Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Moja tak wysoko skacze ze mi z wieszaka na przedpokoju jak byla mniejsza zdjela nowy plaszcz i zgryzla wracam plaszcz wygryziony tak mialam z nią jak byla mala ,teraz to tylko czasem skarpetke z szuszarki zarypie i lata po calej chalupie a ja latam za nią o jej zlapac nie mogę
Moj pies to Husky i jak byla szczeniakiem to luz ale jak podrosla to jak skakala z radosci na kogos to potrafila przewrocictaka byla potężna
Angela89, Krysti lubią tę wiadomość
-
No i teraz całkiem inna rozmowa
Jezusie ależ bym to futro wydrapała
piękna jest!!! gdybym miała domek to na bank bym wielkiego psiucha miała
wydrap ją od ciotki za uchem
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja tu w Szwecji jestem na stale juz
przyjechalam tu za gowniarza z rodzicami, w Polsce sprzedalismy dom, ale zostalo nam jeszcze mieszkanie w razie w
ale nie planuje wracac do Polski.. teraz rodzice chca kupic dom na polnocy Szwecji przy granicy z Norwegia wiec pewnie przeniose sie z Nimi
tym bardziej ze tata chce zebym pomogla mu w prowadzeniu firmy
paszport niech wyrobią twoi znajomi jej poszczepią odkleszczą i przeciw wsciekliznie zaszczepią i niech kurierem wysylają
ja moją do Polski zabieram jezdzi z nami a choc pierwszym razem tez z kurierem do pl jechala :)dobrze się nią chlopaki zajeli w drodze muala spanko swoje kocyki zabawki jedzonko ale i tak siedziala kolo kierowcy na siedzeniu luzno byla sobie:)
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:No i teraz całkiem inna rozmowa
Jezusie ależ bym to futro wydrapała
piękna jest!!! gdybym miała domek to na bank bym wielkiego psiucha miała
wydrap ją od ciotki za uchem
Wydrapię, ona to nie pies rozkłada się i tylko ją głaskaćNic innego jak ja rano ignoruje to zaczyna na mnie szczekać i domaga się abym ja pogłaskała
Zaczynam się zastanawiać kto kogo wychował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 19:54
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:To super a pieska swojego nie zabierasz do Siebie szkoda psinki tak by byla z tobą
paszport niech wyrobią twoi znajomi jej poszczepią odkleszczą i przeciw wsciekliznie zaszczepią i niech kurierem wysylają
ja moją do Polski zabieram jezdzi z nami a choc pierwszym razem tez z kurierem do pl jechala :)dobrze się nią chlopaki zajeli w drodze muala spanko swoje kocyki zabawki jedzonko ale i tak siedziala kolo kierowcy na siedzeniu luzno byla sobie:)
Na razie nie ma opcji, mieszkam w mieszkaniu w bloku a taki duzy pies potrzebuje przestrzeni:) ale jak kupimy dom to kto wie.. chociaz tutaj bardzo kosztowne jest posiadanie psa.. jak z reszta prawie wszystkotu psy traktuje sie jak ludzi.. tu nie ma bezdomnych psow bo jest to karalne wyrzucanie zwiwrzat..
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAuro wrote:Dziewczyny, a co myślicie na temat szczepienia na grypę? Mi lekarka radziła się zaszczepić, chociaż nigdy tego nie robiłam. Może któraś z Was ma jakieś doświadczenia w tej kwestii.
-
Angela89 wrote:Wydrapię, ona to nie pies rozkłada się i tylko ją głaskać
Nic innego jak ja rano ignoruje to zaczyna na mnie szczekać i domaga się abym ja pogłaskała
Zaczynam się zastanawiać kto kogo wychował
moja też mnie wychowała
i takie pieszczochy są najfajniejsze
mój futrzak jest taki bezczelny, że potrafi na mnie szczekać w nocy bo źle leżę i się nie może do mnie przytulić
łajza
Angela89, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Na razie nie ma opcji, mieszkam w mieszkaniu w bloku a taki duzy pies potrzebuje przestrzeni:) ale jak kupimy dom to kto wie.. chociaz tutaj bardzo kosztowne jest posiadanie psa.. jak z reszta prawie wszystko
tu psy traktuje sie jak ludzi.. tu nie ma bezdomnych psow bo jest to karalne wyrzucanie zwiwrzat..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 20:01
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Ale ja Wam zazdroszczę tych czworonogów (psów, za kotami niestety nie przepadam). Moim marzeniem jest Golden Retriver. Mieliśmy kupić psa jak zajdę w ciąże, ale w związku z wyjazdem muszę jeszcze chwilę zaczekać
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Ja od razu musiałam się zabezpieczyć gardłowo bo nie zdążyłam usunąć migdałów i wiedziałam, ze będę często chora, a ja zazwyczaj choruję albo na anginę albo na zapalenie zatok. Na zatoki jeszcze nic nie mam
jak ktoś wie co można brać w ciąży to poproszę
inhalacje na mnie nie działają niestety, zazwyczaj jakieś mocniejsze prochy musiałam brać.
Mi lekarz internista na zatoki zalecił Sinupret ale nie byłam przekonana i nie wzięłam. Za tydzień w pt mam wizytę u laryngologa więc spytam co można stosować w razie ataku jesienno-zimowego bo taki na pewno będzieshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny