WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moja tak wysoko skacze ze mi z wieszaka na przedpokoju jak byla mniejsza zdjela nowy plaszcz i zgryzla wracam plaszcz wygryziony tak mialam z nią jak byla mala ,teraz to tylko czasem skarpetke z szuszarki zarypie i lata po calej chalupie a ja latam za nią o jej zlapac nie mogę:D

Moj pies to Husky i jak byla szczeniakiem to luz ale jak podrosla to jak skakala z radosci na kogos to potrafila przewrocic :P taka byla potężna :P

Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    To ja się pochwale moją pięknościa jak była mała 94eb5dfc99287d34med.jpg

No i jak już jest dużą panienką :) 5efb7465059ee76bmed.jpg
    No i teraz całkiem inna rozmowa :) Jezusie ależ bym to futro wydrapała :) piękna jest!!! gdybym miała domek to na bank bym wielkiego psiucha miała :) wydrap ją od ciotki za uchem :D

Angela89 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Auro Ekspertka

Wysłany: 17 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip dziękuję za odpowiedź :*

cb7w9jcgbhi8rlpi.png
    zpbnvcqggsk02ljs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Moj pies to Husky i jak byla szczeniakiem to luz ale jak podrosla to jak skakala z radosci na kogos to potrafila przewrocic :P taka byla potężna :P

Miałam kiedyś Malamuta doskonale wiem o czym mówisz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja tu w Szwecji jestem na stale juz :) przyjechalam tu za gowniarza z rodzicami, w Polsce sprzedalismy dom, ale zostalo nam jeszcze mieszkanie w razie w :) ale nie planuje wracac do Polski.. teraz rodzice chca kupic dom na polnocy Szwecji przy granicy z Norwegia wiec pewnie przeniose sie z Nimi :P tym bardziej ze tata chce zebym pomogla mu w prowadzeniu firmy :)
    To super a pieska swojego nie zabierasz do Siebie szkoda psinki tak by byla z tobą :) paszport niech wyrobią twoi znajomi jej poszczepią odkleszczą i przeciw wsciekliznie zaszczepią i niech kurierem wysylają:) ja moją do Polski zabieram jezdzi z nami a choc pierwszym razem tez z kurierem do pl jechala :)dobrze się nią chlopaki zajeli w drodze muala spanko swoje kocyki zabawki jedzonko ale i tak siedziala kolo kierowcy na siedzeniu luzno byla sobie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No i teraz całkiem inna rozmowa :) Jezusie ależ bym to futro wydrapała :) piękna jest!!! gdybym miała domek to na bank bym wielkiego psiucha miała :) wydrap ją od ciotki za uchem :D

Wydrapię, ona to nie pies rozkłada się i tylko ją głaskać :) Nic innego jak ja rano ignoruje to zaczyna na mnie szczekać i domaga się abym ja pogłaskała :) Zaczynam się zastanawiać kto kogo wychował :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:54

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To super a pieska swojego nie zabierasz do Siebie szkoda psinki tak by byla z tobą :) paszport niech wyrobią twoi znajomi jej poszczepią odkleszczą i przeciw wsciekliznie zaszczepią i niech kurierem wysylają:) ja moją do Polski zabieram jezdzi z nami a choc pierwszym razem tez z kurierem do pl jechala :)dobrze się nią chlopaki zajeli w drodze muala spanko swoje kocyki zabawki jedzonko ale i tak siedziala kolo kierowcy na siedzeniu luzno byla sobie:)

Na razie nie ma opcji, mieszkam w mieszkaniu w bloku a taki duzy pies potrzebuje przestrzeni:) ale jak kupimy dom to kto wie.. chociaz tutaj bardzo kosztowne jest posiadanie psa.. jak z reszta prawie wszystko :P tu psy traktuje sie jak ludzi.. tu nie ma bezdomnych psow bo jest to karalne wyrzucanie zwiwrzat..

Angela89 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auro wrote:
    Dziewczyny, a co myślicie na temat szczepienia na grypę? Mi lekarka radziła się zaszczepić, chociaż nigdy tego nie robiłam. Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tej kwestii.
    Ja tez się nigdy nie szczepilam i nie szczepie na co.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Wydrapię, ona to nie pies rozkłada się i tylko ją głaskać :) Nic innego jak ja rano ignoruje to zaczyna na mnie szczekać i domaga się abym ja pogłaskała :) Zaczynam się zastanawiać kto kogo wychował :)
    I jeszcze bardziej ją lubię :) moja też mnie wychowała :D i takie pieszczochy są najfajniejsze :) mój futrzak jest taki bezczelny, że potrafi na mnie szczekać w nocy bo źle leżę i się nie może do mnie przytulić :) łajza :)

Angela89, misia83, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:06

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Na razie nie ma opcji, mieszkam w mieszkaniu w bloku a taki duzy pies potrzebuje przestrzeni:) ale jak kupimy dom to kto wie.. chociaz tutaj bardzo kosztowne jest posiadanie psa.. jak z reszta prawie wszystko :P tu psy traktuje sie jak ludzi.. tu nie ma bezdomnych psow bo jest to karalne wyrzucanie zwiwrzat..
    To w szkocji tez nie chodzą psy po ulicach wogole ,odchody sie po piesku zbiera do woreczka choc za utrzymanie nie place nic panstwu tu .To u was się placi jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 20:01

• misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:18

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auro wrote:
    shimmer_lip dziękuję za odpowiedź :*
    Spoko :) po to tu jesteśmy żeby gadać o głupotach a czasami o trochę mniejszych głupotach :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Ale ja Wam zazdroszczę tych czworonogów (psów, za kotami niestety nie przepadam). Moim marzeniem jest Golden Retriver. Mieliśmy kupić psa jak zajdę w ciąże, ale w związku z wyjazdem muszę jeszcze chwilę zaczekać:(
    Misiu myślę, że jak będziemy miały maluchy to przez jakiś czas życie bez psa będzie zwyczajnie wygodniejsze :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Sonia jest tu w bazie danych normalnie jak by się zgubila ma microchipa pod skorą i wiedzą do kogo pies nalezy :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja od razu musiałam się zabezpieczyć gardłowo bo nie zdążyłam usunąć migdałów i wiedziałam, ze będę często chora, a ja zazwyczaj choruję albo na anginę albo na zapalenie zatok. Na zatoki jeszcze nic nie mam :) jak ktoś wie co można brać w ciąży to poproszę :) inhalacje na mnie nie działają niestety, zazwyczaj jakieś mocniejsze prochy musiałam brać.

Mi lekarz internista na zatoki zalecił Sinupret ale nie byłam przekonana i nie wzięłam. Za tydzień w pt mam wizytę u laryngologa więc spytam co można stosować w razie ataku jesienno-zimowego bo taki na pewno będzie :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l;

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    . wakacje.

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ