Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMArtuś ja mam aromatol - to coś jak amol - i na katar mozna zrobic parówkę.. wystarczy wlać wrzątek do kubka i wlać kilka kropki i wdychac.. możesz kupić maść rozgrzewającą VICS i się na noc wysmarować to się wygrzejesz. Na gardło to ziemniaki gotowane. gotujesz w mundurkach ziemniaki i gorące wkladasz w sciereczkę i jeszcze w coś włóż w mały ręcznik i sobie do szyi przyłóż.Ziemniaki trochę rozmiażdż widelcem.
to moj niezawdony sposób na ból garławygrzewa i przechodzi
ziemniaki wyciagają chorobe :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:14
Fasia lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Ale macie fajne kociaczki
A ja Wam przedstawiam moją roczną Shile
Moje przeziębienie zamiast przechodzić to chyba bardziej mnie rozkłada
Na szczęście nie mam gorączki, tylko takie 37,12. Tak się boję, że się pogorszy i jeszcze zaszkodzę Malutkiej
Zawsze muszę być chora w najmniej odpowiednim momencie i zazwyczaj bez antybiotyku się nieobchodzi
Macie jeszcze jakis super sposób na to cholerstwo? Mam katar i drapiące gardlo. Pije herbatki z syropem z czarnego bzu albo z miodem i cytryną i jeszcze isle mint mam na gardło. Boże, może jest coś skuteczniejszego? -
nick nieaktualnya to tantum verde faktycznie mozna? mnie lekarka nie chciala zalecić w ciąży. Kazala tylko domowymi sposobami się leczyć, po 20 tygodniu już można brać niektóre leki, ale do 20 podobno nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:16
-
Amy wrote:a to tantum werde faktycznie mozna? mnie lekarka nie chciala zalecić w ciąży. Kazala tylko domowymi sposobami się leczyć, po 20 tygodniu już można brać leki, ale do 20 podobno nic
Edit. a pierwszy raz byłam chora w 3/4 tygodniu i juz wtedy mi kazali to brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:24
-
shimmer_lip wrote:Mi dwóch ginów oraz pani w aptece mówiła, że można.
Mi też pani w aptece zaleciła właśnie tantum verde, a jak nie przechodziło i poszłam do lekarza to potwierdził, że tantum verde mogę brać.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:o widzicie, a mnie nawet w aptece nie chcialy nic zalecić na ból gardła w ciąży
jak ktoś wie co można brać w ciąży to poproszę
inhalacje na mnie nie działają niestety, zazwyczaj jakieś mocniejsze prochy musiałam brać.
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Ale macie fajne kociaczki
A ja Wam przedstawiam moją roczną Shile
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8bf8db2d33ce.jpg
Moje przeziębienie zamiast przechodzić to chyba bardziej mnie rozkłada
Na szczęście nie mam gorączki, tylko takie 37,12. Tak się boję, że się pogorszy i jeszcze zaszkodzę Malutkiej
Zawsze muszę być chora w najmniej odpowiednim momencie i zazwyczaj bez antybiotyku się nieobchodzi
Macie jeszcze jakis super sposób na to cholerstwo? Mam katar i drapiące gardlo. Pije herbatki z syropem z czarnego bzu albo z miodem i cytryną i jeszcze isle mint mam na gardło. Boże, może jest coś skuteczniejszego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Rudzia a ty na stale wyjechalas z pl,czy tylko na zarobek jak to tam u ciebie jest masz zamiar wracac do Polski.
Ja tu w Szwecji jestem na stale juzprzyjechalam tu za gowniarza z rodzicami, w Polsce sprzedalismy dom, ale zostalo nam jeszcze mieszkanie w razie w
ale nie planuje wracac do Polski.. teraz rodzice chca kupic dom na polnocy Szwecji przy granicy z Norwegia wiec pewnie przeniose sie z Nimi
tym bardziej ze tata chce zebym pomogla mu w prowadzeniu firmy
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Moja to taka wariatka kiedys jak wrocilam do domu a ta tak sie cieszyla ze z podworka mi prezet przyniosla ... zdechla mysz !!!!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Auro wrote:Dziewczyny, a co myślicie na temat szczepienia na grypę? Mi lekarka radziła się zaszczepić, chociaż nigdy tego nie robiłam. Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tej kwestii.
-
nick nieaktualny