Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Wy czujecie juz swoje dzidzie Kochane a ja przylozylam detektor i szok.. dzidzi nie ma tam gdzie byla.. juz jest wyzeej
.. na brzuszku) a jeszcze niedawno byla bardzo niziutko - nad spojeniem lonowym? W kazdym razie zeby Go znalezc musialam zsuwać majty a teraz nie
) ale jestem szczesliwa!!
)
hehe przypomniało mi się jak byłam na usgjuż wtedy miałam widoczny brzuszek. położna kazała mi się położyć i opuścić majtki - ja ździwiona pytam się "czemu tak nisko, przecież tu jest płasko" i wskazałam na miejsce nad pępkiem, gdzie brzuszek był już wypukły a ona: własnie Pani głaszcze się po jelitach hahaha
misia83, sylvia007, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Witam
A mnie wczoraj coś tknęło i popatrzyłam właśnie na te wyniki pappa
i tam mam wolna B-hCG: 69,3 odpowiada 1,966 MoM
PAPPA-A: 8,880 odpowiada 1,964 MoM
hmmm i nic mi to nie mówi, myślałam że ok skoro te dwa wyniki są zbliżone do siebie... te MoM... nigdzie też za bardzo nie znalazłam jaki powinien być prawidłowy przedział dla kobiec w ciążyJustinka lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:awansowało wyżej
)
hehe przypomniało mi się jak byłam na usgjuż wtedy miałam widoczny brzuszek. położna kazała mi się położyć i opuścić majtki - ja ździwiona pytam się "czemu tak nisko, przecież tu jest płasko" i wskazałam na miejsce nad pępkiem, gdzie brzuszek był już wypukły a ona: własnie Pani głaszcze się po jelitach hahaha
doobreheheh
-
no to ja zmykam te grzybki smażyć, mąż ma dzisiaj to szkolenie dzięki, któremu nie pojechał do Wesołej i jak nigdy poszedł do pracy na 7.00 i jak tak teraz o tym myślę to już wiem, dlaczego się nie wyspałam, nie jestem przyzwyczajona, żeby ktoś ze mną spał! A mąż będzie spał ze mną do poniedziałku, bo pierwszy raz od 8 lat ma cały weekend wolny ( nie licząc urlopów), jak ja to przeżyję
-
A ja mam pytanie z innej beczki - jutro idziemy na wesele... i we wszystkie wizytowe, wyjściowe sukienki się nie mieszczę... więc musiałam zakupić coś innego... brzuszek mam, ale w sumie może równie wyglądać na oponke a nie na dzidzie
dlatego pomyślałam żeby iść w spódnicy i do tego bluzka, zwłaszcza że to bardziej przyjęcie do 60 osób będzie....
Mam czarną ze skóry spódnicę taką rozkloszowaną... a bluzkę do tego taką:
http://www.orsay.com/pl-pl/moda/bluzki/print-bluse-schwarz-65100260.html
Czy pasuje? czy za bardzo pogrzebowo? Mąż mi powiedział że ten kołnierzyk nie pasuje na weseleech już sama nie wiem, a nie mam już za bardzo siły i czasu łazić po sklepach, dość się nachodziłam w poniedziałek właśnie za tą bluzką
-
nick nieaktualnyJustys widzialam wynik dziewczyny miala niskie bardzo niskie Wyniki zobacz:::: Wyliczone ryzyko Trisomi 21 ponad granica dla podniesionego ryzyka.Wyniki testu w kierunku Tr. 21 sugeruja , ze w grupie 165 kobiet z takimi samymi wynikami,znajduje sie jedna kobieta z Tr. 21 i 164 z ciaza prawidlowa. Zastanawiajacy jest niski poziom PAPP-A
PAPP-A-0,769mlU/ml skorygowaneMoM 0,25
Wolne B-HCG52,4ng/ml skorygowaneMoM 1,11
wiek ciazy w dniu pobrania probki 11+5
Ma 24 lata? Skopiowalam dla przykladu wam ona ma wysokie ryzyko ?nic się nie martwcie wyniki macie rewelkaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:46
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:A ja mam pytanie z innej beczki - jutro idziemy na wesele... i we wszystkie wizytowe, wyjściowe sukienki się nie mieszczę... więc musiałam zakupić coś innego... brzuszek mam, ale w sumie może równie wyglądać na oponke a nie na dzidzie
dlatego pomyślałam żeby iść w spódnicy i do tego bluzka, zwłaszcza że to bardziej przyjęcie do 60 osób będzie....
Czy pasuje? czy za bardzo pogrzebowo? Mąż mi powiedział że ten kołnierzyk nie pasuje na weseleech już sama nie wiem, a nie mam już za bardzo siły i czasu łazić po sklepach, dość się nachodziłam w poniedziałek właśnie za tą bluzką
)jakoms portmonetke do ràczki :)na drobiazgi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:25
Justinka lubi tę wiadomość
-
Justinka wrote:A ja mam pytanie z innej beczki - jutro idziemy na wesele... i we wszystkie wizytowe, wyjściowe sukienki się nie mieszczę... więc musiałam zakupić coś innego... brzuszek mam, ale w sumie może równie wyglądać na oponke a nie na dzidzie
a torebka i buty jakie? może bluzkę jakąś inną? a marynarę planujesz?
-
shimmer_lip wrote:Jakiś kolor byś dorzuciła bo faktycznie trochę pogrzebowo
a torebka i buty jakie? może bluzkę jakąś inną? a marynarę planujesz?
no buty mam czarne szpilki... torebkę nie wiem czy będę brać ale jak już to też czarną
ech
Krysti lubi tę wiadomość
-
w ogóle ta pogoda mnie rozwala... póki co pada, jutro chyba też, więc tym bardziej chce mi się iść
ogólnie Pani młoda wiecznie chodzi na czarno ubrana, więc myślę że jej by to nie pasowało hehe
mam jeszcze taką... no tylko z kolei biała jest ma niby wstawki czarne ze skóry... - http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all-1/clothes/dresses/kl993-01x/combined-materials-dress -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kochana u siostry też byłam na czarno ubrana tyle, że miałam czerwony pasek , torebke i czarnoczerwone buty. Sukienka cała czarna z wieeeeeeeeeeeeeelkim dekoldem:D
Teraz żadziej nosi się suknie balowe na wesela, mała czarna i heja także dobrze będziesz wyglądać i napewno pasuje. Bardzo wizytowo.Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny