Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida ja wylewam jak zostanie ale u mnie to kwestia 10-20 ml wiec nie tragedia mniej wiecej wiem ile zje i ewentualnie dorabiam... bo normalnie to niewskazane chyba zostawiac i podgrzewac jeszcze pózniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 22:34
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica a tu w Szkocji mieszkasz czy w Wielkiej Brytani ,bo kochana wszedzie inne zasady mają ja mieszkam W Szkocji bo wedlug tutejszego Konsula wyrabiam paszport .
pierwszy paszport dla dziecka, nie posiadającego polskiego aktu urodzenia i numeru PESEL wydawany jest na 12 miesięcy (paszport tymczasowy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 22:45
-
nick nieaktualny
-
Ida ja też wylewałam i wylewam nawet jak mi dużo zostanie. Jak mi w ciągu pół godziny nie dopije to idzie do zlewu. Tam namnazaja się bakterie jak dziecko pije i wchodzi tam ślina i zwyczajnie dziecko może mieć problemy żołądkowe. Jak daję swoje mleko z butelki to też wylewam końcówkę.
mf, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
Ida co do karmienia to u nas wlasnie tak ono wyglada jak opisalas. Julek je co 1 godz. Zasypia w dzien na 20-30min. Nie jestem w stanie wyjsc z nim gdziekolwiek. Ciagle glodny. Jak zasnie to zanim wyjde juz sie budzi i krzyczy na pol miasta. Tak to u nas wyglada od kilku tygodni. Da sie do tego przyzwyczaic aczkolwiek jest to mega meczace.. staram sie teraz wydluzac mu czas jedzenia do 2 godzin. Oczywiscie w miare mozliwosci. Mam nadzieje, ze ustale sobie z nim jakis rytm.
Nie poddawaj sie, bo u Franka to na pewno tylko taki okres, wszystko wroci do normy. Glowa do goryIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krysti~@ wrote:Lwica a tu w Szkocji mieszkasz czy w Wielkiej Brytani ,bo kochana wszedzie inne zasady mają ja mieszkam W Szkocji bo wedlug tutejszego Konsula wyrabiam paszport .
pierwszy paszport dla dziecka, nie posiadającego polskiego aktu urodzenia i numeru PESEL wydawany jest na 12 miesięcy (paszport tymczasowy)
No spoko kochana:) chyba zasady te same dla Polaków w ambasadach w UK:)) nie mogą byc inne dla tych mieszkających w Szkocji czy reszty wyspy. A tak na marginesie Wielka Brytania to -Anglia, Szkocja i Walia a UK włącza PLn Irlandię)
Ale nie ważne, powodzenia ze wszystkim!!))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 23:13
mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwaga, chwale sie!
Zjadlam pierwszy raz od porodu czekolade. Kinder chocolate! Nieeeebo w gębie!
Jutro pewnie bede tego zalowac ale na sam widok mialam jęzor po kolanaEwelcia lubi tę wiadomość
-
Fasia czekolada najwyzej zrobi wysypke problemow brzuszkowych nie powinno byc
Mojemu sie powieksza wysypka ma na raczce na ramionkach i w okolicach pach juz widze a Pani doktor twierdzi ze to nie od nabialu i co tu robic????? -
nick nieaktualnyLwica wrote:No spoko kochana:) chyba zasady te same dla Polaków w ambasadach w UK:)) nie mogą byc inne dla tych mieszkających w Szkocji czy reszty wyspy. A tak na marginesie Wielka Brytania to -Anglia, Szkocja i Walia a UK włącza PLn Irlandię
)
Ale nie ważne, powodzenia ze wszystkim!!))
hihi
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti już uciekasz długo z nami nie posiedzialas my wszystkie jesteśmy ciekawe co u Twojego endzela. nie ładnie będzie nas czytać i się nie udzielać
po drugie każda z nas oprócz forum ma swoje życie i tak piszemy sobie a ty jak masz jeszcze takiego endzela to powinnaś mieć jeszcze więcej czasu niż nie które z nas . Więc pisz pisz co u Was bo tak nie ładnie uciekać tylko Amy tak może:P
krysti~@, Amy_, mimka84, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny