Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rany ja jestem tak zielona w zywieniu niemowlat, ze jak trzeba bedzie zaczac cos wprowadzac do diety to bede Was non stop o wszystko pytac haha
Angela89, mantissa, Aguś86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Rany ja jestem tak zielona w zywieniu niemowlat, ze jak trzeba bedzie zaczac cos wprowadzac do diety to bede Was non stop o wszystko pytac haha
Fasia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a moja Nina obraziła się na butelkę, już od kilku dni wcale nie chce się z niej napić, a w wcześniej piła. I już myślę, że będę zakładnikiem własnego dziecka, bo nie będę mogła nigdzie wyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 19:18
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a wiecie ze moj Marcelek w miare przezyl moje jedzenie na imprezie a jadlam krem z pieczarek z pupecikami, mieso smazone, frytki, jeszcze salatki grecka i z kurczakiem grilowanym, ciasta sie wyjadlam
troche mi marudzil wczoraj wieczorem ale w sumie nie wiem czy na jedzenie czy nie mogl zasnac
wychodzi ze ja tu sie sram a tu trzeba wsio jesc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 19:54
mimka84, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a moja Nina obraziła się na butelkę, już od kilku dni wcale nie chce się z niej napić, a w wcześniej piła. I już myślę, że będę zakładnikiem własnego dziecka, bo nie będę mogła nigdzie wyjść
Ja juz jestem takim zakladnikiem... karmienie srednio co 1,5 godz.. butelka nie wchodzi w gre