Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvia kup kup nawet jakis uzywany
to jest mega super sprawa
tylko jak mam zly humor przykladam detektor i buzia mi sie zaciesza
teraz chwile posluchalam a jak zaczelam ruszac nogami to mi Maluch uciekl gdzies
hih
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ostatnio bylam u klientki i kreatynowe prostowanie wlosow zrobilam
wlosy do 4pieciu miesiecy są w stanie takim jak na tej focie
na przyszly tydz juz bede miec firmowe plakaty i gadzety nawet koszulki z drukiem Cocochoco
ale happy jestem teraz znow dwie mam klientki rozdzielilam je sobie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7421e888b47a.jpg kocham to robić:)choc firme prowadze z moim to się zajmuję kreatyną rownierz ,
(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 12:50
-
Rudzia wrote:Sylvia kup kup nawet jakis uzywany
to jest mega super sprawa
tylko jak mam zly humor przykladam detektor i buzia mi sie zaciesza
teraz chwile posluchalam a jak zaczelam ruszac nogami to mi Maluch uciekl gdzies
hih
Rudzia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja mam i wyciskarkę i sokowirówkę i taką automatyczną wyciskarkę do cytrusów, a używam tylko ręcznej do cytrusów, bo wlewam sobie sok z cytryny do wody, bo mi inaczej nie wchodzi. Także, też uważam, że lepiej kupić sobie jakąś tanią i prostą, bo przynajmniej nie szkoda jak stoi nieużywana
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja ostatnio bylam u klientki i kreatynowe prostowanie wlosow zrobilam
wlosy do 4pieciu miesiecy są w stanie takim jak na tej focie
na przyszly tydz juz bede miec firmowe plakaty i gadzety nawet koszulki z drukiem Cocochoco
ale happy jestem teraz znow dwie mam klientki rozdzielilam je sobie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c06cb6f2c6c.jpg
Mi by się przydało takie prostowanie, ja mam grube włosy, jest ich dużo i sięgają po pas. Jak kiedyś gdzieś pytałam o takie prostowanie to mi babka zaśpiewała 700 zł, a mi szczęka opadła!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
A mnie wczoraj coś tknęło i popatrzyłam właśnie na te wyniki pappa
i tam mam wolna B-hCG: 69,3 odpowiada 1,966 MoM
PAPPA-A: 8,880 odpowiada 1,964 MoM
hmmm i nic mi to nie mówi, myślałam że ok skoro te dwa wyniki są zbliżone do siebie... te MoM... nigdzie też za bardzo nie znalazłam jaki powinien być prawidłowy przedział dla kobiec w ciążyKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti, a czemu Cię w Polsce nie ma
Mi by się przydało takie prostowanie, ja mam grube włosy, jest ich dużo i sięgają po pas. Jak kiedyś gdzieś pytałam o takie prostowanie to mi babka zaśpiewała 700 zł, a mi szczęka opadła!
od wlosów do ramion a dluzsze 140£ to na polskie tez 700zl .ale po Najomosci wziela bym 450zl :)od krotrzych do ucha biore 50£ Boba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:00
-
sylvia007 wrote:ale to dobrze, czy źle???
A pamioętasz, że my się już poznałyśmy na różowej stronie?
pewnie, że dobrze
i za cholerę nie pamiętam bo jestem starym sklerotykiem ale jak mi coś przypomnisz to na bank gdzieś się te dwie ostatnie komórki w mózgu zderzą
edit. No dobra już wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 12:59
-
Rudzia wrote:czemu tak?? ;>
Gabi dzisiaj po przedszkolu jedzie do moich rodziców tzn. oni ją odbierają, a dla samego męża nie chce mi się po prostu gotować, wiem straszna ze mnie żona
No ale sam przyniósł wczoraj te boczniaki, to mu usmażę i niech się cieszy !!! Zwłaszcza, że już wczoraj gotowałam obiad tylko dla niego.
Rudzia lubi tę wiadomość