Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam Dady jedne i drugie. Nam pasowały oba rodzaje, te droższe mają fajny w środku wkład, taką siateczke. Nie wiem czy wiadomo o co mi chodzi
może bardziej trzymają wilgoc w środku
chyba dziecku tak bardzo nie przeszkadza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 17:37
-
Ostatnio rozkminialam, która mate wybrać. Brałam pod uwagę Tiny Love i FP. Jednak dziś na Olx znalazłam nową mate Canpol za 30zł to wzięłam
i karuzele FP z projektorem za 60. Trochę zaoszczedzilam na dziecku
Aguś86, Ida, mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdnośnie pieluch to znowu zawiodlam się na babedream . nie wiem czy nam się taka paczka trafiła czy co ale ZAWSZE wylatuje ze srodka ten absorbent. Pupka i siurek cale w tych kuleczkach. Do szału mnie to doprowadza. Więcej ich nie kupie.
Gdzie jest ciocia Hwesta ?
-
Anka1501 wrote:Ja miałam Dady jedne i drugie. Nam pasowały oba rodzaje, te droższe mają fajny w środku wkład, taką siateczke. Nie wiem czy wiadomo o co mi chodzi
może bardziej trzymają wilgoc w środku
chyba dziecku tak bardzo nie przeszkadza
one tylko 2zl chyba drozsze
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam próbki tych Dad komfort fit, czy jakoś tak i według mnie były lepsze od tych extra soft - lepiej chłonęły kupki.
Mi zostało jeszcze jakieś 200 pieluch i będziemy się przerzucać na 3; dobrze, że część z nich to białe pampersy, bo one są większe od innych. -
Czy jesli mialam swoje mleko od wczoraj w lodowce, dzis je lekko podgrzalam i wzielam na spacer ale, ze syn nie zjadl nawet mililitra to pytanie czy moge dac je raz jeszcze do lodowki? Na jak dlugo? Czy moge je mrozic?
-
nick nieaktualny
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 15:34
-
Fasia wrote:Czy jesli mialam swoje mleko od wczoraj w lodowce, dzis je lekko podgrzalam i wzielam na spacer ale, ze syn nie zjadl nawet mililitra to pytanie czy moge dac je raz jeszcze do lodowki? Na jak dlugo? Czy moge je mrozic?