Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhh moj synek padł, od dwóch dni cały dzien na rękach albo przy cycu...odkładam i ryk jakby obdzierany ze skory:(
Dzisiaj jeszcze obraził sie na wózek:( nie chciał wyjsc w nim na spacer, wsadziłem go w chustę i było ok...
Widzę ze wprowadzacie kaszki i kleiki...tutaj wprowadza sie inne jedzenie niż mleko matki od 6mca.
-
nick nieaktualny
-
Czy bąki takiego bobasa śmierdzą?bo Julek właśnie przy karmieniu zapodal trzy i to mega głośne, aż się mąż obudził
ale strasznie śmierdziały! Czy to normalne? Tak samo kupa pachnie dość specyficznie. Jakby była lekko kwaśna..
-
MF no to u nas dziś smrodek jak u starego był
może cóż zjadłam czy cus?
U nas tez 5,5 godz snu. Właśnie skończył jeść i juz na mnie zasnął. Próba odłożenia..
Edit. Próba odłożenia zakończona sukcesem, kładę się spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 03:33
-
Ida supcio
kiedy ja bede mogla mojemu dac cos do mleka aaaah hehe
wgl postanowiłam dokarmiac...zaczelam sie budzic w nocy odciagac nie ma efektów. Widzialam wczoraj jak wzielam malego do odbicia w nocy jak juz mial isc spac, jaki byl glodny. .. nie moge tak... bede dokarmiala flacha lub dwoma ale nadal bede walczyć laktatorem moze sie uda jeszcze. Powiedzciw mi czy musze to skonsultować z lekarka czy sama moglabym dzisiaj kupic mm i probowac???
Eweliska bedzie dobrze dasz rade, uszy do gory pomysl sobie tak musi byc to dla dobra twojego malucha chwila i utulisz najmocniej jak potrafisz i bedzie dzidzi dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 07:22
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:35
Ida lubi tę wiadomość
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:35
-
Ja mm tylko dokarmiam ok 60 do 90 ale popracowalam nad cyckami i mam chyba więcej mleka albo laktacja się unormowala bo wypija z jednego i w nocy się tym najje ale już w dzień nie, wcześniej dawalam z jednego i jak mało było to drugiego ale czasem jak mniej w cyckach było to dalej był głodny więc szło mm, a teraz je z jednego i drugiego już nie dojje więc ściągam i przy okazji następnej daje jednego cyca i te ściągnięte, tak dziwnie trochę karmię
Hihi a mm ostatnio w sytuacjach awaryjnych na chrzcinach w kościele na przykład i jak wiem że w ciągu godziny było następne karmienie i wiem że mało w cyckach to wtedy też mm daje żeby już nie mieszać to mi zjada 90 wtedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:03
Ida, Angela89 lubią tę wiadomość