Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysia a ty czemu znow uciekasz?? Jak znajdziesz czas na czytsnie nas to na pisanie juz nie? Hm..
A co to znaczy dziecko najwazniejsze?? dla nas tez sa dzieci wazne i nie wyklucza to siedzenie nie forum.. chyba ze wyklucza - to sory Olo jestes malo wazny
Edit.
a Olo.od dwch dni robi ino jedno kupke dziennie!!!! Ale placze i steka caly dzien. Jezt przy tym marudny i czasem dostaje staku histerii i tylko uwiazanie go ratujemowie wam takiego endżela jeszcze nie widzialam
podmienili mi dziecko w tym szpitalu na bank. Ze tez sie nie przyjrzalam jak wygladal podczas skin to skin.. kuzwa! Musze wolac odszkodowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 07:42
Rudzia, Fasia, Eweliśka, lysinka, Aguś86, mf, KasiaKwiatek, iwonka1077, Ewelcia, liloe, krysti~@ lubią tę wiadomość
-
Haha Amy obawiam się że Olo to wykapana mama
nic nie podmienili. A jeśli chodzi o rozdarte na spacerach dzieci to mówię Wam idę przez osiedle wszystko odbija się między blokami co jeszcze głośniejszy efekt robi a ja idę z jakimiś wyrzutami że jestem kiepska matką że wszyscy patrzą odrazu na nas noo i oczywiście zazdroszczę tym spacerujacym ze spiacymi dziećmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 07:48
-
Dzień dobry wszystkim! My już w drodze na dziełkę. Zapowiadają u nas dziś niebotyczne upały więc jedziemy z samego rana żeby ewentualnie wrócić fo domu jakby się zrobiło za gorąco dla malucha.
Podziwiam was za upór w karmieniu piersią! Teraz jak juz się pogodziłam z tym że sama nie karmię nie wyobrażam takich cyrków. A jeśli chodzi o fatygę wyparzania, mycia butelek to kwestia dobrej organizacjino i ilości butelek - ja mam 6 plus dwie małe do wody i gotuję dwa razy dziennie. Więc nie jest źle
Dużo zdrowia dla naszych kochanych bliźniaków!!!!!
Moje dziecko prawie nie śpi w dzień! Ani chwili spokojuale nie płacze tak dużo jak kiedyś więc spoko.
Ida lubi tę wiadomość
-
Spoko moj endzel jak nie spi to marudzi, płacze albo wydziera sie w nieboglosy
od kumpeli córeczka ktora ma 2 miesiace bardzo malo śpi ale jest grzeczna. Ogląda sobie swiat i czesto sie śmieje. No cóż
... ja mam malego marude, placzka i zlosnika. Mam nadzieje ze to szybkom minie[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Hej.
Cuuuudowana noc za nami. Maja zasnęła o 20 i obudziła się uwaga, uwaga o 5;30. Cycki to mi prawie eksplodowały. Zjadła i zasnęła i obudziła się przed chwilą.
Już dawno tyle nie spałam, aż mnie z tej okazji głowa boli.
Zapowiadają u nas dziś 31 stopni, także spacerować będę dopiero wieczorem.
Lwica ja moja mała nie zmieniła koloru po szczepieniu, ale koleżanki synek zzieleniał. Poważnie, mówiła ze zrobił się normalnie zielony, al to było jeszcze w przychodzi zaraz po szczepionce. Aż lekarza do niego wołali. Ale przeszło mu za chwilę.mantissa, Lwica lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Haha Amy obawiam się że Olo to wykapana mama
nic nie podmienili. A jeśli chodzi o rozdarte na spacerach dzieci to mówię Wam idę przez osiedle wszystko odbija się między blokami co jeszcze głośniejszy efekt robi a ja idę z jakimiś wyrzutami że jestem kiepska matką że wszyscy patrzą odrazu na nas noo i oczywiście zazdroszczę tym spacerujacym ze spiacymi dziećmi
Może i wykapana ale móglby się przynajmniej zachowywać pod blokiem jak człowiek a nie jak małpa wypuszczona z klatkija zachowuje przynajmniej pozory
Gosha, iwonka1077, liloe, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej babeczki!
Wracamy z wywczasow. Dzisiaj niestety syn nie jest endzelem . A przed nami tylko 6 godzin jazdy....
Lwica - mój syn bardzo zbladl po szczepionce. Nawet pielęgniara trochę się zaniepokoiła. Ale wszystko było ok.
Murraya wywalaj ciotkę klotke i wracaj do nas
Trzymajcie za nas kciuki. Boje się tej podróży.Murraya, Lwica lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:Spoko moj endzel jak nie spi to marudzi, płacze albo wydziera sie w nieboglosy
od kumpeli córeczka ktora ma 2 miesiace bardzo malo śpi ale jest grzeczna. Ogląda sobie swiat i czesto sie śmieje. No cóż
... ja mam malego marude, placzka i zlosnika. Mam nadzieje ze to szybkom minie -
nick nieaktualny
-
Ewelcia no nie wiem jak Ci pomóc z tymi smarkatymi chłopakami. Jeszcze nie przerabiałam przeziębienia tak na praawdę. U nas tylko śpik ale raczej nie przeziębieniowy tylko taki normalny.. ech dasz radę na pewno oby tylko nie marudzili tylko spali :] Niech wam tydzień szybko zleci
-
a moj andżel śpi od szczepienie hehe, to znaczy je spi i wali w pieluche, nawet nie ulewa dużo bo nie ma kiedy bo śpi
od środy tak jest miejmy nadzieje że jutro na chrzciny też tak będzie
potem niech się dzieje co chce....
-
nick nieaktualnyzwykła sól fizjologiczna na moim sprzęcie mam miarke i tyle ddawałam . My mamy taki dla każdego bo jest maska dla dorosłych dla dzieci i smoczek dla najmniejszych . kupiłam na allegro pani gadżet kiedyś polecała w programie taki z misiem nazwy teraz nie pamiętam ale jak chcesz wejdę do domu i ci napisze