Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Dzięki
jestem uczulona na koty
muszę koniecznie się odczulic jeśli chce pobyc na wsi u rodziców , którzy maja 4 koty...
Ulka - jak mój długo nie robi to pomagał mu czopkiem. Nie wkladam do środka , tylko delikatnie poruszam przy odbycie. Może sprobuj ? A Twój jest tylko na mm ?żeby bylo naprawdę skuteczne.. Ja na kurz odczulałam się 3,5 roku a powinnam jeszcze trochę dłużej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Niestety wiem
no ale trzeba zacząć
Jaka szczepionka się odczulalas? Pamietasz ? -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Kurczaki to możliwe żeby mm było mniej treściwe niż moje mleko ? Mała zjada po 100-110 mm i sypia po 2 godziny w nocy a jak zje moje 100 to śpi nawet 3-4 godziny jak to możliwe ? Stwierdziłam że jak tak jest to wole jej dać na noc moje a w dzień dać mm i uzbierać mojego aby miała na noc.
AAA i uwaga moja kruszynka już waży 4000 !
Mój syn albo się rozleniwił albo obraził się na cyckiKuzwa od wczoraj odstawia takie cyrki, odpycha się wręcz od piersi. Dzisiaj od 6.30 do 10.00 próbowałam go przystawiac chyba z 10 razy i czekałam. Był mega ryk, ale cycka niet
A nie pił od po 3.00, więc głodny być musiał. O 10.00 skapitulowalam, odciagnelam butlę mleka i rzucił się na nią i wypił na raz. Heh... Już mi brak sił
Dobrze, że chociaż mi się dużo odciaga...
-
Dzień dobry!
ja wczoraj dziecięciu niechcący przy kupie pomogłam.Zmierzyłam temperaturę, bo jakiś taki marud po szczepieniu był. Dalam się dziecku powietrzyć i za 5 minut sruuu wielkie G na przewijaku. Dobrze, że nie wodniste. Nigdy nie sądziłam, że przyjdzie mi kiedyś patrzeć jak ktoś robi kupala na żywo.
Jak ja wa zazdroszczę, tych chociaż na pół przespanych nocek. U nas po północy trzy godziny przerwy to sukces jest. Za to wczoraj po szczepieniu spał od 17 6 godzin a nie jadł 7! I jakoś mu nie przeszkadzało. Że teź w nocy tak nie może.
Pogoda za oknem dziś obleśna, dzieć śpi a ja zajadam się owsianką. -
nick nieaktualny
-
faktycznie 10 godzin. ale od dłuższego czasu spala od 20 do 1-2 a potem do 6. budziła się sama i marudzila że chce jeść. wczoraj w nocy ją obudzilam się na odciaganie a mała spala więc obidzilam ją i niechętnie zjadła 50 ml i zasnela... więc dziś w nocy już jej nie budzilam i tak przespala.
mam nadzieję że ta tendencja się utrzyma chociaż ją i tak muszę wstać żeby odciągnąć.
a jak to jest z karmiacymi piersia? jak dziecko przesypia noce to zbiera Wam sie wiecej mleka na rano? -
Jej jak dobrze ze Adaś grzeczny od 6 lezymy u mnie w lozku tak tylko go odbijalam no i od 7do 10 drzemal a teraz sie bawimy. Jakby wiedzial ze mama nie ma sil. Mam nadzieje ze bol przejdzie i juz sie nie pojawi. Za chwile bedzie chlop to pomoze mi ja bede odpoczywac . Widze ze leżenie mi pomaga i cieple oklady.
Co do usmiechania Adasiek smieje sie od 5tyg i chyba do kazdego. Robi powazne miny ale jak tylko ktos zagada i sam sie smieje do niego to on tez.no i popiskiwac ostatnio zaczal. Tak delikatnie ale cos pieknego hihi
Mi tez duzo nie cieknie bynajmniej nie tak jak kiedys. Najczesciej jak mam pelne piersi i maly ssie jedna to wtedy a tak to nic. Ja glupia w ogole sie nie budzilam w nocy jak Adam zaczal spac po 7h i pewnie przez to mam mniej pokarmu. Jak wstane rano mam tak twarde piersi i obolale ze musze laktatora uzyc chyba ze akurat mlody sie budzi to je. Ale np po 3h mam miekkie i jak kiedys probowalam odciagnac ledwo 50ml sie dalo. I wyobrazic sobie ze adas tak je a tam ledwo co jest w tych piersiachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 12:29