Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary słonko Marcel jest uczulony na wszystko co pyli oprócz pleśni , grzybów , roztoczy i kurzu. Alergie są bardzo duże. Odczulać się będziemy dopiero pod koniec roku a ma to trwać kilka lat:( Wiem jak alergik cierpi jak to wszystko pyli. Młody ma do tego alergie pokarmową i teraz musze go smarować codziennie kremem na swędzenie bo by mi się biedak zadrapał. Zjadł coś co go okropnie uczuliło i nie wiemy co i gdzie a tym bardziej kiedy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga ehhhh przerabane
ja stara średnio sobie radze a co dopiero taki maluch... Miałam kiedyś bardzo dużą alergie skórna na kawę , czekoladę, cytrusy. Po okresie dojrzewania zupełnie ustąpiło. Niestety zostały przebarwienia po maściach sterydowych. Teraz ratuje mnie seretide dysk.
Mam nadzieje ze Marcelkowi w jakiś cudowny sposób to gówno minie. Bo naprawdę to jest bardzo meczach choroba.
-
Witamy po przerwie!!
Byliśmy w tamtym tygodniu u mojej rodzinki, Tosia była istnym aniołkiemw tym tygodniu dziecko mi podmienili, marudzi strasznie i śpi tylko na klacie. Nie wspomnę o tym, że wisi na cycku jakieś 8-10 godzin na dobę. Myślałam wcześniej z tym karmieniem, że to stan przejściowy, ale nie mija.
U nas wcześniej kupa co karmienie, teraz mamy 2-3 kupy na dzień; ostatnio mają również intensywny zapach.
Dzisiaj idziemy znowu na szzepienie, bo ostatnio jednej brakowało
Współczuję dziewczyny alergii -
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:34
-
Ja jestem uczulona na prawie wszystko zaczynając od kurzu, pleśni, traw, prawie wszystkich drzew , a do tego pszenica, mleko, jajka, prawie wszystkie owoce, sporo warzyw
no i oczywiscie na drób i wołowinę i dlatego tak panikowałam, jak Nina dostała tej wysypki, bo nigdy nie chciałabym, żeby przez alergię przechodziła to co ja! Kiedyś np. reakcja alergiczna objęła nerw wzrokowy i przez ok godz. nic nie wiedziałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:39
-
MłodaDama wrote:Masakra z tymi alergiami.Ja sie ciesze,że nic takiego nie mam żeby tam kichać czy coś jedynie od kilku lat jak pojawia się pierwsze prażące słońce to mam wysypke swędzącą ,która po ok miesiącu mija jak już skóra się do słońca przyzwyczai. Do dzisiaj nie wiem co to ,bo nigdzie z tym nie byłam.
Zazdroszcze dziewczyną tego luzu podejścia w karmieniu piersią. Tez bym tak chciała ale nie potrafie już i tak nie zwracam uwagi jak długo je i co ile poprostu płacze dostaje opróżnia obie i dalej płacze...ehh więc głodny..
Lysinka powodzenia na szczepieniutrwało to jakieś 2 tygodnie i było naprawdę ciężko! Teraz ogólnie jest ok, ale wczoraj np. Cały wieczór ciumkała cyca
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Ja jestem uczulona na prawie wszystko zaczynając od kurzu, pleśni, traw, prawie wszystkich drzew , a do tego pszenica, mleko, jajka, prawie wszystkie owoce, sporo warzyw
no i oczywiscie na drób i wołowinę i dlatego tak panikowałam, jak Nina dostała tej wysypki, bo nigdy nie chciałabym, żeby przez alergię przechodziła to co ja! Kiedyś np. reakcja alergiczna objęła nerw wzrokowy i przez ok godz. nic nie wiedziałam
Oooooo matko !!!! Jejku jak ja Ci kochana współczuje. -
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:hej
Zastanawiam sie nad kupnem niani elektroniczej. Jestem teraz u rodzicow i moj pokoj gdzie z malym spimy jest na gorze. Myslicie ze gdybym miala nianie to moglabym go na gorze uspac, zostawic go tam a sama zejsc na dol?
psotka ja mam taka nianie i jestem bardzo zadowolonanajczesciej zostawiam malego na dworze a ja w domu sprzatam albo tak jak teraz na forum siedze
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
wy tu piszecie o kp jakie to cudowne, a ja juz straciłam praktycznie pokarm w lewej piersi
odcigłam wczoraj zaledwie 10ml... no i dzisiaj w nocy juz musialam dikarmiac mm a do tej pory przynajmniej w nocy ssał pierś. Ciezko mi sie z tym pogodzic ale wiadomo,,, najwazniejsze zeby antos głodny nie chodził!
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ida antykolkowe smoczki przydatne są raczej u noworodków, a Franek to już całkiem spory facet
więc myślę, że mogłaś je sobie darować
no chyba, że je bardzo łapczywie i połyka wtedy bardzo dużo powietrza, to wtedy bym poleciła