Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety to ból podbrzusza jak na okres ale mega silniejszy...niby usiedziec potrafie nie placze z bolu ale boje sie.Tak nagle gdy robilam obiad złapało mnie.
Nie wiem czy jechać teraz na pogotowie czy co robic bozeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 23:06
-
Jeśli to naprawdę taki ostry ból to nie czekaj tylko jedź. Zwłaszcza jesli tak długo się utrzymuje! Ma kto jechać z Tobą? Jeśli tak to weźcie małego, będziesz go karmic czekajac na ip.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 23:33
-
Jestem w domu . Bol troche zelzal wiec zasnelam. Teraz karmie malego. Jest trochę lzej. Ide do swojego lekarza zobaczymy co powie. Jak sie powtórzy taki mocny bol pojade na IP.
-
Młoda Damo dobrze, że boli mniej. Koniecznie idź do lekarza.
Ida ja nie wiem jak to jest ale moje piersi nie reagują na laktator. Przez pół godziny jak 15-20ml udaje to jest dobrze. Za to jak ściągam ręką to 100-120 ml z każdej piersi.Ida lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie o ciemieniuche po posmarowaniu oliwka wyczesujecie przed kąpielą czy po??
Jak kapiecie w emolientach to włoski czym wtedy bo mój ma tłuste włoski później na przykład...
Mf ty chyba miałaś ziajke na ciemieniuche wyczesywalas też ciemieniuche czy tylko mylas i sama zeszła?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurczaki to możliwe żeby mm było mniej treściwe niż moje mleko ? Mała zjada po 100-110 mm i sypia po 2 godziny w nocy a jak zje moje 100 to śpi nawet 3-4 godziny jak to możliwe ? Stwierdziłam że jak tak jest to wole jej dać na noc moje a w dzień dać mm i uzbierać mojego aby miała na noc.
AAA i uwaga moja kruszynka już waży 4000 !mantissa, Ida, Rudzia, Aguś86, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
MłodaDamo mam nadzieję, że ten ból to nic poważnego.
Mój Antoś bardzo rzadko się uśmiechaczasem rano zapoda uśmiech, ale w ciągu dnia jak nie płacze (nie trwa to za długo heh) to patrzy gdzieś w dal, w sufit. W ogóle nie zwraca uwagi na domowników. Troche zaczyna mnie to niepokoić bo przecież ma już prawie 2 miesiące. Co myślicie?
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014