Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie mialam genetycznego usg..Lekarz powiedzial mi ze bez sensu bo jestem mloda, ani w rodzinie nie bylo takich przypadkow ani nic wiec nie ma co sie denerowac dzidzia na pewno bedzie zdrowa..
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Dzięki za miłe przyjęcie!
Co do badań, to ja nie wiem nawet czy miałam przezierność zrobioną, bo trochę mi się terminy poprzesuwały z wizytą i byłam dopiero w 15 tygodniu, no i z tego wszystkiego zapomniałam zapytać lekarza czy dało rade jeszcze to sprawdzić
Wendy lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie robiłam testu PAPPA i nie zamierzam. Skoro na usg wszystko ok, to po co? tak jak mówicie- nie ma co dostarczać sobie niepotrzebnych, dodatkowych stresów. A przecież i bez tego mamy ich ile wlezie!!!
Sylvia- też się stresuję przed każdą wizytą, czy to z usg czy bez. Szczególnie w czwartek będę się stresować, bo miałam to delikatne plamienie i nie wiem czego się spodziewać. Jeszcze w czwartek Wam o sobie przypomnę, żebyście kciuki trzymały !! -
Ewelcia wrote:Kurdę wszystkie robicie test PAPPA? Ja nie robię, ale jak tak czytam ile z Was idzie to zaczęłam się zastanawiać. Lekarz Was kieruje czy chcecie zrobić same dla siebie?
.
A jeśli chodzi o zd to podobno są bardzo podobne szanse u młodych dziewczyn i u starszych właśnie przez to, że młodszym się nie robi badań. Tylko amnio czy nifty czy harmony dają pewność. Przecież nasze dzieci są zdroweziolko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Kurdę wszystkie robicie test PAPPA? Ja nie robię, ale jak tak czytam ile z Was idzie to zaczęłam się zastanawiać. Lekarz Was kieruje czy chcecie zrobić same dla siebie?
Jo robiłam bo dostałam skierowanie na NFZ na badanie prenatalne w którego skład wchodziło zarówno USG jak i test PAPPA. Gdybym nie dostała skierowania to też tylko USG bym robiłaEwelcia lubi tę wiadomość
-
ziolko wrote:O matko!! Ciążę przechodzi razem z Tobą???
LOOOOOOLAle mnie rozbawiłaś
moja kicia to mały grubasek. Zawsze była chudzinką i jeść nie chciała, a odkąd została wysterylizowana to waga podeszła na ponad 4kg, a że jest mała kotką to wygląda jak by była w ciąży
no ale tak to jest jak się ubóstwia frytki z McDonalda, jogurty, paluszki i inne słodycze
shimmer_lip ona tylko tak grubo wygląda jak leżytzn jak stoi to jest troszkę chudsza hehe
Angela - ale masz słodziaka futrzanego!)) kocham koty!
ziolko lubi tę wiadomość