Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witajcie we wtorek
moja mała spala dziś od 20. do 6 rano... czyżby miała przesypiac noce ?
ja w nocy odciagalam a rano po 4 godz piersi twarde jak kamień... porażka jaki ból ...
młoda damo może ten ból to na okres ? mam nadzieję i trzymam kciuki żeby tak było...
miłego dnia
Anka1501, CzaryMary, Ulka84, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:Moze wtedy cos ja w brzuszku meczy, bo jest ciezsze? Ktos pisal, ze dziecko nawet miesiac sie moze przyzwyczajac do mm?
Nie wiem od czego to zależy ale na noc będzie w takim razie moje dostawała jak jej tak pasuje -
A u mnie na początku usypial jak dostał mm a teraz woli przy cycu ale najada się bardziej mm jest zadolowolony
Co do uśmiechów mój też oszczędnie mi je serwuje jeszcze się zdążysz nimi nacieszyća później jak ci psocic będzie z uśmiechem na ustach to całkiem zdanie zmienisz hihi
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Ulka-bierzesz go na lozko i do niego gadasz? Spiewaj, zblizaj i oddalaj twarz, trenuj rowerek nozkami, wydawaj rozne dzwieki i rob glupie miny
Choc sa tez dzieci bardziej powsciagliwe w okazywaniu uczuc po prostu... a niektore pozniej zaczynaja zywo reagowac usmiechem na domkwnikow, teraz powinien reagowac glownie na Ciebie
tak właśnie robię i czasem mam ten wymarzony uśmiechale np. na babcię nie zwraca uwagi a mieszka razem z nami więc jest często przy nas.
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
CzaryMary wrote:Nieee kochana
sama muszę się temu poddać i nie wiem na ile maz się musi z pracy zwolnić. Stad mojev pytanie
myślę że około godziny chyba powinno to trwać niech weźmie na 2 godziny albo zadzwoń i się dopytaj ile to potrwa i już, a co tu uczulona na coś jesteś???
-
Ula ja mam to samo i też się zastanawiam czy z małym wszystko w porządku. Nie lubi być głaskany, odwraca głowę często jak do niego mówię czy przybliżam twarz. Nie sieje paniki broń boże ale obserwuję go bacznie
Lwica, to ty wrzucałaś linka do muzyki ułatwiającej zasypianie dla dzieci? Bo ja szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Może jakaś dobra dusza zapisała go sobie i mogłaby podać.
Młoda damo mam nadzieję że już czujesz sie lepiej!
Ja nastawiłam 10 litrów soku z czarnego bzu, suszę też kwiaty do parzenia w zimie. Została mi jeszcze jedna reklamówka kwiatów ale brakuje mi naczyń żeby sok z nich nastawićnie ma któraś pożyczyć jakiegoś wielkiego przemysłowego gara?
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Aha
myślę że około godziny chyba powinno to trwać niech weźmie na 2 godziny albo zadzwoń i się dopytaj ile to potrwa i już, a co tu uczulona na coś jesteś???
Dziękijestem uczulona na koty
muszę koniecznie się odczulic jeśli chce pobyc na wsi u rodziców , którzy maja 4 koty...
Ulka - jak mój długo nie robi to pomagał mu czopkiem. Nie wkladam do środka , tylko delikatnie poruszam przy odbycie. Może sprobuj ? A Twój jest tylko na mm ?