport wydaje sie w sytuacji gdzie konieczny jest nagły wyjazd np. Pogrzeb, choroba etc wraz z tym dokumentem musisz dostarczyć tez uzasadnienie dlaczego potrzebujesz paszport tymczasowy.
http://www.londyn.msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/paszporty/wydanie_paszportu_tymczasowego/wydanie_paszportu_tymczasowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:51
-
nick nieaktualnysoprecious68 wrote:Mam do was dziewczyny pytanie... W srode odeszly mi wody(jakas czesc)
Pomocy...
Powiem Ci tyle obserwuj siebie i jeżeli rano jak wstaniesz z łóżka będziesz czuła że ci cieknie to jedz na IP i nie daj się im. Mówię ci z własnego doświadczenia.Gosha, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny