SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi skonsultuj z kimś jeszcze bo kiedyś ktoś pisał że oni prawie u każdego dziecka widzą napięcia. Ja jeszcze idę prywatnie do neurologa mimo że już byłam

• liwi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:23

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze u nas inny neurolog to jakies 120 km.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • soprecious68 Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do was dziewczyny pytanie... W srode odeszly mi wody(jakas czesc)
    pojechalam do szpitala,polozna wladowala mi reke do srodka,pchnela Malucha do gory i powiedziala,ze to nie wody...
    Moja polozna z kolei zapewniala ze to byly wody bo gdy sikasz,czujesz parcie na pecherz,a ja nie czulam. Chlusnelo ze mnie i lecialo po nogach.
    Gineklog mnie zbadal,stwierdzil ze jest duzo wod i kazal jechac do domu bo KTG tez nie wykazalo czynnosci skurczowych...
    Czy to mozliwe ,ze wylecialo mi tylko troche tych wod i reszta pplynie gdy odpadnie czop?
    Czy mam byc gotowa na wszystko?
    Pomocy...

Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo <3
  • liwi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efekt motyla będzie dziś w tv. Jak ktoś nie ogladal to polecam.

Anka1501, Murraya, Aguś86, mf lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soprecious68 wrote:
    pojechalam do szpitala,polozna wladowala mi reke do srodka,pchnela Malucha do gory i powiedziala,ze to nie wody...
    Moja polozna z kolei zapewniala ze to byly wody bo gdy sikasz,czujesz parcie na pecherz,a ja nie czulam. Chlusnelo ze mnie i lecialo po nogach.
    Gineklog mnie zbadal,stwierdzil ze jest duzo wod i kazal jechac do domu bo KTG tez nie wykazalo czynnosci skurczowych...
    Czy to mozliwe ,ze wylecialo mi tylko troche tych wod i reszta pplynie gdy odpadnie czop?
    Pomocy...

Odplywaje wod jest bardzo ciezko stwierdzic ale z tego co sluszalam w szpitalu, a tez lezalam na otc z podejrzeniem wlasnie odplywania wod jest mozliwe zasklepienie sie pecherza plodowego takze moze i u Ciebie tak bylo.

relgwn15ds2ncxvn.png
  • soprecious68 Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz sama nie wiem,po prostu olali i wyslali do domu...

Wierze,ze niedlugo będziesz z nami Maleństwo <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi na jakim kanale??

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soprecious68 wrote:
    ja juz sama nie wiem,po prostu olali i wyslali do domu...

No niestety mnie lekarz ze skurczami i dużym rozwarciem olal i wysłał do domu ;) wody nawet jeśli się saczyly to jeszcze dużo czasu może upłynąc. Jeśli wód masz sporo to nie ma co tylko czekać :) w szpitalu byś tylko się denerwowala, że nic się nie dzieje

• Fasia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko ja jestem taka wyrodna matka, że moje dziecko chodzi bez czapki? Nawet jak wieje? Przykrywam wtedy czy to fotelik czy gondole pieluszka..

Kupiłam ostatnio w TKmaxx dwie pieluszki muslinowe, bardzo duże i jestem nimi zachwycona! Służą mi za otulacz do wiązania małego, okrycie na wózek, okrycie podczas karmienia w parku. Cudo! :)))

mimka84, Anka1501 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia mój Nat tez bez czapki dziś mimo że wiało :) ciepło to bez przesady :)

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja w opasce a do karmienia czapeczka :p ale wkrótce zaniecham czapeczki :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:36

• Lwica Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysti~@ wrote:
    Dzwonie do konsula lwica stresa mi narobiłaś tym co piszesz :/

Krysti ja mam ta informacje ze strony konsulatu w Londynie. Zauważyłam ze korzystasz ze strony konsulatu w Edinburgh.
    U nas trzeba takie dokumenty dostarczyć tak jak ci napisałam jest to u nas na stronie wyraźnie:]

Ty pisałaś o paszporcie tymczasowym gdzie możesz TAK dostarczyć ten Certificate od entry ale ten paszport wydaje sie w sytuacji gdzie konieczny jest nagły wyjazd np. Pogrzeb, choroba etc wraz z tym dokumentem musisz dostarczyć tez uzasadnienie dlaczego potrzebujesz paszport tymczasowy.

http://www.londyn.msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/paszporty/wydanie_paszportu_tymczasowego/wydanie_paszportu_tymczasowego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:51

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zdjęłam czapeczkę i nawet na karmieniu nie miał :) Jestem z siebie taka dumna ;) Mój Angel śpi po całym dniu wrażeń :) Wyjechalismy z domu o 11, wróciliśmy o 17 :D

Lwica, Murraya, Anka1501, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya odezwij się :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Liwi na jakim kanale??

Na polsacie ale dopiero o 23.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:58

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi o 23 to śpię jak zabita :(

Mf Nat przez jakiś czas był obrażony na prawego cycka ale juz mu przeszło. Nie wiem co było powodem ale trwało to chyba tydzień. Tylko w nocy z niego pił

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 20:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soprecious68 wrote:
    Pomocy...

Powiem Ci tyle obserwuj siebie i jeżeli rano jak wstaniesz z łóżka będziesz czuła że ci cieknie to jedz na IP i nie daj się im. Mówię ci z własnego doświadczenia.

Gosha, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś o 13 dałam małej Nan pro i ładnie kupka :) więc mam nadzieję ze będziemy mieli idealne mleko :)

Ida, Anka1501, Aguś86, liwi, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość

‹‹ 4807 4808 4809 4810 4811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ