Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Jak spódnica skórzana w fajnym odcieniu plyszczacym to supcio za duzo tez przecholowac nie mozna a szminka czasem ładna podkreśla wszystko
na tej modelce średnio to wygląda
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all-1/ke418-99x/skirt-with-stitching -
nick nieaktualnyJustinka wrote:Spódnica jest czarna skórzana tyle że nie gładka a z takim lekkim wzorkiem
na tej modelce średnio to wygląda
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all-1/ke418-99x/skirt-with-stitching) jest kiedyś była w top model kojarzę burzycę haha
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Zawsze możesz zrobić czerwone usta i pazurki
jak na swoim miałam do tego jeszcze czerwone buty, tak to mi już zostało
Przy szukaniu bluzki, musiałam zwrócić na wiele aspektów... musi być luźna - brzuch i wystający pępek..., musi mieć z rękawkami - za zimno jest na bez, po za tym nie ciekawe mam ramiona, musi mieć zakryte plecy - strasznie mnie zasypało w ciąży z ramionami właśnie włącznie
no i chciałam kolorową ale wtedy nigdy nie było eleganckiej, a wypadałoby żebym nie wyglądała już totalnie na luzaka
ot tyle tego że mało co było do wyboru
Mąż może urwie się trochę z pracy, to może uda mi się coś jeszcze kupić innego...Krysti lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Może jestem stara torba ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem białych sukienek na weselach jeśli nie jesteśmy panną młodą. To już wolę ten zestaw czarno-biały
Pamiętam jak na własnym ślubie, moja bratowa ubrała białą sukienkę, ech idealną np na cywilny, boshe jaka byłam zła.. zwłaszcza że przez kościół szła z moim bratem [był świadkiem] ech.. -
Justinka wrote:na pewno będę mieć czerwone, bo zazwyczaj na weselach mam
jak na swoim miałam do tego jeszcze czerwone buty, tak to mi już zostało
Przy szukaniu bluzki, musiałam zwrócić na wiele aspektów... musi być luźna - brzuch i wystający pępek..., musi mieć z rękawkami - za zimno jest na bez, po za tym nie ciekawe mam ramiona, musi mieć zakryte plecy - strasznie mnie zasypało w ciąży z ramionami właśnie włącznie
no i chciałam kolorową ale wtedy nigdy nie było eleganckiej, a wypadałoby żebym nie wyglądała już totalnie na luzaka
ot tyle tego że mało co było do wyboru
Mąż może urwie się trochę z pracy, to może uda mi się coś jeszcze kupić innego... -
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:doczytalam to chodzi o wolne b hcg
jakie mieliscie wyniki testu papa jak ktos mial?????
Ja mam wolne bhch 60,9 co odpowiada 1,989 MoM i PAPP-A 2,120 odpowiada 0,599 MoM
Cokolwiek to oznacza. To są tylko badania biochemiczne, które biorą pod uwagę do wyliczenia prawdopodobieństwa wad genetycznych. U mnie nie ma norm podanych. Ryzyko jest niskie, więc wdg mnie nie ma się czym martwić.Krysti lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Śledzę Was od samego początku, ponieważ sama mam termin na 7 kwietnia. Nie odzywałam się, bo nigdy nie wiem co napisać. Postanowiłam jednak dodać choć jeden post żeby nie czuć się jak podglądaczhwesta, shimmer_lip, Justinka, martafr, Krysti, ziolko, Amy, Lali, KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia, MartaAlvi, Angela89, mantissa lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Może jestem stara torba ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem białych sukienek na weselach jeśli nie jesteśmy panną młodą. To już wolę ten zestaw czarno-biały
shimmer_lip, ziolko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Auro wrote:Dodam tylko, że mam 26 lat, to moja pierwsza ciąża i już wiem, ze spodziemwamy się córki (choć mąż jeszcze trzyma kciuki, że jej "coś wyrośnie")
Może boi się rywalizacji o jedyną kobietę w domu