Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Auro wrote:Hej Dziewczyny!
Śledzę Was od samego początku, ponieważ sama mam termin na 7 kwietnia. Nie odzywałam się, bo nigdy nie wiem co napisać. Postanowiłam jednak dodać choć jeden post żeby nie czuć się jak podglądacz
Poprawiłaś mi humor tym swoim postemwitamy serdecznie
Auro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAuro wrote:Dodam tylko, że mam 26 lat, to moja pierwsza ciąża i już wiem, ze spodziemwamy się córki (choć mąż jeszcze trzyma kciuki, że jej "coś wyrośnie")
Fasia, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Ach te humorki... Mi w sumie też smutno, bo dziewczyny z pracy umawiają się wieczorkiem na piwo a mi nawet soczku nie zaproponowały ;(
Przepraszam, chciałam zacytować, a polubiłam przez przypadek
Ja właśnie też czuję się "wyrzucona" z każdej grupy społecznejno ale płakać nie będę, najważniejsze jest moje dziecko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartafr wrote:przepraszam że Wam tak tu smucę ale siedzę sama w domu i normalnie nie mam siły,powinnam się cieszyć tą ciążą a mam same strapienia,idę się położyć,pa
ah jej
-
nick nieaktualnyMilego Dnia Zyczę wam Kochane byscie spedzily dzień jak najlepiej z usmiechem na buźce
Ja idę tez cos robic ,zaraz moj z pracy wroci
ogolnie złe mam dzis samopoczucie buziaki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:08
mimka84 lubi tę wiadomość
-
ziolko wrote:Przepraszam, chciałam zacytować, a polubiłam przez przypadek
Ja właśnie też czuję się "wyrzucona" z każdej grupy społecznejno ale płakać nie będę, najważniejsze jest moje dziecko!
przeprosiły mnie i mam darmowe soki ;p trzeba umieć się ustawić ha!
ziolko, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny