Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wielkość brzuszka to bardzo indywidualną sprawa i dziwi mnie ten komentarz gin, że to dziwne, że duży. Nie ma się czym przejmować przejmować nawet jak się zdjęcia poogląda to jedne dziewczyny w danym tyg mają małe brzuszki, a inne dużo większe.
Klaudia90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:w poniedzialek na szczescie bo tak to juz dzis bym leciala gdzies pewnie, o te wolne bhcg tylko mi chodzi bo tak to napisali ze nie stwierdzone zwiekszonego ryzyka u Downa, Edwardsa i Patau, wiec tym sie az tak nie martwie tylko te bhcg mnie zastanawia
)
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Wielkość brzuszka to bardzo indywidualną sprawa i dziwi mnie ten komentarz gin, że to dziwne, że duży. Nie ma się czym przejmować przejmować nawet jak się zdjęcia poogląda to jedne dziewczyny w danym tyg mają małe brzuszki, a inne dużo większe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 11:29
-
nick nieaktualnyAmy wrote:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o 8.50 poczulam pierwsze kopniaki!!!! myślałam, że to jelita, ale położyłam rękę na dole brzucha i JEEEEEEEEEEEEEEEEB czuje pod ręką mocne kopnięcie!!!!! za chwile drugie!!!! oblały mnie aż poty tak sie wystraszylam
ja ciez pieprze!!!!!!
I za chwile znów i znów, ale się rozkopala!!!!
:D:D:D:D
Klaudia90, iwonka1077, Amy lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Amy ja dzis rano mialam w jednym miejscu takie uczucie rozpychania az mi się gorąco zrobilo huhuhu
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:No az mi slabo sie tez zrobilo
pierwsza ciaza wiesz jak to jest jak ci cos nagle rozpycha z jednej strony a co dopiero jak bedą kopy jak u amy zemdleje chyba haha:)
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudia uroczy brzusio
A ja się tych kopniaków tak wystraszylam aż mnie poty oblały i podniosło mi się cisnienie... dziwne pierwsze odczucie.. jakby ci ktos siedział w brzuchuabsurdalne bo przeciez siedzi
ale poki się nei ruszało nie czuje się wcale zeby tam ktos siedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 12:00
Krysti, Klaudia90, Fasia lubią tę wiadomość