X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moja tak wysoko skacze ze mi z wieszaka na przedpokoju jak byla mniejsza zdjela nowy plaszcz i zgryzla wracam plaszcz wygryziony tak mialam z nią jak byla mala ,teraz to tylko czasem skarpetke z szuszarki zarypie i lata po calej chalupie a ja latam za nią o jej zlapac nie mogę:D

Moj pies to Husky i jak byla szczeniakiem to luz ale jak podrosla to jak skakala z radosci na kogos to potrafila przewrocic :P taka byla potężna :P

Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    To ja się pochwale moją pięknościa jak była mała 94eb5dfc99287d34med.jpg

No i jak już jest dużą panienką :) 5efb7465059ee76bmed.jpg
    No i teraz całkiem inna rozmowa :) Jezusie ależ bym to futro wydrapała :) piękna jest!!! gdybym miała domek to na bank bym wielkiego psiucha miała :) wydrap ją od ciotki za uchem :D

Angela89 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Auro Ekspertka

Wysłany: 17 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip dziękuję za odpowiedź :*

cb7w9jcgbhi8rlpi.png
    zpbnvcqggsk02ljs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Moj pies to Husky i jak byla szczeniakiem to luz ale jak podrosla to jak skakala z radosci na kogos to potrafila przewrocic :P taka byla potężna :P

Miałam kiedyś Malamuta doskonale wiem o czym mówisz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja tu w Szwecji jestem na stale juz :) przyjechalam tu za gowniarza z rodzicami, w Polsce sprzedalismy dom, ale zostalo nam jeszcze mieszkanie w razie w :) ale nie planuje wracac do Polski.. teraz rodzice chca kupic dom na polnocy Szwecji przy granicy z Norwegia wiec pewnie przeniose sie z Nimi :P tym bardziej ze tata chce zebym pomogla mu w prowadzeniu firmy :)
    To super a pieska swojego nie zabierasz do Siebie szkoda psinki tak by byla z tobą :) paszport niech wyrobią twoi znajomi jej poszczepią odkleszczą i przeciw wsciekliznie zaszczepią i niech kurierem wysylają:) ja moją do Polski zabieram jezdzi z nami a choc pierwszym razem tez z kurierem do pl jechala :)dobrze się nią chlopaki zajeli w drodze muala spanko swoje kocyki zabawki jedzonko ale i tak siedziala kolo kierowcy na siedzeniu luzno byla sobie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No i teraz całkiem inna rozmowa :) Jezusie ależ bym to futro wydrapała :) piękna jest!!! gdybym miała domek to na bank bym wielkiego psiucha miała :) wydrap ją od ciotki za uchem :D

Wydrapię, ona to nie pies rozkłada się i tylko ją głaskać :) Nic innego jak ja rano ignoruje to zaczyna na mnie szczekać i domaga się abym ja pogłaskała :) Zaczynam się zastanawiać kto kogo wychował :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:54

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    To super a pieska swojego nie zabierasz do Siebie szkoda psinki tak by byla z tobą :) paszport niech wyrobią twoi znajomi jej poszczepią odkleszczą i przeciw wsciekliznie zaszczepią i niech kurierem wysylają:) ja moją do Polski zabieram jezdzi z nami a choc pierwszym razem tez z kurierem do pl jechala :)dobrze się nią chlopaki zajeli w drodze muala spanko swoje kocyki zabawki jedzonko ale i tak siedziala kolo kierowcy na siedzeniu luzno byla sobie:)

Na razie nie ma opcji, mieszkam w mieszkaniu w bloku a taki duzy pies potrzebuje przestrzeni:) ale jak kupimy dom to kto wie.. chociaz tutaj bardzo kosztowne jest posiadanie psa.. jak z reszta prawie wszystko :P tu psy traktuje sie jak ludzi.. tu nie ma bezdomnych psow bo jest to karalne wyrzucanie zwiwrzat..

Angela89 lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auro wrote:
    Dziewczyny, a co myślicie na temat szczepienia na grypę? Mi lekarka radziła się zaszczepić, chociaż nigdy tego nie robiłam. Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tej kwestii.
    Ja tez się nigdy nie szczepilam i nie szczepie na co.

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Wydrapię, ona to nie pies rozkłada się i tylko ją głaskać :) Nic innego jak ja rano ignoruje to zaczyna na mnie szczekać i domaga się abym ja pogłaskała :) Zaczynam się zastanawiać kto kogo wychował :)
    I jeszcze bardziej ją lubię :) moja też mnie wychowała :D i takie pieszczochy są najfajniejsze :) mój futrzak jest taki bezczelny, że potrafi na mnie szczekać w nocy bo źle leżę i się nie może do mnie przytulić :) łajza :)

Angela89, misia83, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:06

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Na razie nie ma opcji, mieszkam w mieszkaniu w bloku a taki duzy pies potrzebuje przestrzeni:) ale jak kupimy dom to kto wie.. chociaz tutaj bardzo kosztowne jest posiadanie psa.. jak z reszta prawie wszystko :P tu psy traktuje sie jak ludzi.. tu nie ma bezdomnych psow bo jest to karalne wyrzucanie zwiwrzat..
    To w szkocji tez nie chodzą psy po ulicach wogole ,odchody sie po piesku zbiera do woreczka choc za utrzymanie nie place nic panstwu tu .To u was się placi jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 20:01

• misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:18

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auro wrote:
    shimmer_lip dziękuję za odpowiedź :*
    Spoko :) po to tu jesteśmy żeby gadać o głupotach a czasami o trochę mniejszych głupotach :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;p

shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Ale ja Wam zazdroszczę tych czworonogów (psów, za kotami niestety nie przepadam). Moim marzeniem jest Golden Retriver. Mieliśmy kupić psa jak zajdę w ciąże, ale w związku z wyjazdem muszę jeszcze chwilę zaczekać:(
    Misiu myślę, że jak będziemy miały maluchy to przez jakiś czas życie bez psa będzie zwyczajnie wygodniejsze :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Sonia jest tu w bazie danych normalnie jak by się zgubila ma microchipa pod skorą i wiedzą do kogo pies nalezy :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja od razu musiałam się zabezpieczyć gardłowo bo nie zdążyłam usunąć migdałów i wiedziałam, ze będę często chora, a ja zazwyczaj choruję albo na anginę albo na zapalenie zatok. Na zatoki jeszcze nic nie mam :) jak ktoś wie co można brać w ciąży to poproszę :) inhalacje na mnie nie działają niestety, zazwyczaj jakieś mocniejsze prochy musiałam brać.

Mi lekarz internista na zatoki zalecił Sinupret ale nie byłam przekonana i nie wzięłam. Za tydzień w pt mam wizytę u laryngologa więc spytam co można stosować w razie ataku jesienno-zimowego bo taki na pewno będzie :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l;

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    . wakacje.

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ