Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLwica juz nie długo nastąpi twoj wielki dzień
Nie martw się !
Idę kawe zrobić bo się jej nie napije
A ostatnio mialam przez dwa tyg tak ze jak rano kawe zrobilam to jej nigdy cieplej nie wypilam haha no bo w tym czasie Ignaś juz się budził i trza było latać kolo niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 09:38
-
U mnie w zaleceniach było podawanie wit D. 6 kropelek... K nie dajemy
ale przyznaje ze i D juz czasami zapominam
ANKA. Chyba mnie ominęło wyjaśnianie dlaczego Twpj mąż-wąż taki sceptyczny był co do tego tamtego , o co kaman?
KRYSTI!!!!!! Witaj matka!krysti~@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:U mnie w zaleceniach było podawanie wit D. 6 kropelek... K nie dajemy
ale przyznaje ze i D juz czasami zapominam
ANKA. Chyba mnie ominęło wyjaśnianie dlaczego Twpj mąż-wąż taki sceptyczny był co do tego tamtego , o co kaman?
KRYSTI!!!!!! Witaj matka!
U ciebie D to nie trzeba ty w hiszpani tam słońca jest pod dostatkiem -
nick nieaktualny
-
Gosha okazało się, że mąż-wąż miał pomysł zapłodnienia mnie znowu -choć wiedział że ja nie chce na razie o tym myśleć. Bal się, że podczas seksu "zaleje do pełna"
ale juz się dogadalismy, że na razie będę brała tabsy a do rozmowy wrócimy za rok
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIde dzis do fotografa zdjęcia do paszportu zrobić młodemu .
U mnie juz kupa idzie bo juz ciśnie trza pampersa szykowac i wode cieplą z wacikami .Nie raz tak wali ze kupa ląduje na plecach hahaostatnio nawet mi palca osrał jak mu przemywalam dupcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 10:00
-
Krysti twój synek to musi byc na maxa aniołek...skoro wieczorem jak zasnie sprzątasz chałupę i od rana masz czas na zrobienie kawy:))
Ja leżę jeszcze w wyrku z moim przyklejonym diabolkiem:)))
Sucho w pysku, pic mi sie chce ale co zrobię jak synek sobie zrobił poduszkę z mojej piersi