X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska nie przejmuj sie u nas to samo. Najdalej do parku 100m od bloku a tam jak sie rozwyje to wszystkie ptaszory sptalaja :P no chyba ze spi to juz dalej sie wypuszczam ale wlaczam dzwiek suszary na mp 3 :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia a ty czemu znow uciekasz?? Jak znajdziesz czas na czytsnie nas to na pisanie juz nie? Hm..

A co to znaczy dziecko najwazniejsze?? dla nas tez sa dzieci wazne i nie wyklucza to siedzenie nie forum.. chyba ze wyklucza - to sory Olo jestes malo wazny :P

Edit.
    a Olo.od dwch dni robi ino jedno kupke dziennie!!!! Ale placze i steka caly dzien. Jezt przy tym marudny i czasem dostaje staku histerii i tylko uwiazanie go ratuje :P mowie wam takiego endżela jeszcze nie widzialam :P podmienili mi dziecko w tym szpitalu na bank. Ze tez sie nie przyjrzalam jak wygladal podczas skin to skin.. kuzwa! Musze wolac odszkodowanie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 07:42

Rudzia, Fasia, Eweliśka, lysinka, Aguś86, mf, KasiaKwiatek, iwonka1077, Ewelcia, liloe, krysti~@ lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym bardziej jak Ignas taki endzel to masz pewnie o wiele więcej czasu niż niejedna z nas

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Amy obawiam się że Olo to wykapana mama :-P nic nie podmienili. A jeśli chodzi o rozdarte na spacerach dzieci to mówię Wam idę przez osiedle wszystko odbija się między blokami co jeszcze głośniejszy efekt robi a ja idę z jakimiś wyrzutami że jestem kiepska matką że wszyscy patrzą odrazu na nas noo i oczywiście zazdroszczę tym spacerujacym ze spiacymi dziećmi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 07:48

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim! My już w drodze na dziełkę. Zapowiadają u nas dziś niebotyczne upały więc jedziemy z samego rana żeby ewentualnie wrócić fo domu jakby się zrobiło za gorąco dla malucha.

Podziwiam was za upór w karmieniu piersią! Teraz jak juz się pogodziłam z tym że sama nie karmię nie wyobrażam takich cyrków. A jeśli chodzi o fatygę wyparzania, mycia butelek to kwestia dobrej organizacji :) no i ilości butelek - ja mam 6 plus dwie małe do wody i gotuję dwa razy dziennie. Więc nie jest źle :)

Dużo zdrowia dla naszych kochanych bliźniaków!!!!!

Moje dziecko prawie nie śpi w dzień! Ani chwili spokoju :( ale nie płacze tak dużo jak kiedyś więc spoko.

Ida lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko moj endzel jak nie spi to marudzi, płacze albo wydziera sie w nieboglosy ;) od kumpeli córeczka ktora ma 2 miesiace bardzo malo śpi ale jest grzeczna. Ogląda sobie swiat i czesto sie śmieje. No cóż
    ... ja mam malego marude, placzka i zlosnika. Mam nadzieje ze to szybkom minie

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • liwi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Cuuuudowana noc za nami. Maja zasnęła o 20 i obudziła się uwaga, uwaga o 5;30. Cycki to mi prawie eksplodowały. Zjadła i zasnęła i obudziła się przed chwilą.

Już dawno tyle nie spałam, aż mnie z tej okazji głowa boli.

Zapowiadają u nas dziś 31 stopni, także spacerować będę dopiero wieczorem.

Lwica ja moja mała nie zmieniła koloru po szczepieniu, ale koleżanki synek zzieleniał. Poważnie, mówiła ze zrobił się normalnie zielony, al to było jeszcze w przychodzi zaraz po szczepionce. Aż lekarza do niego wołali. Ale przeszło mu za chwilę.

mantissa, Lwica lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:52

Angela89, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Haha Amy obawiam się że Olo to wykapana mama :-P nic nie podmienili. A jeśli chodzi o rozdarte na spacerach dzieci to mówię Wam idę przez osiedle wszystko odbija się między blokami co jeszcze głośniejszy efekt robi a ja idę z jakimiś wyrzutami że jestem kiepska matką że wszyscy patrzą odrazu na nas noo i oczywiście zazdroszczę tym spacerujacym ze spiacymi dziećmi

Może i wykapana ale móglby się przynajmniej zachowywać pod blokiem jak człowiek a nie jak małpa wypuszczona z klatki :P ja zachowuje przynajmniej pozory :P

Gosha, iwonka1077, liloe, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya też bym zjadła kg truskawek na złość :P a później bym płakała razem z bezkupkowym Olkiem :P

a za kuzynką mocno trzaśnij drzwiami i nie zganiaj na przeciągi :P

Murraya lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki!
    Wracamy z wywczasow. Dzisiaj niestety syn nie jest endzelem . A przed nami tylko 6 godzin jazdy....
    Lwica - mój syn bardzo zbladl po szczepionce. Nawet pielęgniara trochę się zaniepokoiła. Ale wszystko było ok.

Murraya wywalaj ciotkę klotke i wracaj do nas :)

Trzymajcie za nas kciuki. Boje się tej podróży.

Murraya, Lwica lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    Spoko moj endzel jak nie spi to marudzi, płacze albo wydziera sie w nieboglosy ;) od kumpeli córeczka ktora ma 2 miesiace bardzo malo śpi ale jest grzeczna. Ogląda sobie swiat i czesto sie śmieje. No cóż
    ... ja mam malego marude, placzka i zlosnika. Mam nadzieje ze to szybkom minie
    wypisz wymaluj OLO dodać musiałabym tylko ataki histerii i pisku kOLKOWE :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie się pisało ale musiałam skasować swój post przez wścibskie osoby z innego wątku i durne komentarze :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia w każdej aptece ja infalowalam z solą i była poprawa. Polecam

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia no nie wiem jak Ci pomóc z tymi smarkatymi chłopakami. Jeszcze nie przerabiałam przeziębienia tak na praawdę. U nas tylko śpik ale raczej nie przeziębieniowy tylko taki normalny.. ech dasz radę na pewno oby tylko nie marudzili tylko spali :] Niech wam tydzień szybko zleci

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj andżel śpi od szczepienie hehe, to znaczy je spi i wali w pieluche, nawet nie ulewa dużo bo nie ma kiedy bo śpi :) od środy tak jest miejmy nadzieje że jutro na chrzciny też tak będzie :) potem niech się dzieje co chce....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie się pisało ale musiałam skasować swój post przez wścibskie osoby z innego wątku i durne komentarze :/

• mf Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:58

krysti~@ lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwykła sól fizjologiczna na moim sprzęcie mam miarke i tyle ddawałam . My mamy taki dla każdego bo jest maska dla dorosłych dla dzieci i smoczek dla najmniejszych . kupiłam na allegro pani gadżet kiedyś polecała w programie taki z misiem nazwy teraz nie pamiętam ale jak chcesz wejdę do domu i ci napisze

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

‹‹ 4810 4811 4812 4813 4814 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ