Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:A czemu nie można dziecku prostować nóżek?
Bo można spowodować przemieszczenie bioderek albo ich dysplazje. Wszystko tam jest luźne i dlatego maluchy mogą swoje nóżki założyć za głowę
Tutaj w UK nie mierzy sie maluszków wcale. Po porodzie zmierzyli i od tej pory wcale.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:24
-
No wlasnie, moj Julo tez sobie sam nozki prostuje. Za kazdym razem jak zmieniam Mu pieluszke to tak mocno je wyprostuje, ze pampersa nie moge zdjac, bo go sciska udami
to mu szkodzi?
-
Angela89 wrote:Ulka nie wiem czy tak można ale może dziewczyny podpowiedzą. Może wsyp mu z miarkę mm do twojego mleka ?
Angela nie wypił wcześniej, ale za to po kąpieli wszamał wszystkomantissa lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
dziewczyny co myślicie o tym
http://www.sklep.why-cry.pl/mini.html
Przez ten ciągły płacz małego mam dość i chwytam się wszystkiego ;/ Na olx jest do kupienia za 80zł i nie wiem czy się nie skusze...
Słyszałyście jakieś opinie?[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jest źle ze mną.Nagle pod wieczór złapał mnie silny bol podbrzusza.Trzyma do teraz.Waham się czy jechać na pogotowie ,boje sie zeby to nie było podłoże ginekologiczne..resztki łożyska czy coś. Nie chce zostawiać Adasia samego...jak ja bede go karmic.. boże czemu ja ;(