Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej Adaś gardzi już dwoma firmami smoczków. Ani avent ani lovi retro. Ja już nie wiem. Ocipieje heheh
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Jej Adaś gardzi już dwoma firmami smoczków. Ani avent ani lovi retro. Ja już nie wiem. Ocipieje heheh
Witaj w klubie bezsmoczkowych mam.
Ech, chyba będę musiała zasłonić Julkowi widok na świat ochraniaczek, bo coraz częściej przytula się buzią do szczebelków. -
Mam pytanie czy jak byłam dziś pierwszy raz zaszczepić mała tradtcyjna szczepionka nfz to czy teraz moge ja szczepić 5w1 czy juz musze do konca nfz szczepic..?
Poplakalam się dziś razem z nią kolejny raz ja juz mezowi zapowiedziałam ze nie ide on idzie to nie na mohe nerwy serce mu sie kraja jak tak płakała(
-
nick nieaktualny
-
Uhuh, 180 ml z jednej piersi po 4h niekarmienia.
Dzić odsypia po szczepionce i marudzeniu pół dnia, to nie chciałam go budzić a nawet sama się przespałam 2h i jestem jak nowo narodzona.
Jesli chodzi o szczepienia to ostatnio mieliśmy Pentaxim a teraz Infanrix.
Niby powinno się już do końca skojarzonymi ale zastanawiam się jak to jest w przypadku odry, świnki i różyczki w 13-14 m.ż., które są po jednym wkłuciu i z takim samym opisem dla NFZtowskich, 5w1 i 6w1. Nie można by wtedy zrobić tej darmowej?